-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A Commandon belül minden lelőhető, RGB-s amúgy az egész cucc, csak valamiért imádják strock képekre rózsaszínre lőni. Mondjuk erre van a fotóbolt, na mindegy...
Bukullusz:
A szervízhátteret nem néztem, gondolom nem kell havonta bevinni őket, de akkor azt jelenti hogy az asus rendelkezik olcsóbb minőségű alkatrészekkel és ebből adódóan a minőség gyengébb míg a lenovo apróbb hibákkal elvan. Sorry a tudatlanságom miatt pont ezért írtam ide.
Hát sajnos nem egészen. Most ezt apróra cincálni baromi nehéz lenne, hogy mi miért kopik majd szutyokra, esik szét vagy miért áll egy vinyócserével egy gép 3-4 hónapot. Annyiban maradhatunk, hogy nekem rendelés előtt ha ennyit kéne elverni ezekre, tutira meg kéne húzni az otthoni szabolcsi pálinkás kupámat, mert ennyire bátor gyerek nem vagyok még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Társasjáték topic
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Linux Mint
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest