Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • milanmylo

    aktív tag

    válasz szabonagyur #81168 üzenetére

    Teljesen igazad van. Barátnőm édesanyja vett megának 90-ért egy Acer ipari hulladékot 3 hónapja. Ma láttam először, kézbe fogtam és csak a tartástól olyat hajlott az egész ház, hogy többet hozzá sem mertem nyúlni. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen alkalmazás nincs rajta a chrome-on és a vlc-n kívül, de már most használhatatlan a sebessége. Az N550 után legszívesebben frizbizve dobnám ki a negyedikről. Ez tényleg 90 ezer forint nettó pénzkidobás, majd 2 év hajtépés után, újabb 90 ezres pénzkidobás lesz. Mert addigra elfelejti, hogy 90-ért vett ipari hulladékot. Ez a mai konzumer társadalom. Gyorsan, olcsót, amit letolnak a torkunkon. Barátnőm gépét és 2 havonta rakom rendbe, mert 2 éve vettek neki egy packard bell-t 120-ért és folyamatosan megmakkan.
    Szóval fiúk-lányok. Vagy használt üzleti, vagy dobjatok rá pár tízezret. A saját idegrendszereteket fogjátok megkímélni.

    90-ért vegyetek egy androidos erőgépet vagy iPadet. Nexus 7,10, galaxy Tab S, Xperia tablet és társait. Azok a legjobbak netezésre, filmnézésre és nem fogsz hosszú tízmásodperceket várni mire betöltenek a fájlok. Ezekre is van már használható office (iPadre, meg kifejezetten jó is). Ha meg gépelni akartok, vesztek hozzá max 10-ért egy bluetooth billentyűzetet és minden igényetek ki van elégítve.

    [ Szerkesztve ]

    ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

Új hozzászólás Aktív témák