- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
C4L1
csendes tag
Üdv!
Szeretném véleményeteket kérni, hogy milyen laptopot ajánlanátok kb. 200e forintig. Játékra is használnám, ezért előnyben részesítem az olyan vasat, aminek a teljesítménye jobb, és elviszi akár az újabb játékokat is, élvezhető minőségben megfelelő fps-sel.
Nem igazán vagyok otthon (egyáltalán nem ) a laptopok terén, ezért nem tudom milyen processzor illetve videokártya viszi a prímet. RAM kikötésem legalább 4 GB, ha van Dual-Channel-ös a gyorsabb elérhetőség végett. 64 bites oprendszert használnék. Hűtés fontos lenne, egész napos igénybevétel is esedékes. Akkumulátor terén nem igénylek sokat, nagy részben otthon lenne használva direktbe a töltőről, de 2-3 órát örülnék ha bírna egy-egy utazásra, persze csak mezei felhasználói programok fogyasztásának erejéig. Kinézetre is lehet szinte bármilyen: normális szép formák (ahogy a nőknél ). Kijelző terén nem tudom mi a már elfogadható, méretben és felbontásban egyaránt, pixeltengerben azért nem akarok fürdeni. Ami talán még fontos tényező hogy strapabíró legyen, erősebb felépítésű. Személyes tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Hát 'röviden' ennyi lenne, nem tudom létezik-e ilyen laptop , de annak is örülnék ha valami hasonló lenne. De remélem azért elegendő információt adtam meg.
Segítségetekért 1000 köszönet előre!!!
Üdv: C4L1
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50497 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy alkalmas játékra, korlátozott szinten. Csodát nem szabad várni, de ilyen picit komolyabb játékokat simán vinnie kell egy darabig. 3 éve a 9600M GT sem volt olyan alap kártya, ma meg Trine2 maxra húzva néha megdöcögteti. Pedig ez azért nem egy atom durva játék Jah és igen, 3 év után is, még mindig befogja bőven azt, ami a Probookban van, 64 bites memvezérlő heréli azt a kártyát.
Probook azért kategóriában minőség, de nem ha az egész piacot nézzük. Az Elitebook mindenképp üti, elég megfogdosni, nem beszélve az extrákról. És ott vannak a TP-k, amik elég sok mindenféle szénszálat meg ötvözetet tudnak, meg ilyen jóféle gumis, vagy nem is tudom mit, ami állat, imádom fogdosni.
Pavilion régebben jobban ütött, ma már eléggé egy sík a paletta. Mikor én vettem akkor azért volt egy ilyen höhöhööö effekt, mikor megmutogattam. De mai napig szép gép. Csak vigyázni kell rá[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
-
PiE137
senior tag
válasz Borote #50473 üzenetére
Úgy olvastam, h a probook-okat főleg az üzleti szegmensnek szánják, de elnézve a specifikációt, sztem játékra is egész használható, nem?
Csak azt nem értem, árba hogy tud 200k alatt lenni, ha olyan jó a minősége, meg látom még a borítása is szálcsiszolt fém...
Egyébként dizájn tekintetében elég sablon gépek sztem a lenovok és a pavilionok is, de a probookok tetszenek! -
brumi1024
veterán
válasz Chaser #50491 üzenetére
Egyébként a kezelőfelület nem lesz kisebb, pont olyan lesz mint az iPad esetén, ugyanakkora dolgok, csak minden alatt több pixel. Ebben jobb a windowsnál a mac, sokkal jobban lehet a nagyítást beállítani.
Borote: Igen elképzelhető, biztos arra gondolnak, hogy sokaknak többet mond a retina mint az ips ami lehet hogy igaz is.
Amúgy nincs többé 17"-es, és csak ssd-vel adják(256gb, 512gb, 768gb) az újakat.
Na jó, de abbahagyom az offolást.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Borote #50493 üzenetére
Arra gondolok, hogy középen van egy natív 1920*1080-as rész és mellette-felette-alatta van még van hely a felületnek. Tehát fizikailag(cm-re) ugyanakkora az előnézeti videó egy videószerkesztőben, de annyi pixel van alatta amennyinek kell lennie. Ez mindenképp előny mert nyílván nincs veszteségmentes leméretező algoritmus.
Linket? apple.com ...
Na jó itt, a nagyítós összehasonlító kép alatt a More color... bekezdésben: "And everything in between is rich and vibrant. IPS technology gives you a wide, 178-degree view of everything on the screen, so you’ll see the difference at practically any angle."Az vicc viszont, hogy ezt csak úgy mellékesen megemlítik, és szinte kutatni kell utána.
És van rajta hdmi is. Ezt is megéltük
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz brumi1024 #50492 üzenetére
"És az nemrossz, ha natívba nézheted a fullhd videót miközben van helye a kezelőfelületnek."
Ezt nem teljesen értem"Szerk.: Nincs okotok a panaszra. IPS." (jut eszembe, LINKET! )
Na, így már valami Nagyon bízom benne, hogy ez a TN eltűnésének a kezdete (tudom, hiú ábránd )[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Chaser #50491 üzenetére
Rendszerszinten jó, mert ott készülnek erre már egy ideje, majdnem minden vektorgrafikus. Aztán bejelentették hogy jön az autocad, photoshop, fcp, aperture erre a felbontásra. És az nemrossz, ha natívba nézheted a fullhd videót miközben van helye a kezelőfelületnek.
Szerk.: Nincs okotok a panaszra. IPS.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Borote #50487 üzenetére
Nagy felbontáson azért jobb egy kijelző, FHD delleknek elég szép a képjük és invertálódás se nagyon van. De azért a T60 ips-e 5-6 éves létére még mindig rájuk ver Jó lehet ez a nagy felbontás ebből a szempontból, de könyörgöm, ki fogja natívban használni ilyen méretben nem lenne egyszerűbb egy FHD panel ips alapokon? NEM
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
runner 125
nagyúr
válasz Chaser #50486 üzenetére
Vagy mindkettő egyszerre.
Nekem ez volt az egyik fő szempont h i4-et vettem, hozzáteszem nem vagyok eppöl fan.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Borote
addikt
válasz brumi1024 #50480 üzenetére
Szánalmas ez a retina szöveg A nagy felbontás persze dicséretes, már várom azokat, akik eddig szidták a nagy felbontást, hogy vesznek majd pálfordulatot, mer' az Apple megcsinálta
Amúgy gamer gépre is nyugodtan lehet ilyen felbontást használni, legfeljebb 1440x900-ban játszol rajta -
brumi1024
veterán
Hoppá, remélem más gyártók is átveszik ezt a felbontást a nem gamer gépeikre: Retina MBP. 2880x1800
-
zsolt19900
őstag
-
PiE137
senior tag
válasz runner 125 #50472 üzenetére
No jó, le lettem oltva!
Hát, noti témában még van hova fejlesztenem az ismereteimet, de majd igyekszem fejlődni!
Köszönöm a márka ajánlatokat, akkor majd ezek alapján keresgélek jelölteket! -
Borote
addikt
válasz PiE137 #50470 üzenetére
Hát azt sem nagyon
Azt érdemes eldönteni első körben, hogy szeretnél-e játszani, és hogy mennyire, vagy sem.
Ha nem, vagy alacsonyabb felbontáson is elég, akkor sokkal jobb minőségű gépet tudunk ajánlani, mint ha játszani is szeretnél.
Játékra való gépek között is vannak jobb darabok, Lenovo, HP, esetleg olcsóbb szegmensben Toshiba köntösben, de nyilván egy ProBook minőségével nem veszik fel a versenyt.Arra kár alapozni, hogy ami most 200k, az majd év végére 180k lesz, mert rendszerint nem olcsóbbak lesznek a gépek, hanem kifutnak, és jön helyettük más
-
PiE137
senior tag
válasz Borote #50466 üzenetére
Igazából minden átlagosra. Játszani mondjuk már nincs sok időm, de azért nem ártana, ha elmenne rajta ez-az. Olyanra gondoltam, ami most mondjuk kb 200k, és év vége felé lesz mondjuk 170-180k...
Meg kinézetre is vmi extrémebb, pl ami kékbe is van, ezért gondoltam a dell-re....
Esetleg Asus k53? Azt se ajánljátok -
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50465 üzenetére
Plusz ocsmányul kopik. Az előző negatívok mind igazak, de tényleg olyan ocsmányul kopik az a fényes vacak, hogy hihetetlen. 3/4 éves gépek 10-szer pocsékabb állapotban vannak, mint mondjuk az én Pavilionom 3,5 évesen, a Thinkpadomról nem is beszélve, pedig az 4 éven túl van és kapott már az élettől rendesen.
Inspiront ne.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz PiE137 #50465 üzenetére
Szar hűtés, könnyített műanyagok, hullámzó billentyűzet, kopós króm részek, tényleg silány, ropogós az egész gép.
Borote
Ez kb olyan, h van egy trágya autóm,aminek minden baja van, de az ülés kényelmes.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
PiE137
senior tag
válasz visszamennyé #50463 üzenetére
A hűtésére gondolsz? V miért nem?
-
PiE137
senior tag
válasz Borote #50459 üzenetére
Magyarázd meg egy nőnek, akinek a netes vásárlás még túl modern, és negatív sztereótípiái vannak a garanciát illetően! Bár notebook-nál sztem gyártói gar van, szal ha meghibásodna, akkor se mm-be kellene visszavinni...
No mind1, én elmondtam neki, h mikre kell figyelni a specifikációk terén, innentől kezdve nekem nem fáj, h mit vesz, és mennyiért!Egyébként ha már noti, később én is terveznék venni egyet, amin azért játékok is eldöcögnek... Főleg a Dell Inspiron n5110-es gépek tetszenek... (nálam is azért számít a kinézet, nem csak a tudás) Mi a véleményetek erről a sorozatról?
-
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50458 üzenetére
MM az jó hely,mindig tudok valamit tanulni. Onnan egyszer vettem egy USB hosszítót, meg talán volt akciós HDMI kábel. Jah meg anyámnak mosógépet, mert sikerült ott 5 év garival megszerezni. Ezen kívül nem lenne az a pénz, amiért onnan hozzak el számteches cuccot. Szóval legyen webshop, vagy irány kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, laptopszalonba be
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz PiE137 #50458 üzenetére
Ősi indián bölcsesség szerint nem jó jel notebookot venni MM-ben. Szimplán azért, mert drágábbak
Normális webshopból érdemes venni gépek, MM-ben inkább megnézni kell.Ja, jól sejtettem... szerintem az a 180k-s VAIO messze nem ér annyit (nem 10-20k-ra gondolok).
(#50460) Pocok256: van ám szép VAIO, meg olyan is, aminek a billentyűzete is kényelmes - egy gond: 250k+
[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
válasz Borote #50447 üzenetére
Azt gondolom, h van, de a webshop-ok kizártak, helybe akarja megvenni, szal MM.
Én egy Toshiba Satellite-et ajánlottam neki, amely még jobb specifikációkkal is rendelkezik kicsit, és "csak" 155k, ellenben a Vaio 180k-s árcédulájával. De annak állítólag ronda a billentyűzete! Nők!
Aránytalanul drágák a Sony-k, főleg a fehér modellek, de 10-20k nála nem tétel... -
Dachande
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
Dhampir
félisten
válasz runner 125 #50429 üzenetére
Vistával nem működik az AMD Video Driver. Ezt elfelejtettem megnézni a HP illesztőprogramjának támogatási oldalán, illetve, fent van a Vista Home Basic 32-bit, de csak az Intel video driver támogatott.
Windows 8 (preview) alatt viszont minden pöpecül működik, de még lokalizáció tekintetében nagyon hibrid, ez engem zavar, bár fél évig legálisan lehet használni.
-
Borote
addikt
válasz brumi1024 #50451 üzenetére
Dehogynincs:
dv6-6150sl alu - 199 900.-Ft
Core i5-2410,4GB,500GB,HD6770 2GBJa, külföldi a gép és a billentyűzet! Rá kell kérdezni, hogy US vagy UK jellegű (előbbi széles, utóbbi kétsoros enteres és a magyarral teljesen kompatibilis, előbbiről az 'í' hiányzik)
-
brumi1024
veterán
válasz Dachande #50449 üzenetére
Lenovo y570 i3-al laptopszalonnál, vagy esetleg hp dv6 6750m/6770m vga-val ha találsz még valahol.
Borote: Ha jól láttam most nincs SeniorTillának jó árú dv6-osa.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
-
Dachande
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlásán gondolkodom és szeretnék tanácsot kérni.200-220 ezer Ft értékben gondolkodtam egy notebook vételén, és érdekelne, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Bár tudom, hogy a gamer notebookok nem ilyen árban vannak, nekem mégis az elsődleges szempontom, hogy ilyen árkategóriában a játékra legoptimálisabbat vásároljam, de a kismillió féle választék miatt nem tudom hol, kéne egyáltalán elkezdeni a keresgélést.Elsődleges szempontok:
-Nem lenne baj, ha járna hozzá saját win7 (x64, bár gondolom ez már standardnek számít ilyen procikkal).
-Illetve egy megbízható márkát szeretnék, értem ezalatt, hogy ne olyan legyen mint a tesóm egyik régi Fujitsu-Siemens-e, hogy annyira felmelegedett, hogy egy idő után kiestek az alkatrészek a helyéről .Másodlagos szempontként tudnám említeni a:
-halk ventilátort, (nem játék alatt, mert akkor nyilván pörög, de úgy alapjáraton)
-garancia (1-2-3 év)
-áram fogyasztás nem számít (már ha notebooknál ez előforduló probléma egyáltalán)
- egyéb használat: internet, videók, sorozatok, filmek,Szóval ilyesmi koncepcióra milyen masinát tudtok javasolni a mai kínálat alapján?
-
-
félisten
válasz PiE137 #50445 üzenetére
Hát, hacsak nem közvetlenül a tűző napon fog menni a gép, napi 8 órát, én nem hinném, hogy elszíneződne - bár nem láttam még erről teszteket.
Szerintem egyébként fehérben most van jobb ár/érték arányú gép a Vaio-nál: Toshiba C855, L850 sorozat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nem egészen szakmai kérdésem:
Nővéremnek néztünk notit. A specifikáció részét én tanácsolom neki, a kinézet meg a női szem dolga!
A lényeg az, h egy Sony Vaio modell megvételén gondolkodik, ami azonban fehér színű!
A kérdésem pedig az lenne, h idővel megsárgul a naptól a gép, v azért tartja a színét, max mattosabb lesz A kosztól gondolom óvni kell mindenképpen...Előre is köszi a válaszokat, és bocsi az off-ért!
-
Borote
addikt
válasz visszamennyé #50442 üzenetére
Ennek az a pofonegyszerű oka, hogy nem tudják, hogy az átlagos felhasználáshoz már egy C2D processzor is untig elég. Hát még ha az ember megspékeli egy SSD-vel.
Nem véletlenül adják a subnotikat már-már nevetségesen alacsony frekvenciás ULV processzorokkal, azok is még bőven elviszik az office-t, netet, filmeket, skype-otEgy SSD-t Te is megpróbálhatsz
-
visszamennyé
csendes tag
-
brumi1024
veterán
válasz Andyka0908 #50430 üzenetére
Én nem venném meg ezt ha már ennyiért van sokkal jobb. A laptopszalon ráadásul ingyen házhozszállít.
(#50432) visszamennyé: Ott szerintem is inkább a hdd a szűk keresztmetszet. Ha a videókat GPU-ból DXVA-val játszottad le az sok procit nem eszik, a tömörítés mondjuk ehet. Viszont a hdd szimultán műveleteknél katasztrofálisan lassú, és nálad is valszeg ez lehetett a szűk keresztmetszet. Azt viszont én sem értem hogy minek ment 2 Trónok harca rész és még youtube is(hacsak nem 3 monitoron 3 különböző embernek vetítettél)
-
Borote
addikt
válasz runner 125 #50433 üzenetére
Végülis, van, akinek bevált... aztán majd egy éven belül kiderül, hogy mennyire
-
Borote
addikt
válasz visszamennyé #50432 üzenetére
Egy valamit mondj meg nekem, minek megy egyszerre 4 film?
Vagy ezt így nem tudom mire vélni
Amúgy ha egyszerre filmezel és tömörítesz, ne csodálkozz, hogy nem fog zökkenőmentesen menni, mert a film és a tömörítés is a HDD-t használja -
runner 125
nagyúr
-
doddencs
senior tag
melyek azok a boltok, oldalak, ahol érdemes körülnézni? ár és választék szempontjából is?
-
christofer
csendes tag
válasz Tikakukac #50426 üzenetére
Ilyen szempontból egyet értek veled.Eredetileg ez a laptop a családba kell.Nekem sajátnak egy Asus G53SX-van.Nem tudom erröl mi a véleményetek, de mielőtt vettem akkor is itt kértem segítséget, és akkor is a Asus már nem örvendett nagy elismerésnek itt de ezt a szériát azért elismerték. Hála égnek mai napig meg vagyok vele elégedve.
Köszi a tanácsokat megfontolom a fujit. (Bár a döntés nem csak az enyém lesz)
De én is azt fogom most már tolmácsolni amit ti mondtatok. -
Tikakukac
titán
Valakinek igen. Én biztos nem adnék érte 75k-nál többet. Az lenne a reális kb.
-
runner 125
nagyúr
Nem.
-
visszamennyé
csendes tag
válasz Borote #50410 üzenetére
win7+ avast+ 2 youtube film crome alatt + 2 trónok harca rész hd-ben smplayeren + zene aimp3-al + utorrent 250kb/s-es letöltéssel 50-80% CPU és kb 2,1GB RAM használatot eredményezett.
Ezután a winrar már szépen megfektette 7GB-os Fifa12 képfájlt 17 perc alatt tömörítette ki és a CPU nem ment 75% alá, 2,4-2,5 GB memóriafoglalás mellett.
A hd filmek nézhetetlenek lettek, de a youtubon a Sólyom végvészéjben szépen ment, ahogy a zene is folyamatos maradt.
A CPU hőmérséklete 64 'C-ig melegedett.
Probook 4535s A4el és 4GB memóriával -
Borote
addikt
1 év nem bővíthető garancia....
Ez a tipikus saját felelősségre gép, én egészen biztosan nem venném.[ Szerkesztve ]
-
Andyka0908
tag
[ Szerkesztve ]
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
Dhampir
félisten
Árat csökkentettem az aláírásomban szereplő masinára.
-
brumi1024
veterán
válasz christofer #50423 üzenetére
Nem véletlenül mondjuk mindannyian, és nekünk van egy itthon, úgyhogy saját tapasztalatból beszélek.
-
Tikakukac
titán
125k-ért nem is olyan rossz, de én azért elmennék megnézni élőben egy Lifebookot. Amiről te hallottál az közelében nincs ennek. Olyan, mintha a G6 HP-ra mondanák, hogy vacak-->az összes HP vacak. Ilyen alapon ne vegyen az ember Elitebookot se. Node, azért egymás mellé rakva, kiderül a turpisság. Ugyanez van itt is. Én lenyomnám a torkomon azt a Fujit
-
brumi1024
veterán
Hát ha nagyon a Fuji ellen vagy akkor nem rossz vétel, bár garibővítéssel már drágább, és supportra jelenleg mindenképp jobb a Fuji. Anyagminőségre összerakásra szintén, és matt kijelzős ami általában nagy pozitívum.
-
runner 125
nagyúr
Rendben van, célra jó vétel.
-
christofer
csendes tag
Helyet mindenképp köszönöm.Itt nézelődve ezt találtam. Erről mi a véleményetek?
[link] -
Borote
addikt
válasz balaaazs #50418 üzenetére
Samsung NP300 - a V5-ös változat anyagra jobb (és szebb is )
(#50419) brumi1024:
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Tényleg nem ártana egy első hozzászólás, mert az utolsó 4 kérdés konkrétan ugyanarra vonatkozott és senki nem hajlandó visszaolvasni.
A linkelt Samsungokra: itt kicsit olcsóbb, de Borote linkje ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
válasz runner 125 #50412 üzenetére
Köszönöm a választ. Jónak tűnik, de nem nekem lesz a gép, és jelen esetben az illetőnek alapkritérium a win7 megléte. Ha meg erre még rá a win7 az már sok.
¯\_(ツ)_/¯
-
Tikakukac
titán
válasz christofer #50413 üzenetére
FuSi-ról van rossz véleményünk, Fuji Lifebookról nem nagyon, de mondd el a forrásaid és a gépeket és meglátjuk, lehet mi lettünk tudatlanok.
Remek gép, hidd el, ennél sokkal rosszabbat kapnál mondjuk Asus matricával.Ahogy Borote is mondta. Nem beszéltünk össze
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Akkor tőlünk most hallasz jó is
Meg amit rosszat hallottál, azok Tesco-s Fu-Si Amilo-k voltak, tucatgép, tégla áron - pocsék minőséggel. A Lifebookokkal akkor sem volt gond
Mint ahogy az A531-gyel sincs gond a gyenge hangszórón keresztülAsus hasonló gépeinél pedig klasszisokkal jobb minőségű, szervizre szintén.
-
runner 125
nagyúr
Azok a régebbi tényleg pocsék Amilo szériák voltak, az új, németeknél összerakott Fujitsu-k nagyon nagyon jó minőségűek! Nem véletlenül adnak 3 év garit rá, plusz nem véletlenül van annyit ajánlva.
Consumer kategóriában az Asus-ban ne bízz, pontosabban felejtsd el.
Lenovo ok, bár a szerviz problémákkal nem tudom most mi a helyzet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot illetve tippeket kérnék szépen tőletek, ezúttal irodai felhasználású notira. Internet, email, office alkalmazások (soksok szövegszerkesztés). Hébe-hóba videó, zene, képek.
Árkategória kb 140ig, megbzható, minőségi darab kellene. (az árat win7-el együtt értettem)Köszi!
¯\_(ツ)_/¯
-
-
ktommy91
addikt
válasz christofer #50406 üzenetére
Fujitsu Lifebook A531 Egyetlen hátránya, hogy a hangszórói nagyon gyengék.
Nincs kerítés.
-
christofer
csendes tag
Hello
Laptop vásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
Általános használatra kéne nekem csak a gép, net, film nézés, szövegszerkesztés, esetleg a későbbiekben egyszerűbb tervező programok (CAD).
Amiket szeretnék hogy legyenek benne az egy i3 de inkább i5 proci 4 Gb ram integrált videó kártya, ssd tárhely is érdekelne de inkább hdd, abból is elég egy 500Gb-os.Op. rendszer nem kell.Erre az egészre olyan 150 ezrem van.
Inkább a kérdésem arra irányulna hogy hol érdemes most és milyen márkát venni ilyen felszereltségű gépből?
Válaszokat előre is köszi. -
Borote
addikt
válasz MaxTorque #50400 üzenetére
Ezek órajelben különböznek egymástól, ITT tudod őket meglesni Jellemzően a Pentium az erősebb.
Az E-450-nél pedig mind sokkal erősebbB840-nel már el lehet lenni (Gyengébbet azért linkeltem, mert azt mondtad, hogy szeretnél játszani is, és az abban lévő dGPU (HD6370M) - bár gyenge - erősebb, mint a többiek).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vallás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...