Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Koszonom mindenkinek a notebook tanacsokat. Vegul egy np370r5v-s01 lett a kivalasztott. Egy kis kalvaria van/volt vele:
Felteszem a win7-et, nem ismeri fel a wifit. Kicuccolok a konyhaba a doboz melle a tyukbellel, rakotom, semmi. Uj kabel, semmi. Nezem, nem ismerte fel a halokartyat sem. Hat jo, masodik kor: adtak hozza telepitocd-t. Ja hogy nincs benne optikai meghajto. Be a cdt a masik notiba, kimasolom pendrivera, ISZONYATOSAN sok file es ido. Siker, elinditom a laptopon: hat sajnos internet kapcsolat kell a szoftverfrissiteshez, levagja magat a desktopra
. Harmadik kor: probalok drivert talalni notebook tipusra keresve, 0 eredmeny, ez volt ujabb fel ora, samsung portaljat felgyujtanam legszivesebben. Negyedik kor: rakerestem pontosan mi felel a wifiert, celzottan letoltottem hozza egy drivert, feltettem, ment, es maris van wifi. Na akkor ha mar van samsung updaterem, elinditom: szepen elkezd detektalni, nincs benne ez a tipus, nem tud vele mit kezdeni
. Samsung portalon szinten lehet valasztani kb 200 laptopot, hat ez pont nincs benne. Leszedtem onnan is egy samsung driver updatert, sajnos az is megfekudt. Amd oldalrol leszedtem egy laptopos videokartya drivert (pontosabban egy 1megas felismero progit), szinten megfekudt. Szoval jo moka, elvagyok egy ideje
.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest