-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
Sziasztok.
Net mellé igénylehetek egy laptopot szerintetek a 3 közül melyiket válasszam? Általános felhasználásra kell,net,film,zene.Inkább a tartósság,sebesség érdekelne jobban.Gondolom a hp a leggyengébb de 20k van olcsóbb azért ezt is nézzétek.Köszönöm!
1 HP 650
Intel® Celeron® B820 (1,70 GHz, 2 MB L3 gyorsítótár, 2 mag)
Merevlemez 500 GB 5400 f/p SATA II
Memória 4 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM
Kijelző 39,6 cm-es (15,6"-es) LED-háttérvilágítású HD tükröződéscsökkentő (1366 x 768)
Operációs rendszer magyar nyelvű Windows® 8
Grafikus vezérlő Beépített Intel® HD grafikus rendszer
Optikai meghajtó DVD+/-RW SuperMulti DL
Beépített kamera és mikrofon Van
Csatlakozások 3x USB 2.0, 1x HDMI, 1x RJ-45, 1x sztereó fejhallgató-/vonali kimenet, 1x sztereó mikrofonbemenet, 1x VGA, 1x tápcsatlakozó, 1x SD/MMC
Billentyűzet nyelve Magyar
Vezeték nélküli kommunikáció Ralink 802.11b/g/n (1x1)
Akkumulátor 6 cellás (47 Wh) lítiumion, legfeljebb 6 óra élettartam
84900ft2 Lenovo G580
Processzor Intel Pentium B960 DualCore 2,2GHz
Merevlemez 500 GB
Memória 4 GB DDR3 (1 x 4 GB) 1333 Mhz
Kijelző 15.6” HD kijelző (16:9-es arány, 1366 x 768 képpont) fényes, WXGA
Operációs rendszer Telepítéskor vagy Magyar vagy angol nyelvvel választható Microsoft® Windows 8
Grafikus vezérlő Integrált VGA
Optikai meghajtó DVD +/- RW
Csatlakozások 2 x USB3, 1 x USB2, 1 x HDMI, 1 x Ethernet, VGA bemenet, mikrofon, sztereó, fejhallgató-/vonali kimenet
Vezeték nélküli kommunikáció non-Intel WLAN (802.11 b/g/n)
Akkumulátor 6 cellás lítiumion
104900ft3 Samsung Series 3 350V5C
Processzor Intel® Pentium® B970 (2 MB cache, 2,30 GHz)
Merevlemez 500 GB
Memória 4 GB DDR3, 1333 MHz
Kijelző 15,6"-es HD LED (1366 x 768), tükröződésmentes
Operációs rendszer Magyar nyelvű Microsoft Windows 8 operációs rendszer
Grafikus vezérlő Intel® HD Graphics
Optikai meghajtó DVD +/- RW
Csatlakozások 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 3-in-1 memóriakártya-olvasó (SD, SDHC, SDXC), 10/100/1000 LAN
Vezeték nélküli kommunikáció WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth v4.0
Akkumulátor 6 cellás lítiumion
104900ft -
félisten
válasz decens #35596 üzenetére
Most is lehet kapni 4545s-es Probook-ot 130k-körül, de talán egy Fujitsu A512 is jó irodai célokra 100k-ért +6-8k a +1 év garibővítés.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
decens
tag
sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy mi az aktuális bestbuy a 130e ft környéki kategóriában.
a főbb praméterek: játék nem lesz, inkább általános "irodai" jellegű felhasználás. net, office, kis photoshop (nem rajzfilmek animálása, meg 1000csilliárd gigapixeles fotók effektezése, szóval nem kell révületbe esni), ilyesmik. 15,6", nem kell nagyobb. használt nem játszik, oprendszer nem kell.tavaly ősszel volt az ediginél egy elég jó akció a probook 4535s-re. na, most is valami hasonló, olcsósított gépet keresnék. a probook nem feltétel, jöhet bármi más is, ami most frankó áron van. csak egy példa volt.
thx.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz attiati #35590 üzenetére
x201-től van tapipad. Nekem nem kéne, ha van hely akkor külső egerezek, mert az a legjobb, ha nincs, akkor meg a tapipad is kényelmetlen lenne. De emberfüggő. Akinek bejött az azt használja, van akinek nem. egyénfüggő.
Gépfüggő pedig a panel. Azért az a 768-as felbontás 4:3-as gépet takar, ami ebben a korban már senkinek sem volt, 16:10 meg 16:9 van/volt.
1440-es panel van x200-ban is, olyat kell venni. Vagy Dellekből is van konfigolhatós, bütykölős dolog. 2530p-ig DDR2 van.Gyárilag az AFFS Tablet kijelző, wacomos érintéssel, üveglappal. Ebből mi rendeltünk be egy nagyobb csomagot és cserélgettük ki. Ha mondjuk ennyire nem zavar akkor felesleges, én megbolondultam a TN-től.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz attiati #35590 üzenetére
A Trackpointban én annyit tudok segíteni, hogy annó amikor megvettem a T60-t, kb negyed óra alatt hozzászoktam, és utána annyira megszerettem, hogy azóta is csak azt használom Úgyhogy már asztali gépen is ILYET használok
Persze ez erősen szubjektív, nincs rá garancia, hogy Te is szeretni fogod. Az X-es ThinkPad-eken (x200 és vissza) nincsn TouchPad csak TrackPoint... és sosem hiányzott az előbbi
Felbontásból nekem pl pont kényelmes az 1400x1050-es felbontás 12"-on
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Tikakukac #35589 üzenetére
És kell egyáltalán a (jó) trackpoint? Vagy a trackp-s notikon nincs tapipad? (most olvasom, hogy x200-x300-on nincs) Életemben nem használtam még trackp-t, nem tudom mennyire hiányozna a tapi. Billenytűzet mérettel kapcsolatban meggyőztél.
12"-on azért előforul 1024*768-as felbontást is. Illetve egyik-másik 14"-ban cserélt kijelzőn 1440*xxx felbontást. Premete írta, hogy egyes delleknek nagyon jó a fényereje, lenovoknál jóval jobb. Ez is érdekelne, mert használnám szabad ég alatt. DDR3 nem ártana.
AFFS egyelőre nem mond semmit, youtube-on látom, hogy jóval jobbak a betekintési szögek és színek, de alapból ez a panel van X200s-ben? Mert ha nem, akkor nem fogok panelt cseréltetni (tökre elvoltam a samsung notim fos minőségű tn paneljével rém szar betekintési szögekkel )[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz btudos #35586 üzenetére
2510 és 2530 volt nálam több is. Anyaga finom, szép tényleg, de a trackpoint az nagyon nem.
attiati: A 15,4"-es gépemen mm pontosan akkora a bill, mint a 12"-os gépemen, itt nem szoktak kurtítani a jobbak, hanem teljesbe kitolják.
Felbontásban meg *800 van nagyobb alig, kisebb meg abszolúte nem. Mondom, ezt marha rövidre lehet zárni, igaz, nekem volt szerencsém kb. mindegyikhez, van amiből többet is nyomtam, de már paraméterek alapján is lehet kilőni a gépeket. DDR2 ram miatt HP-k kiestek, aztán jött az AFFS és söpörte a Delleket is. Mikor már túl voltam 10k hsz. olvasásán, akkor egyenes út vitt x200s-hezA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz btudos #35586 üzenetére
Van az E6530-amon is, de nem szoktam használni.
Viszont, pár próbát követően úgy gondolom, h teljesen jól jár. Nyomásérzékeny, ahogy próbálgattam jól leköveti a navigációs irányaimat. Ha, kell gyors, ha kell finom."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
attiati
veterán
válasz Tikakukac #35585 üzenetére
Akkor is meg kéne néznem/ nyomkodnom párat, látni kéne. A méret miatt meg főleg, hogy mekkora a billentyűzet, és melyik kijelzőn mennyire tudom elolvasni az adott felbontást.
Hiába olvasgatok itt fórumon, csak egyre nehezebb. Zsákutca, mert mindenki másra esküszik, nem jutok 1-ről a 2-re.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Tikakukac #35585 üzenetére
Én még az új Elitebookok trackpoint-jával tudtam kibékülni, a 8470p-n próbáltam, pár órát használtam, és nem volt annyira jó mint a saját T430-amé, de nem hagytam ott zokogva a cuccot (hozzá tudtam volna szokni), mint a Delleknél annak idején.
De régebbi HP modellekkel nincs túl sok tapasztalatom, csak azt tudom hogy a Dellek mindig is borzalmasak voltak ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz attiati #35584 üzenetére
Ó, ne fáradj, én meg tudom mondani
x200-300-é jó, a többié nem. Én cserélgettem a Delleken meg HP-kon is a kupakot, hátha, de egyszerűen annyira merevek és kényelmetlenek használni, hogy nem. Most van a Samunak is ilyen új üzleti valamije, azon is borzalmas, ez van.
Vagy a tulajokat felkeresed, csak ugye idő
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
attiati
veterán
Alfa156-on kívül kinél lehet megnyomkodni személyesen bp-n sok-sok dell, hp, lenovo 12-14"-os üzleti gépet? Egy csomó érdekelne (x200-300, E4200-4300-6400, 2xxxp) Elmennék őhozzá is, de úgy látom, hogy ezek közül sok nincs nála most.
Csak személyesen tudnám eldönteni, hogy kell e trackpoint, 12-14" közül mi legyen, stb...
-
brumi1024
veterán
G6-ot felejtsd el, gyenge minőségű darab, másrészről ha nem lesz játék csak hátrány a dgpu. A Vostroval nem találkoztam, notebookcheck szerint nem rossz, de nem is kiemelkedő. Én javasolnék egy A532-t, és a 150k-ba belefér még egy SSD vagy egy oprendszer is. A garibővítés 3 évre 8k környékén van. Vagy 3 év garival Ivy i3-al AH532.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Szüleim szeretnének egy új laptopot vásárolni. Már nagyon nem vagyok otthon ebben a témában, szóval inkább hozzátok fordulok segítségért.
Maximális keretösszeg: 150k
Kijelző mérete: 15.6
Notebook súlya: nagyon nem számít mivel nem sokat lesz hordozva.
Felhasználási kör: internetezés, semmi komoly játék vagy akármi...
Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? A kettő között valahol
Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Windows-zal lenne a legjob.
Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? HDD: 500GB, RAM: 4GBEddigi gyors keresés eredménye:
[Dell Vostro 2520]
[HP Pavalilion G6]A segítséget előre is köszönöm!
-
brumi1024
veterán
-
Peddy789
őstag
Acer Aspire V3-571G-53238G1TMakk lapto erről mi a vélemény? elég erős a 211ezres lenovo z500-nál erősebb a gpuja ahogy nézem ráadásul 4gigás
-
félisten
válasz runner 125 #35567 üzenetére
Nem lehetett olcsó, remélem visszaveszik...
(#35568) Tikakukac
Vagy 10k-val olcsóbban...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
válasz Hidan666 #35566 üzenetére
Típus-bolt kombó de ahogy jólesik.
-
runner 125
nagyúr
Mai meglepi:
Vostro 3460 i7-3612QM, GT630M. Felhívtam direkt a disztribútort, h van-e benne mSata támogatás, megerősítették írásban és telefonban is, h van. 256gb-s SSD berendel.
Gép kicsomagol, bekapcsol, BIOS-ban olvasható volt az mSata, de none státuszban. Gondoltuk szétkapjuk, azért megnézzük. Az mSata csatinak a lapon csak a hűlt helye volt.
..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Hidan666
csendes tag
Hali!
En egy gamer laptopot szeretnek beszerezni. max. 150.000-ert. Amit szeretnek rajta csinalni, az jatek(League of Legends, Vindictus, Dota2) es esetleg streamelni, bar ez elhagyhato opcio. Jelenleg egy acer e525-om van. Fontos meg, hogy ujonnan vennem.
Mit tudnatok nekem ajanlani? -
AMD Power
titán
Szerintetek csak ha netezek, mennyit kéne kb elmenni a gépnek aksiról? G580.
-
félisten
válasz realee #35557 üzenetére
Szerintem olyan max.4-4,5 órára számíthatsz az NBC teszt alapján, mivel az i3-nak jobb az energiagazdálkodása.
Lengyelországba viszik szervizelni, futárral: eddig írtak róla hideget-meleget, de valószínűleg már normálisabbak.
-
realee
tag
Sziasztok! Egyetemre készülődök és igazából ahhoz keresek notebookot.
- 15 colos kijelző
- min. 500Gb winchester
- legalább 4Gb ram, de jobb lenne a 8Gb
- minél jobb aksiJegyzetelésre, netezésre, meg néha játékra (Football Manager játékok, DOTA 2, Civilization 4, Hearts of Iron, Crusader Kings 2, meg hasonlók) kéne.
A keret kb. 200e Ft lenne, de 180e körül lenne a legtutibb.
3 jelöltem van eddig, Dell mind a három, de ha tudtok más megbízható márkát (garanciaügyben főleg) akkor bátran várom az ötleteket!
-
128bit
tag
Sziasztok
Laptopot szeretnék venni 60 ezer körül!
15-16 colost
Játékra és HD filmek nézésére szeretném használni ,azaz csak annyi érdekel,h hdmi legyen rajta !
Mit ajánlanak a mesterek?
köszi szépen(medence gépész) 06708810076
-
Borote
addikt
válasz B-L-A-C-K #35545 üzenetére
És kérdés, hogy trükköznek-e az áfával, és meglesz-e a bolt 1 év múlva is... Volt pár hasonló bolt, amik voltak egy ideig, aztán eltűntek, lásd tonervilag.hu
Ilyen sorszámmal lengyeleknél lehet gépet kapni, meg jóval kevesebb találattal a szlovákoknál és cseheknél. Lenegyeleknél amúgy 2600 zloty, ami 180 ezer forint.Szóval az is lehet, hogy a lengyeleknél veszik, aztán szlovákoknál is megutaztatják, és úgy köt ki nálunk. Kíváncsi vagyok, hogy a billentyűzetét tekintve milyen lokalizációs
-
B-L-A-C-K
titán
válasz btudos #35542 üzenetére
Ha nem magyar és a 2 év garancia valóban úgy van ahogy leírják azaz:
"Mit jelent a Dupla Garancia?
A garancia időn belüli meghibásodás esetén a telefonon vagy e-mailben történő bejelentést követően a PlazaMarket futár szolgálata INGYENESEN elszállítja a vásárolt terméket és az adott MÁRKASZERVÍZBE továbbítja azt. A megjavított terméket a PlazaMarket szervizes szakemberei a visszaszállítást megelőzően újra át ellenőrzi a terméket, hogy Ön csak is kizárólag olyan terméket kapjon vissza ami tökéletesen működik.
Így duplán garantáljuk, hogy a megvásárolt terméke kifogástalan állapotban kerül vissza Önhöz."
....akkor kit érdekel hogy nem magyar, 184-ért ha rendben van a bolt akkor elég jó vétel szerintem.
-
metaksza
tag
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? - 130 körül
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? - mindegy, amúgy 15' körül
(3) Notebook súlya? - mindegy
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? - Játék, munka is, videó renderelés, PhotoShop, internet.
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? - Teljesítmény, de hosszú távra terveznék.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? - Lényegtelen
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? - Tárhely 500 GB felett, Ram jó ha nyolc, de minimum 4.
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - HDMI, de az már szinte mindenhol alap
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) [Acer] Lenovo vagy PB , de más is jöhet.
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - egy hónapon belül
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? - csak új -
B-L-A-C-K
titán
Ez most vicc, vagy így le vagyok maradva az árakkal?
-
Peddy789
őstag
Helo, játékra kéne laptop,
200k körül nagyon nemlépheti tul
15"körül (normál méret)
suly mindegy
JÁTÉK
freedosal lenne jó nem akarok fizetni a winért
6-8giga memoria nemártana HDD mindegy
-
csak uj gép kéne 3év garancia nemlenne rossz dolog -
Zozo33
csendes tag
-
Zozo33
csendes tag
válasz runner 125 #35534 üzenetére
Jaja. Kösz az infót, nem tudtam ezt az 1 évet. Akkor ha majd bent leszek a városban, rákérdezem hogy mi a szitu.
Xiaomi Redmi 4x
-
runner 125
nagyúr
válasz Zozo33 #35533 üzenetére
Valószínű elfogyott a nagykerből, ezért kerülhetett le.
Debrecen?
Hívd fel őket újra szerintem, bár minden bizonnyal nekik sincs, ha a weben nincs fent. De, nem kell aggódni, biztosan lesz, s Fujitsu-knál amúgy is 1 éved van, h bővítést vásárolj.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zozo33
csendes tag
válasz Zozo33 #34139 üzenetére
Sziasztok!
Lehetséges hogy laptopszalon.hu-n levették a 8k-ért a gari bővítést az a512-re? Mer 2 hete mikor vettem a gépet azt beszéltem meg az eladóval az üzletben, hogy majd hív ha sikerült elrendeznie.. most meg már a neten se látom, de lehet én vagyok vak. Amúgy bevált a gép, kösz az ajánlást mindenkinek!
(Amúgy meglepő volt, hogy mennyire nem tudták, h hogy is van ez a garibővítés a a boltban Mikor betelefonáltam akkor at egyik eladó azt mondta h ennyiért lehetetlen, biztos drágább lesz, amikor meg vettem a gépet a kollégájának meg én mutattam meg a a honlapukon, h mégis mire gondolok )Xiaomi Redmi 4x
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok
Tudtok valami minőségibb notebookot ajánlani az alábbi feltételek mellett:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150-200K
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 15" , mind1 hogy matt vagy fényes
(3) Notebook súlya? nem lényeg
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? Szövegszerkesztés, netezés, kis játék.
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? valahol a kettő között
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? nem szükséges oprendszer
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? 1T HDD, 4 giga ram minimum.
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) webkamera mindenképp legyen
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1,5 hétenbelül
(11) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? csakis újAmi nagyon fontos, hogy lány használná, tehát jó lenne a fehér szín.
Köszi
-
premete
veterán
válasz Borote #35528 üzenetére
Nagyon túl vannak misztifikálva az i7 és "U" cpu-k: amíg a normál, 2/4-es i5/i7 között a különbség kb. 3%, addig a normál kb. 30%-kal erősebb, mint az "U" változatok, fogyasztásban szintén nem mérvadó a TDP-adat.
Ráadásul HD4000 esetén az "U"-sokban a gpu is 15-42%-kal gyengébb tesztadatok alapján.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Borote
addikt
válasz Creever #35526 üzenetére
Meg tudod válaszolni a kiemelt hozzászólásban lévő kérdéssort? Az sokat segítene nekünk
i7-tel (ami továbbra is ULV processzor, így nem kell tőle hanyattesni, mert egyrészt nem négymagos, másrészt a normál i5 szintjén van) és dGPU-val izzik rendesen, úgyhogy nem különösebben alkalmas nagyobb terhelést igénylő feladatokra. iPonnál kapható.
Ez nem munkagép, hanem csicsagép[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Creever #35526 üzenetére
i5-el is jól fűtött, gondolom i7-el igazi sütöde ez is.
Egy gyors lista mi kéne és mennyiért jól jönne.Ja akkor ez megvan.Hát ööö izé, igazándiból ez tényleg kutya kergeti a farkát, valakinek itt valamit le kellene adni, mert sok az igény.
[ Szerkesztve ]
-
Creever
csendes tag
válasz Borote #35485 üzenetére
Sziasztok!
Nekem próbál segíteni Crey a notebook keresésben.
Asus zenbook UX32VD 13.3 ról mi a véleményetek? Állítólag van i7, 620M és 128/256SSD változatban is, de lehet hogy nem magyarországon... Mindenhol csak a sima hd4000-el és hybrid ssd/hdd kombóval látom. A kijelzőjét nagyon istenítik a fullhd IPS panel miatt.Köszönöm a segítséget!
Eladó Sigma 8mm f/3.5 circular halszemobjektív - http://bit.ly/19AeSav
-
félisten
válasz premete #35524 üzenetére
Köszi!
Akkor amit észrevettem:
- nincs rollcage;
- másmilyen, de fém zsanérok;
- kicsit más billentyűzet, ami tetszik;
- képernyő alatti hangszórók;
- nincs usb3;
- kicsit ducibb ház.És kb. ennyi, más különbség nem szúrt szemet.
-
premete
veterán
válasz AxBattler #35518 üzenetére
Szerintem érdemes lenne azt körbejárni, hogy miért olcsóbb kb. egyharmaddal, mint a T420-as: ahogy a Dell 6xxx/5xxx-ek esetében is hasonló az arány, azoknál tapasztaltam a különbséget, illetve Elitebook és Probook között is. Ha már Elitebook, éppen egy HP Elitebook Folio 9470m vételén filózok, de egyre inkább lebeszélem magam róla, pedig olcsó lenne:
+-ok a többi ultrabookhoz képest:
- dokkolható
- belső wwan
- háttérvilágításos billentyűzet
- matt kijelző
Eddig ok, de most jön a "feketeleves"
- ugyanúgy 24mm, mint a mostani e6230-asom
- hiába erősebb a cpu, még mindig jóval alatta van a mostaninak
- akkuidő kb. ugyanannyi
- kijelzője ugyanolyan gyatra TN, mint a többi Elitebooknak (~180 nit) a 6230-asom 300 nit IPS
Szóval, ilyen kérdéseket érdemes körbejárni szerintem.
Azért itt a link, akit érdekelne esetleg, és nem akar érte 684 ezret kiadni.
Alfánál meg tudod nézni, ki tudod próbálni, ennyiért nem rossz első blikkre.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
zsole84
senior tag
Laptopvásárlás előtt állok. HP Probook 4545s [link] laptopról mi a véleményetek? Anyagminőség/hűtés, Proci + vga párosítás tekintetében rendben van? 140.000 Ft reális ár lenne érte?
Lemaradt: Minőség lenne az elsődleges, illetve internet, film/ néha játék ( Simcity5, Mass Effect, Dio3) menne rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Wikoo
aktív tag
Üdv
Noti vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni.
-95k
-15col, 1366x768 vagy nagyobb, matt
-tömege 3kg alatt
-office, netezés, filmezés ( játékra nuku lesz a használat, még az intel igp is elég )
-mindenféleképpen a megbízhatóság a fontosabb
-ingyenes oprendszerel v oprendszer nélkül
-minimum 4gb ram, 500gb vinyó
-hdmi, usb3, jólenne egy jobb aksiidő, hűvös és halk működés, jó anyaghasználat, ne essen szét ha ránézel
-eddig ezek lettek kinézve LINK LINK
-sürgős lenne a vásárlás
-kizárólag csak új laptop jöhet szóba, papíros garanciávalElőre is köszönöm a segítségeteket
Békesség, boldogság! x)
-
Chaser
legenda
válasz AxBattler #35516 üzenetére
Minőségben nem valószínű hogy jobb, a dell valami trimetalból van. Garanciája meg biztos hogy jobb. Mint gép, nem lenne rossz az L420 se, csak hát van még ott több tényező is amit nem árt nézni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
válasz runner 125 #35515 üzenetére
Félreértesz, én az L420-hoz képest kérdeztem, hogy hol állnak ezek.
-
runner 125
nagyúr
válasz AxBattler #35514 üzenetére
A ProBook 6570b teteje műanyag, összességében szerintem az E5530 fölötte van kicsivel, pláne ha az NBD garanciát is nézzük.
Elég sok garanciális, szélsőséges példát láttam már, ahhoz h, h ne becsüljek meg egy Dell NBD-t."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
félisten
válasz Borote #35513 üzenetére
Én a kasztni minőségére, merevségére lennék kíváncsi, mert nem igazán tudom belőni: E5520, Probook 6-os széria?
Az ár annyiban nem számít, hogy inkább más gépekhez viszonyítanám, aztán majd eldöntöm, hogy jó vétel-e.
-
Borote
addikt
válasz AxBattler #35512 üzenetére
Én a garancia miatt Latitude-ot vennék szerintem... De ha jó áron jutsz hozzá, akkor minden további nélkül - hogyan is akarsz eltekinteni az ártól? Minden csak azon múlik
Illetve annyira nem egyértelmű a döntés, mert az UltraNav-ot én NAGYON szeretem[ Szerkesztve ]
-
félisten
Valaki erre esetleg?
És egyébként ajánlanátok az L420-at (az árától most tekintsünk el)?
[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
válasz runner 125 #35510 üzenetére
Na jó egy kis TB azért lehet mert azt nagyon szeretem.Meg távmunkára de ahhoz jo net kel nem?
[ Szerkesztve ]
Samsung S22+
-
runner 125
nagyúr
válasz netkoo #35509 üzenetére
Facebook-os játékra teljesen felesleges a dGPU, de ha egyéb játék is lenne, akkor a Z500 sokkal jobb vétel a linkelteknél.
De, az említett célra ez az egyik legjobb választás, vagy mondjuk egy Travelmate.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz kerlac #35502 üzenetére
Az A512 sokkal jobb minőség. Celeronos verziója is van, legutóbb talán ipon és usanotebooknál láttam 83k-s áron 2GB rammal. ' év garkiterjesztés 6-8k, tehát 3 év garival is alig kerül többe mint a dell 3521. 2GB ramot meg aprópénzért kapsz apróról Cpu-ja meg erősebb mint ami a dellben van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz DeFranco #35495 üzenetére
Hát én 2%-ot nem veszek észre, pedig nem kispályás paneles gépeim vannak úgy általában.
Amúgy bőven lehet olyan fos, sőt még rosszabb is. 5110 lakótársnak olyan hitvány, hogy fokonként kell tekerni, mert invertál. Na az az igazi fostenger.
Bolt és emberfüggő, hogy ki mit és hogyan hord össze, mutat be stb., ez a 14 napos vagy menni dolog ez elviekben nem változott, ha boltba is kéred akkor élnie kell, az számít, hogy neten történjen a shopping.
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz Pocok256 #35500 üzenetére
Innen szeretnék annak a kedves tagunknak köszönetet mondani, aki bagóért eladott nekem egy S-PVA Samsung 970P monitort anno, azóta is imába foglalom a nevét minden hazaéréskor.
Hát akkor nem aggasztom magam, hazamegyek, telepítek, és ha elfogadhatóságon belül marad, akkor így hagyom, nem vakarózok. Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest