- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
GreenGoblin #165945 üzenetére
Újat szeretnél vagy jöhet új állapotú, garanciális használt?
Jobb linux támogatása Delleknek és a lenovo thinkpadeknek van.
4K-s kijelző már necces, bár én személy szerint nem is ajánlanám. Főleg ekkora kijelzőn. -
blue_23
senior tag
válasz
ELectric1 #165946 üzenetére
Ha nem fontos a legújabb VGA ezt ajánlom [CLEVO X170SM-G]
-
ELectric1
csendes tag
Sziasztok
Én egy játékokra alkalmas laptopot keresek ki mit ajánl ?
Válaszokat köszönöm -
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Milyen laptopot tudnátok ajánlani?
- max. 400ezerig
- max. 13 col de 11 lenne a legjobb
- csak normál böngészésre használnám (10-15 tab fusson rendesen), semmi olyan dolog ami megizzasztaná a gépet
- Linux fusson rajta hibátlanul (csak Linux lenne fent, valószínűleg Ubuntu) ez a legfontosabb. Nem akarok kompatibilitási problémákat meg hibaüzeneteket.
-4k-s kijelző ha belefér az árba jó lenne de nem létfontosságú
- 7 óra akkuidőt kb. 50% fényerőn tudjon
-
LukréciaBK
csendes újonc
Sziasztok! Anyumnak keresek laptopot a következők szerint :
1. Az elkovetkezo hetekben szeretné megvenni
2. Kb 150-ért, ha kap ennyiért megfelelőt, ha nem, kicsit lehet drágább
3. Első sorban netezni szokott, illetve irodai programokat hasznalni (jo lenne, ha lenne rajta ms office, ha van ilyen), saját fényképeket es videokat nézeget, de nem szerkeszt
4. Nem jatszik
5. A kijelzo mérete annyira nem fontos, de lehessen rajta kenyelmesen szöveget szerkeszteni (ne legyen törpe gép)
6. Nem hurcolja
7. Windowst ismeri csak
8. 500gb, de kevesebb is elég lehet, ehhez nem értünk
9. 3-4 usb porttal elvan
10. Új gépet szeretneTudnátok segíteni?
Előre is köszi
E. -
Gabi7799
tag
válasz
SeniorTilla #165941 üzenetére
Köszönöm a választ. A céges mellé kellene neki egy hasonló szintű privát gép, ami viszi a Datev-et, csak ennél olcsóbban, mert rendszeresen tükrözik a monitortartalmat stb-stb.. azt egyébként nem adják el. Ebay-kleineanzeige-n néztem használtat, ott kb 5-600 EUR Németországban dolgozik.
[Datev Hardwareigény]
[Ebay használt] -
psg5
veterán
Sziasztok!
Elfogyott mindenhol a Asus ZenBook 14 UM431DA-AM023.
Ugyanezen paraméterekkel, ugyanilyen árban újonnan mi jöhet szóba? 270k. -
-
-
-
Gabi7799
tag
Sziasztok!
Húgomnak lenne szüksége egy irodai gépre. HP EliteBook 850 G3 i7 a céges amit használ, ezzel elégedett, de sajnos elég drága és nem tudom, hogy egyáltalán szükséges-e ilyen szintű gép..
Esetleg olcsóbb alternaítva?
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanában
A gépre szánt összeg forintban?
Használtan a fent említett gép ~180.000-Huf szóval ez alatt
Felhasználás?
netezés, irodai alkalmazások Home office-ban leginkább Datev számlázó programmal
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6-os, ha lehet IPS "szemkímélő" ő szemüveges és a fenti gép állítólag nem bántja a szemét
Mennyit lesz hordozva a gép?
gyakran
Operációs rendszer?
Windows 10
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD):
500GB SSD
Memória (RAM) mennyisége:
16GB
Optikai meghajtó kell-e?
nem feltétel
Egyéb kívánság, speciális igények?
Német billentyűzet Numerikus paddal, mint a fenti, Displayport
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Jó állapotú használt is szóba jöhet.
Köszönöm. -
Drughi
addikt
Üdv,
van most valahol 0% THM-es notebook vásárlási lehetőség?
-
garage112
aktív tag
Sziasztok! Ismerősömnek keresek laptopot kimondottan az online sulira.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Jövőhét elején
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 160 000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Internet, online suli, filmezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Csak házon belül
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) -
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új -
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Nem sürgős, 1 éven belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - 350.000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - Fotószerkesztés, irodai programok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Nem lesz játék.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? kb. a legfontosabb, jó kijelző kell a fotószerkesztésez. (SRGB 95% feletti lefedettség), IPS, matt-fényes igazából mindegy. Touchscreen nem kell. min. 14". 15,6 sem gond.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Semmi, linux
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? min. 512GB de van egy elfekvő m2.2242 pcie gen3 itthon, ha ezt bele tudom tenni az jó. RAM minimum 8GB, de jó ha bővíthető. optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Használt is játszik.Az új M1 macbook nagyon tetszik, de olvastam mostanában, hogy gáz az SSD mert sokat ír rá, és nem cserélhető.
Ami elsőre megfogott az új Lenovo thinkbook. (Cégesem egy Lenovo T495, de legszívesebben kivágnám a kukába, fejem szétmegy a screen flickeringtől, valami PWM szerűség szivathat. -Bár a forma tetszik- Remélem ennek jobb a kijelzője).
A gép 99%-ban Adobe Lightroomra / Photoshopra lesz használva.
-
Pano
addikt
válasz
Csápájev #165932 üzenetére
Apple ide vagy oda, azért 8 éves modelleket ne erőltesd. Konkrétan bármelyik pillanatban kifinghat és ráadásul nagyon nehezen -vagy drágán-, esetleg egyáltalán nem lehet őket szervizelni.
Bár sajnos most a piac nem a legjobb, de ha ennyi a keret elsősorban használt thinkpadeket nézegess. Azok bírják a strapát, bővíthetők és ha szükséges nagyon jól szervizelhetők. -
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Irodai munkára szeretnék laptopot, online táblázatokra 90%.
A lényeg,hogy ne legyen nagyon lassú.
A képernyő minél nagyobb legyen,de kb ennyi az elvárás.
Se nagy ssd,se nagy felbontású képernyő,se semmi úri huncutság.
Viszont,mivel csak nettó 150ig szánnék rá vacilálok,hogy vegyek egy manapság mondjuk bruttó 200-ért kapható windowsos laptopot vagy használtan egy MacBook Airt, pl egy ilyet: [link] vagy egy ilyet: [link]
Sose volt semmi Apple cuccom ezt azért hozzáteszem,tehát nem tudom a buktatóit
Köszi a válaszokat. -
válasz
reaper92 #165929 üzenetére
Ezek közül én egyiket sem ajánlom, mert belépő modellek, neked pedig strapabíró kell. Fémházas üzleti gép, ami beválhat, inkább néz használtan egy felső kategóriás gépet, HP Zbook, Elitebook, ilyesmi. Ha ez nem pálya, akkor kompromisszumot kell kötnöd. Én ragaszkodnék a fémházas géphez, a műanyag csodák nem ilyen felhasználásra valók.
-
-
reaper92
újonc
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 1 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? - 350k alatt, inkább 300K
(3) Felhasználás? - Lentebb részletezem
(4) Játék - Maximum S.T.A.L.K.E.R., HoMM3, Left4Dead2, CS:S szint, főleg co-op barátokkal
(5) Kijelző - 14-16" FHD, nem kritikus
(6) Átlagosan lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? - nem kell
(10) Csak új gép (áfa leírás)
Van egy asztali PC, igazi játékra, sz. e. renderelésre, stb. azt használom.
Az ASUS K55VD-m (i7, 12 GB RAM, 2 GB VRAM, 120 GB SSD, 1 TB HDD) gazdasági totálkáros lett. (alaplap-kijelző közötti kábel zárlatos lett, vitt magával az alaplapon és az LCD-n is chipeket). Végülis érthető, 8 éves volt, az akksija keveset bírt már, 2x cseréltem benne kijelzőt, egyszer alaplapot és billentyűzetet. A tápkábel forrasztva volt, az Enter celluxozva. Ezeknek az oka, hogy néhány évvel ezelőttig aktívan DJ-ztem egyetemi bulikon, esküvőkön, szabadtéri főzéseken, stb, terhelve volt.
1, Ez már ritkább lesz a munka miatt, de 1-2 esküvő, éves munkahelyi est mindig lesz.
2, Gyakran barkácsolok (vigyázok rá, de szálló por lehet), forrasztgatok, arduino, stb, olyankor is kell a laptop.
3, Orvosként dolgozok, ha pl. előadást tartok róla, nem ártana, ha elegáns.
4, Ezek mellett átlag netezés, sorozatnézéses felhasználás.
i5, integrált videókártya, 8Gb RAM, billentyűzetvilágítás, jack kimenetre gondoltam SSD+HDD kombóval (a meglévő HDD-t lehessen beletenni). Opció az 1 TB SSD vásárlása is (HDD nélküli használat), de akkor is ki kellene jönnie kompletten a fenti összegből.
Amit találtam:
- HP 250 G8 - olcsó, HDD-vel bővíthető, de nincs billentyűzetvilágítás
- HP 15s - fq2005nh - Erősebb, drágább, világít, viszont nem HHD-vel bővíthető? Nem találok róla rendes videót
- MSI GF63 - Árban mint az előzőek, 250 GB SSD + 1 TB HDD, GTX 1650, de nem túl elegáns.
- Lenovo IdeaPad 3-15IMH05 - van egy kis akció most, gamer, de nem túl hivalkodó, úgy láttam, hogy bővíthető, talán ez lenne a legjobb?
Anyaghasználat, strapabíróság, megbízhatóság szempontjából is érdekelne a véleményetek. A legfontosabb, hogy nyugodt szívvel tudjam elindítani a Traktort délután 4-kor annak tudatában, hogy folyamatos használattal hajnal 4-ig nem lesz fagyás/bármi. Az ASUS-sal ez megvolt, de ebben az árkategóriában nem találok belőle. Acer és Dell több is van/volt a családban, rossz tapasztalataim vannak velük, de nyitott vagyok. Ti mit választanátok? -
dawez
tag
sziasztok lenne egy ASUS ROG ZEPHYRUS G14 laptop full hd kijelzos rtx 2060 max q val elég jo áron hozzá tudnák jutni,kérdésem hogy játékokra mennyire alkalmas ez a gép ?
-
cettlee
őstag
hali!
irodai használatra keresek laptopot.
ASUS X509JA-t néztem i3+ssd+8gb ram 200k alatt.
Ezekröl mit hallani?
Nekem egy s15 533 vivobookom van és ez atomkirály.köszi
-
alpihun
senior tag
válasz
SeniorTilla #165925 üzenetére
Elnézést. Első hsz-emben még csak modellekről volt szó, de mégis előkerült az üzlet téma is, meg kellett volna előznöm.
Én itthoni üzleteket néztem első pillanattól, csak átszámolt árakat írtam. Sajnálom, hogy nem szóltam, hogy ti ne keressétek.
-
-
alpihun
senior tag
válasz
SeniorTilla #165917 üzenetére
és #165918 Silverboy:
Először is, köszi a gyors válaszokat!
Másodszor, a 455 a Ryzen7-el nem ajánlott? Romániában (az ismert üzleteimben) a legolcsóbb 450 G7 kb 40kval drágább mint az ugyanilyen 455. A RAM upgrade-del az már nagyon kitolja a keretből.
Harmadszor, kicsit általánosabb téma. Itt, román földön, én soha nem a gyártónak/gyártó szervízének küldtem vissza a gépet, hanem az üzletnek, akiktől vettem. Az üzleteken keresztül pedig látszólag ugyanaz az élményem volt mindig, gyártótól függetlenül (dellek és asusok). Vagy a háttérben a gyártói gari történik tovább, s ha lenovo lett volna, járhattam volna másképp is?
-
-
gg72
veterán
válasz
SeniorTilla #165911 üzenetére
Ezek vannak a szűkebb körben, tudnátok segíteni? (A Carbon lenne az első választásom, de az illető nem reagál semmilyen üzenetre...):
[Dell E5450]
[HP Elitebook G2 840]
[Lenovo X1 Carbon] -
Silverboy
aktív tag
válasz
alpihun #165916 üzenetére
Mind a 3 biliműanyag (kollégám szavával élve), hűtés az Ideapadban éppen elegendő a másik kettőben 1cső/1venti, AMD garantáltan szőrtelenítő módra hevíti a kis masinát.
#165917 SeniorTilla ajánlata a legkézenfekvőbb.
U-s procival, bővíthetőségel 450 G7 fér bele a keretbe + nem 2mm müanyag bili ami nyeklik.3 beküldtött közül kell választanom, akkor IdeaPad. (2hőcső+nagyventi).
Acer szervíz i olyan maflaságot írt vissza ez évbe a beküldött 2db laptopra, hogy fogtam a fejem... -
válasz
alpihun #165916 üzenetére
A lenovo konzumer vonalnak a garanciájával vannak problémák, ha rákeresel fogsz találni "néhány" találatot, akár itt a fórumon is. Acert nem ismerem, de a HP-t igen. A HP garival nincs olyan probléma mint a lenovoval. A probookokban lehet ramot bővíteni garvesztés nélkül, ezért ne a 16GB legyen a szempont. Ha magadnak bővíted, olcsóbb lesz és nagyobb kínálatból tudsz válogatni pl. 8GB-tal. 450/455 ugyanaz, csak intel és amd platform.
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/probook-450-g7-9tv46ea-p545013951/#
Ez az i5-össel vállalható ezen az áron, renew-ban sincs most ennyiért. Ha nagyobb ssd kell, akkor nézz másikat, vagy upgrade ssd és ram fronton.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Tesómnak kell egyetemre egy új noti. A specet kitaláltam elég pontosan: 15colos, 16GB RAM, 512 GB SSD, legalább i5/ryzen5. Árban 260k körül. Ezeket néztem, igazából csak az anyaghasználat és build quality kellene döntsön:
- Acer Aspire A515-56 (i5-1135G7)
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE (4700U)
- Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 (4700U)Emlékszem, hogy régebb nem szerettük itt a Lenovokat. Viszont ezek menő ryzen procik, a vázban manapság már fém is kezd lenni... Változott a helyzet? Ha nem, vállalhatóbb az Acer?
Azt hiszem egy Probook 450/455 (melyik?) G7 lenne ideális, ugye? Viszont semelyik itteni üzletben nem látom 16GB RAMmal, de gondolom nem a világvége kinyomozni hogy pontosan milyen modellt kellene vegyek bele.
-
nope101
csendes tag
Sziasztok,
nehéz kérdést kaptam amit most továbbítanék is ide (nehéz mert nekem kell kitaláljam mások igényeit) kollégiumba megy a lány ehhez kell egy utazótárs laptop elvileg irodai programokra + net, most még nem akar fifa 24 el játszani mert nem jött ki, de am vegyük úgy, h nem játszik max sims4 el
hordozhatónak kell lennie, de annyira azért nem primadonna szerintem elbír egy 2 kilós laptopot hetente.
minőség... nem kell almavillogtatás vagy ilyesmi irodai szinten sem, de funkcionálisan legyen jó mert nem valószínű, hogy munkaállomásként fogja végezni szóval jó billentyűzet zsanérok stb1) még ráér akár 1 hónapot is v többet
(2) 200k ért szerintem kell legyen megfelelő de aki veszi 300 at is beletenne
(3) gimikezdésre elvileg tényleg csak tanulásra vagy 1000 éves gépigény nélküli játékok
(4) nope
(5) FHD feltételezem IPS elvárható és jó is, de nem ragaszkodik hozzá mert nem tudja mi az
(6) koliból haza és fordítva hetente közbe nem használja
(7) win10 és legyen benne az árban
(8) 8gb RAM és 250 SSD vagy min 100 gb ssd + hdd
(9) valami kimenet kéne második monitornak, mert ő nem tud róla de szerintem akar olyat is
(10) új és bár ez is kényes téma jó lenne hosszútávra terveznibocsi a bizonytalanságért nem kell azonnal pró tipp csak valami kiindulási alap amit egyáltalán megmutathatok piac álllásával nagyon nem vagyok tisztába.
-
ftc
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #165895 üzenetére
Mi Catiara illetve TeamCenter 11.4-re Dell Precision 5520-at kaptunk ... Xeon E3-1505M, 32GB RAM, Quadro M1200-al...
Nem egy olcsó kategória... Elvileg idén cserélik.Ismerősöd jobban jár - PC s egy olcsóbb notebook - ezt a kombót láttam sok helyen...
-
válasz
Sebaj Fóbiás #165907 üzenetére
Tegyük azt is hozzá, hogy volt egy elég nagy emelkedés is (30-40%), és még valamennyire maradt is. Most meg szerintem megint nem lesz jobb a helyzet.... így igen sajnos nem nagyon lesz ilyen ennyiért.
-
válasz
Sebaj Fóbiás #165907 üzenetére
Ezeknek a feltételeknek megfelelő új gép nincs, én legalábbis nem tudok. Ha valaki okosabb, várjuk az ajánlatokat
-
Nézd meg milyen állapotban vannak, van-e garancia, ilyenek. Az X1 Carbon nekem nagyon tetszett, anno jópárat eladtam belőle. Csak a billentyűzete szokatlan, de ez is attól függ, melyik generációs. Ha az elitebook jó állapotban van, és nem egy szemétdombról összecsavarozott hulladék, akkor az is be fog válni. A Carbonnak amúgy a képminősége jobb.
-
gg72
veterán
válasz
Scaletta #165909 üzenetére
Én is pont most találtam egy 7450-est
- Dell E7450 Laptop 14"FHD IPS i5 -5300U 8GB 256GB SSD
+ ezeket:
- Fujitsu Celsius H730 workstation i7 - Quadro K2100M
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 14" I7/8GB/240GB
- HP EliteBook 840 G2 14” -75% i5-5300U 8GB 256GB SSD FHD IPS110-130ezer között vannak, melyiket "szeressem"?
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Mivel a használt notebook topicban nem nagyon érkezett válasz, ide is felteszem:Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Mostanában
A gépre szánt összeg forintban?
130ezer körül
Felhasználás?
netezés, office dolgok, online tanulás/tanítás (zoom)
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14/15.6-os, jól látható, lehetőleg IPS
Mennyit lesz hordozva a gép?
nem nagyon
Operációs rendszer?
Windows 10
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD):
SSD
Memória (RAM) mennyisége:
8GB
Optikai meghajtó kell-e?
nem feltétel
Egyéb kívánság, speciális igények?
magyar billentyűzet, jobbfajta webcam
Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Jó állapotú használt is szóba jöhet.Köszönöm.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
SeniorTilla #165896 üzenetére
Az világos, hogyha nem forrasztva van az SSD meg a RAM, akkor bővíthető, az lenne a lényeg, hogy legyen hozzá szerelőablak a gépházon, hogy házilag is bővíthető legyen (gyári felár és/vagy szervizdíj nélkül).
350-ért nincs ajánlható gép? Ne már..
-
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #165901 üzenetére
HP Probook és Elitebook között van érdemi különbség? Lehet kretén kérdés, de azért van a fórum, hogy feltegyem és tanuljak.
-
válasz
Zalaym #165903 üzenetére
Ágyban filmnézésre inkább x360-as gépet javaslok, ott a hűtés úgy van megcsinálva, hogy nem alulról szívja a levegőt. Simán visszahajthatod a kijelzőt, akkor is megy rendesen a hűtése. Én a listádból a Paviliont ismerem, az erre nem alkalmas. Lentről szívja a levegőt, sőt a kihajtott kijelző meg is emeli a gép hátulját a megfelelő légáramláshoz. Na az az ágyban bukta.
A többi kettőt nem tudom, meg kell nézni képeket róluk, vagy szóljon valaki aki ismeri ezeket, honnan szívják a levegőt.
-
Zalaym
tag
Sziasztok!
Páromnak keresek irodai munkára- ágyban filmezésre lapost.
Az alábbiakat néztem eddig:
Thinkbook 14"
HP Pavilon 14"
Acer Swift 3 14"Melyik lenne a legjobb választás szerintetek? Illetve ha van alternatív javaslatotok, szívesen veszem!
A méret fix 14", a keret olyan 300-350 körül van.
-
válasz
#45687808 #165900 üzenetére
A kibelezéshez élőben kellene találkozni, az meg itt nem divat. Úgyhogy erről szó sincs.
Na: kicsit tág a meghatározásod, a keret rendben van, de a méret is lényeges. Ha jó egy ultrabook, akkor én HP-ból Spectre-t ajánlok erre a célra, az szép is jó is, full fémházas, de nem matt. upps ez nem lesz jó
HP Probook 650? Ennyiből egy nagyon bika konfig kijön. Ez a modell vastagabb, nehezebb és masszívabb mint a 450-es, és több port van rajta, pl. LAN is. A LAN-t amúgy usbc-vel is meg lehet oldani, ha olyat veszel amiben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest