- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
Borote #39374 üzenetére
Erre is kiakartam terni, de gondolam nem reszletezem mert ez nem az a topik. Bocs ha valakinek a lelkivilagaba gazoltam nem volt direkt. Mellesleg nem favorizalom egyik felet sem puszta tenyeket nezek az intel rengeteg dologban jobb es teny hogy sokkall gyorsabb a az i3 meg az A8 nal is nehany helyen. Szituacioil fugg eppen melyik proci kell. Abban amugy egyet ertek hogy hetkoznqpi usert nem erdekli a tunning es nm is fogja hasznalni soha sem.Vissont ide sok ember jar aki nem hetkoznqpi felhasznalo ezert nem art tisstan fogalmazni.
gaborgh
az eredmnyk amiket irtam azok A8 eredmnyek de majd osszvetem A4 es A6 al is.
Aktív témák
- Yettel topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest