- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz Khelben #69449 üzenetére
Köszi az ajánlott gépet, de i7-es procira nincs szükségem. Illetve ez a képernyőfelbontás nekem már sok. Az 1600x900 éppen elég.
Értem - minőség vagy szépség. Inkább a minőséget választom. De hangsúlyozom, hogy teljesítményben max. egy i5-ös CPU kell. De már egy i3-as is bőven elég szerintem. Amit még kiemelek, hogy csendes legyen.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Használt laptopot szeretnék vásárolni. Ebben kérem a véleményeteket, tanácsotokat.
Igényeim, illetve a téma összefoglalóban felvetett kérdéses pontokra adott válaszaim:
- Használt laptopot szeretnék.
- Vásárlás tervezett ideje: 2-3 héten belül
- Max. keretösszeg: 90-100 ezer forint. (Későbbi SSD bővítéssel együtt. De indokolt esetben többet is kiadok rá. Viszont most úgy látom, hogy az igényeimnek megfelelő laptopot ebből bőven tudok venni.)
- Felhasználási kör: kis Photoshop munka, Office alkalmazások, böngészés (sok nyitott ablakkal), irodai munka, FULL HD-s felbontású videók lejátszása (nem FULL HD-s méretben). Semmilyen extra program, a Windows 8 pörögjön rajta.
- Játékra nem lesz használva.
- Fontosabb a minőség, mint a teljesítmény.
- Szeretnék bele SSD-t. De nem feltétlenül első körben. Tehát veszek SSD nélküli gépet is, majd én később bővítem.
- Kijelző: 17" 1600 x 900
- Természetesen nem árt, ha minél könnyebb. De fontosabb, hogy minél vékonyabb és szebb legyen.
- Operációs rendszer nem kell rá. Majd én teszek rá Windows 8.1-et.
- Optikai meghajtó nem kell. Merevlemez tárhely: min. 250 GB vagy ha csak SSD van benne, akkor az SSD legyen minimum 120 GB-os. Minimum 4 GB RAM-ja legyen.
- Egyéb kívánság: webkamera
- Nem használok CPU vagy GPU igényes alkalmazást.Ezt néztem ki: Acer Aspire 7741G - Minden szempontból tetszik. Azt nem tudom - ebben kérem a véleményeteket -, hogy melegedés, hűtés szempontjából milyen lehet. Ugyanis minél csendesebb laptopot szeretnék.
Vagy itt egy másik, ami tetszik: HP ProBook 4710S - Itt is ugyanaz a kérdés, hogy vajon mennyire csendes.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Jó ötlet!
Köszi mindenkinek a segítséget, véleményt, tanácsot! Valószínűleg a Toshiba Satellite C855-1PM mellett fogjuk letenni a voksunkat.
-
€uro
őstag
válasz runner 125 #24897 üzenetére
Köszi. És ez kapható fehérben is vagy rózsaszínben?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A barátnőmnek keresek új laptopot. Kérlek segítsetek!
Elvárások az alábbiak:
- Ár: max. 110.000 forint.
- Szín: fehér, esetleg rózsaszín.
- Kijelző méret: > 15"
- Matt kijelző. Felbontása mindegy.
- Laptop súlyát nem tudom, de lehetőleg minél vékonyabb kivitel legyen.
- Nem baj, ha nincs optikai meghajtó.
- Webkamera legyen.
- Operációs rendszer nem kell.Én ezt találtam: Asus X501A-XX119D White FD
Gyakorlatilag a megjelölt árig a lehető legjobb laptopot szeretnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- ASUS VivoBook : RYZEN 5, 8GB DDR4, 512GB SSD, Vega 6, OLED Kijelző
- MacBook Pro 15.4" Retina Touchbar 2019 i7-9750H 2.60GHz 16GB/256 SSD , ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁ-s
- acer swift sf114-34
- Eladó Fujitsu Lifebook A3510
- Lenovo ThinkPad Yoga 11e /Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/8Gb/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest