- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Thunderzolee #123345 üzenetére
Szuper gép, különösen a "keret nélküli" kijelző... Meg a "komoly hűtés", ami 52 fokra melegíti a billentyűzetet. Mi a baj az N752-vel?
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #123345 üzenetére
Üvöltve tudnám az asztalt verni mikor látok egy ilyen hirdetést.
Famor: Akkor i5m meg Hq marad, remek a kérdés mi lesz olyan ami hordozható is rendesen de azért hűt. N551 talán nem hivalkodó és elmegy egynek árban is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #122492 üzenetére
Csak annyit szeretne, h betekintési szögek tekintetében normális laptopja legyen.
Ha ebben benne van az is, hogy ne tolja a keret mint a barom a panelt és legyen akkora backlight bleed, mint egy ház akkor remek hírem van: ez a "csak annyi" köbö kihozhatatlan a mostani vasakból. Van 14"-ra 2 panelkódom, amiket ha pontosan rendelek és kicsit szétfaragom majd a T440-T450-E7440-E7450 fedlapját akkor normális színterem és szögeim lesznek.
Ehhez úgy 2 nap kellett. Nem lennék a hozzá nem értők helyében az fix.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #122489 üzenetére
Nem titok: gépet kell vennem. Jó kijelzővel.
Hadd ne mondjam mekkora szopó rendes kijelzőt találni. Nem 17"-ban. Úgy általában. Kegyetlen. Az, hogy IPS egy dolog. Ha valóban jó kijelzőt szeretnél, ami tényleg színtérben is jó, na abból ha van használtan 250k alatt 4 darab, sokat mondtam. Pedig notiban és kijelzőben eléggé up-to-date vagyok.
Ez van sajna.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #122482 üzenetére
Kis szerencsével kellően agresszív törcsivel simán lesz abból fényes is.
Amúgy ezek a félmattos kijelzők inkább anti-reflex szinten működnek már csak, pont annyival "cukrosabb", hogy ne csak tök sötét szobában legyen jó arra, hogy a billzetvilágítást lásd egész este. True story.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #77095 üzenetére
Nem, a gépeket nem próbálják ki, ezeket a pénzügyi osztály rakja össze. Ezért lehet az, hogy harmincadjára is visszakérdez a jóember miért nem lehet x pénzből olyat venni. Azért mert nincs, vagy ha kispórolják azt a hardvert akkor egy rakat hulladékot adnak a pénzéért. Ez ilyen, csak valaki a csodákban bízik, nem tudom mire fel
Amúgy nem marad rajtuk. Volt olyan ember aki kifejezetten olyan Acert keresett, ami tényleg minden ízében fos volt. Mert ő azt akarja. Vigye, a boltnak csak jó.LK: 7 kiló szemét.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Thunderzolee #74931 üzenetére
Attól függ, mire kell. Napi 1-2 óra netezésre jó. Napi 8 óra munkára nem jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #63986 üzenetére
Haha
Ha VGA felbontásban tolod 12 színnel, akkor lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
Thunderzolee #55504 üzenetére
B590 i3-mal diszkrét vga nélkül..120k körül?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Thunderzolee #55508 üzenetére
Amúgy mire kéne a gép? Mert az U procikkal nincs baj szerintem. Általános használatra tökéletesen elég, gondolom arra kell ha már nem kell dedikált kártya sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Thunderzolee #55508 üzenetére
80 ropi környékén olyan 8440p van, hogy csuhaj. Ha anyám főnökénél bírja a tempót 1,5 éve, akkor simán jó bárkinél.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Thunderzolee #55504 üzenetére
Szia
Az a "baj", hogy ami már komolyan proci, tehát i3 vagy i5 ahhoz raknak valamilyen dedikált kártyát is általában. U végű i3-nál még talán van olyan aminél nincs dedikált, mondjuk Dell 3521 vagy Vostro 5470 vagy a Hp Probook 4330s de az ahogy nézem már kifutott darab. Ez utóbbi pedig i3 M procis.
-
Tenken
őstag
válasz
Thunderzolee #22300 üzenetére
E5420-ast mintha tegnap láttam volna 115-ért aprón. Meg kell nézni, ha nincs kölső sérülés rajta, akkor annyiért simán meg szabad venni. Nekem E6420-am van, eredetileg 15-öst kerestem, de igazából felesleges a numpad és kényelmesebben lehet táskában hordani a 14-est.
-
f4cg80
tag
válasz
Thunderzolee #22300 üzenetére
Computer Imperiumban én annyira nem bíznék,nem túl sok jót hallottam még róluk itt az oldalon.
Azért egy új gépnél eléggé számít a bolt is,ahol veszed,sok bolt külföldről behozott gépeket árul(valószínű Computer Imperium is),amikkel később garanciás gondok lehetnek.130 körül 13"-os gépeket tényleg nehéz keresni. Nem rossz a Thinkpad Edge sem,i3-al: [link]
Emellett persze én Probookokra szavaznék,csak az a gond velük,hogy jóval drágábbak. Megvehetitek a renew-osat is aprón,ha ennyire az ár számít,és nem a garancia,alapjában minőségileg sokkal jobbak,mint más hasonló árkategóriájú gép,és nem hiszem,hogy sok gondotok lenne velük,még ha kevés is a garancia.
S300 sem rossz,de szerintem még egy Edge is jobb minőségű nála. Az Asus,Acer gépeket viszont mindenképp felejtsétek el(most ahogy nézegettem,ezekkel van tele a találati lista,de azokról inkább nem is írnék,hogy minőségileg milyenek) -
f4cg80
tag
válasz
Thunderzolee #22301 üzenetére
Szia!
Először is a 7200 rpm-es hdd miatt nem érdemes venni,mivel aki gyors gépet szeretne,megnövelni a mindennapi használatot,az beletesz egy SSD-t a gépbe,15-ért már jókat kapni,és szárnyalni fog még a 7200-ashoz képest is!
Másodszor pedig ezek nem ugyanolyan Probookok,mint a boltban,ha megnézed ezek Renew-osak,1 év garanciával,ami nem is bővíthető. Persze így is jó áron vannak,de pont ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest