- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Damage401 #39378 üzenetére
"Ha te hosszú évekig teszem azt HPs gépeid voltak akkor nem fogsz Acert vagy Asus ajánlani mert jobb a speckója. Szerintem"
Ha csak hp-s gépem lett volna akkor igazából nekem semmit nem kellene ajánlanom mert nem vagyok a témában kompetens. Az meg, hogy nekem mi tetszik az szubjektív, de nem fogom rád erőltetni a barátnőmet mert nekem tetszik, ha érted mire gondolok.
Inkább hallgatni kéne a nagyokra akik sokkal több tapasztalattal rendelkeznek és amennyiben valamivel nem értesz egyet akkor értelmes normális érvekkel alátámasztani, hogy kicsit berozsdásodtak és ezt és ezt nem vették figyelembe. Ehelyett megy az értelmetlen üres beszéd.
Természetesen nem neked szólt csak te tértél ki rá.
Aktív témák
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest