Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyro05

tag

Sziasztok!

Két héten belül szeretnék vásárolni egy lapost a jelenlegi asztalim helyett az egyetemre. Egy ideje már figyelem a fórumot és az ajánlásokat. Tudom, hogy elég kevés alternatíva van, illetve sok a kompromisszum minden kategóriában, de végül az alábbi három gép maradt a kalapban.

Asus G752VT - Nyerőnek tűnik az összeszerelés és a hűtés, de régebbi modell, illetve a nagy méret és tömeg miatt nem a legideálisabb a sok hurcolásra. Talán ez esik ki először...

Acer Predator Helios - A jelenlegi tesztek alapján sajnos nem a legjobb a gép hűtése az 1060-nal. (Nekem az 1050 Ti is elég lenne. Azzal vajon elég a hűtés?) Gyenge a kijelző és még kevés a tapasztalat a géppel. Kinézetre nagyon tetszik, de az kevés lehet...

Dell Inspiron 7567 - Jelenlegi befutó. Itt is ez az egyetlen igazán ajánlható 1050 Ti-s gép az olvasottak alapján. Az összeszerelés jó, könnyű bővíteni és tisztítani, a hűtés teszi a dolgát. A gyenge pont a kijelző...

Kérdésem lenne a Dell-ekről: Van valami központi lista a 7567-es gépek pontos specifikációjáról? Nézem a boltok leírásait és össze-vissza vannak. Például a 7567 (226953) van ahol sima 1050-nel van szerelve, van ahol Ti-vel. Illetve már FHD IPS-sel is vannak szerelve 7567-es gépek. Ezek elérhetőek itthon? Mert olyan modellt is láttam, ami az egyik helyen FHD IPS-ként van feltüntetve, a másik helyen csak TN. Sz'al van valami összefoglaló vagy lehetséges, hogy a (226953) egyik helyen 1050, másikon 1050 Ti?

Van valakinek tapasztalata a Helios-ról? Hűtés szempontjából sokat javíthat az 1050 Ti az 1060 helyett?

Köszi a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák