- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egyik barátomnak kellene laptop alábbi paraméterek szerint:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Elkövetkezendő hónapok, nem nagyon sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 300-350k
(3) Felhasználás? egyetemi felhasználás (semmi komoly cad vagy hasonló), film-sorozat, kevés játék (minecraft)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Minecraft élvezhetően fusson, játék terén annyi az elvárás
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - FHD IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva lesz, utazás közben nem nagyon van használat.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Semmi vagy Win10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? Ram 16GB, vagy lehessen kérni bővítést rá, SSD-ből szerintem 256 környéke, viszont jólenne egy 1-2tb HDD is mellé, akár utólagos bővítéssel, nem tudom ez mennyire kivitelezhető mai gépeknél.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Hosszabb távra lesz, szóval időtállóság, meg esetleg billentyűzet világítás, de utóbbi nem létkérdés
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
ÚjÉn is nézegettem már, eddig ezeket találtam: Acer Aspire 5 (1035G1, 8GB ram, MX330)
Dell Vostro 3500 (1135G7, 8GB ram, MX330)Viszont ezek nem tudom mennyire bővíthetőek háttértár szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest