Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yxcvbnmaa

csendes tag

Sziasztok!

Lecserélném a mostani gépemet (Dell 5567 i7-7500). Kevés az akksi idő (2 óra), illetve a VGA gyengesége miatt. A gari is most kezd lejárni róla.

Az alábbi igényeim lennének:

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    Most
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    350k körül
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
    általános felhasználás, pontfelhő megjelenítéstől csak kicsit jöjjön zavarba
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    A maximum: Euro truck Simulator 2 full HD; GTA V.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    matt.15,6
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    sokat/igen. De bírom a súlyt :-)
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    nem szempont, Win10 támogatott legyen.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    512 SSD + egy már meglévő 2,5 collos 1,5 TB SATA HDD beépíthető legyen valahogy. ODD nem kell.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
    Akkumulátor idő minimum 3 óra (irodai programokkal való használat esetén)
    külön numerikus rész legyen a billentyűzeten
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    Újban jobban bízok, de nyitott vagyok a használtra.

Ezt a gépet néztem ki: [link] , Dell G5 5590 core i5 8300; geforce GTX 1650.
    A neten azt olvastam, hogy 8 órát bír film lejátszás közben, illetve 3-at terheléssel az akksija (kicsit hihetetlen).
    A pontfelhőkkel (amennyire szükséges) megbirkózik a mostani gépem is, ez vélhetőleg nem lesz szűk keresztmetszet.

Van-e ennek a dell típusnak valamilyen ismert gondja/hátránya?
    Tudtuk-e ajánlani fenti gépnél jobbat? :))

Új hozzászólás Aktív témák