- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Használt laptopot szeretnék vásárolni. Ebben kérem a véleményeteket, tanácsotokat.
Igényeim, illetve a téma összefoglalóban felvetett kérdéses pontokra adott válaszaim:
- Használt laptopot szeretnék.
- Vásárlás tervezett ideje: 2-3 héten belül
- Max. keretösszeg: 90-100 ezer forint. (Későbbi SSD bővítéssel együtt. De indokolt esetben többet is kiadok rá. Viszont most úgy látom, hogy az igényeimnek megfelelő laptopot ebből bőven tudok venni.)
- Felhasználási kör: kis Photoshop munka, Office alkalmazások, böngészés (sok nyitott ablakkal), irodai munka, FULL HD-s felbontású videók lejátszása (nem FULL HD-s méretben). Semmilyen extra program, a Windows 8 pörögjön rajta.
- Játékra nem lesz használva.
- Fontosabb a minőség, mint a teljesítmény.
- Szeretnék bele SSD-t. De nem feltétlenül első körben. Tehát veszek SSD nélküli gépet is, majd én később bővítem.
- Kijelző: 17" 1600 x 900
- Természetesen nem árt, ha minél könnyebb. De fontosabb, hogy minél vékonyabb és szebb legyen.
- Operációs rendszer nem kell rá. Majd én teszek rá Windows 8.1-et.
- Optikai meghajtó nem kell. Merevlemez tárhely: min. 250 GB vagy ha csak SSD van benne, akkor az SSD legyen minimum 120 GB-os. Minimum 4 GB RAM-ja legyen.
- Egyéb kívánság: webkamera
- Nem használok CPU vagy GPU igényes alkalmazást.Ezt néztem ki: Acer Aspire 7741G - Minden szempontból tetszik. Azt nem tudom - ebben kérem a véleményeteket -, hogy melegedés, hűtés szempontjából milyen lehet. Ugyanis minél csendesebb laptopot szeretnék.
Vagy itt egy másik, ami tetszik: HP ProBook 4710S - Itt is ugyanaz a kérdés, hogy vajon mennyire csendes.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest