Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Alien13 #61392 üzenetére

    Először is: rossz ajtón kopogtatsz. 50k-ért pörgetem a saját gépeimet. Ha valakit itt ki kéne közösíteni az én lennék pont, 4-5-6 éves szutykokkal vagyok körülrakva. Ez így helyes.

    Továbbá:azt kéne megérteni, hogy itt nem a csóróság meg a tahóságból pörögnek ki drágább gépek. Van egy minimum, amit ha nem érsz el, akkor valahol bizony szopó lesz. Vehetsz T43-at is. 25k, semmi gond. Viszont mikor rájössz, hogy bakker megbolondulok olyan lassú akkor azért minden 2. gondolatszál oda vezet, hogy a büdös málnába, ha még várok és tarcsizom a pénzt egy kicsit beütött volna egy olyan amivel nincs ilyen gond.
    Ez ugyanaz, mikor pityogós emberek ülnek velem szemben, hogy mi legyen. Barátom széttört Asusa, keresztfaterék meg lakótársam beszart és lassan behaló MSI-je ugyanez. Nem volt rá több pénz, de kellett a gép. Gari lejárt és vele együtt a gépek is. Nagyobb veszteséget hoztak össze, mint egy 400k-s gémer gép tulaja ennyi idő alatt, pedig ott van bukó bőven.

    Ha 35k van, akkor egy szép T60. Vagy esetleg T61 de ott ugye vannak gondok itt-ott. Mondjuk én elég kevés használttesztet olvasok, pedig nem ártana. Ez olyan mint az x-edik ember aki x200-ban akar Thinklight-ot csináltatni, hogy fúbazzeg mekkora üzlet volt, olcsó gép, csak ennyi a baja. Aztán mikor oldalba vágom, hogy figyu, akkor lesz egy 7-8k-s kábelcsere mert javíthatatlan akkor pingvin üzemmód. Ugyanez a T61 GPU hibára, meg 8510W-nél stb stb. ezekről kussol mélyen a közmédia, a nagyon szaki fórumokban tudják csak az igazságot.

    Ez van. Ha még egy 10-est rádobsz esélyesen lesz kategóriákkal fiatalabb gép, amivel garantáltan nem fogsz hajat tépni. Meg nem fogsz gépet árulni pár hónap után mert lassú. Ennyit tudok mondani nem többet.

    pinnacle: Aida, azon belül a kijelzős rész. Ott lesz a gyártó és pontos panel.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák