Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• maross

nagyúr

Koszonom mindenkinek a notebook tanacsokat. Vegul egy np370r5v-s01 lett a kivalasztott. Egy kis kalvaria van/volt vele:

Felteszem a win7-et, nem ismeri fel a wifit. Kicuccolok a konyhaba a doboz melle a tyukbellel, rakotom, semmi. Uj kabel, semmi. Nezem, nem ismerte fel a halokartyat sem. Hat jo, masodik kor: adtak hozza telepitocd-t. Ja hogy nincs benne optikai meghajto. Be a cdt a masik notiba, kimasolom pendrivera, ISZONYATOSAN sok file es ido. Siker, elinditom a laptopon: hat sajnos internet kapcsolat kell a szoftverfrissiteshez, levagja magat a desktopra :DDD. Harmadik kor: probalok drivert talalni notebook tipusra keresve, 0 eredmeny, ez volt ujabb fel ora, samsung portaljat felgyujtanam legszivesebben. Negyedik kor: rakerestem pontosan mi felel a wifiert, celzottan letoltottem hozza egy drivert, feltettem, ment, es maris van wifi. Na akkor ha mar van samsung updaterem, elinditom: szepen elkezd detektalni, nincs benne ez a tipus, nem tud vele mit kezdeni :DDD. Samsung portalon szinten lehet valasztani kb 200 laptopot, hat ez pont nincs benne. Leszedtem onnan is egy samsung driver updatert, sajnos az is megfekudt. Amd oldalrol leszedtem egy laptopos videokartya drivert (pontosabban egy 1megas felismero progit), szinten megfekudt. Szoval jo moka, elvagyok egy ideje :).

Új hozzászólás Aktív témák