- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
redwhite78 #85842 üzenetére
Lehet árérzékenynek is nevezni, de sok része inkább fukar, hogy még szépen is fejezzem ki magam illetve mindenki azt hiszi ért a számítástechnikához, mint a focihoz. Nekem az a kedvencem amikor telefonra jut mondjuk 150e Ft, de annyiért legyen ugyanúgy csúcskategóriás laptop is...
A másik dolgot amit írsz már egyszer kifejtettem én is amikor valaki kérdezte, hogy miért nem jók akár a bay trail cuccok. Jók lennének azok is de 0,5-1 évre tervezve illetve tudni ha széthullik venni másikat. Tőlünk nyugatra ez működik is, van ismerősöm (meg voltam/vagyok is kint elég sokat) akinek egy tapizós Asus ultrabook szerűsége van, azzal jár egyetemre (nem mérnök vagy ilyesmi, csak simán diák nézéséhez, jegyzeteléshez mivel kint ez megengedett, illetve jobban (kulturáltabban) működik mint itthon), de kb ~fél évente cserélgeti is mivel fél év múlva már előjönnek a hibák, de rátudja, hogy mondjuk 300 euróért ez ilyen. Cserébe van mindig jó akksi idővel megáldott gépe ami éppen akkor még elég erős is ahhoz amihez neki kell, de tény az is, hogy fél év múlva kézzel lehet formázni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest