Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50497 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy alkalmas játékra, korlátozott szinten. Csodát nem szabad várni, de ilyen picit komolyabb játékokat simán vinnie kell egy darabig. 3 éve a 9600M GT sem volt olyan alap kártya, ma meg Trine2 maxra húzva néha megdöcögteti. Pedig ez azért nem egy atom durva játék Jah és igen, 3 év után is, még mindig befogja bőven azt, ami a Probookban van, 64 bites memvezérlő heréli azt a kártyát.
Probook azért kategóriában minőség, de nem ha az egész piacot nézzük. Az Elitebook mindenképp üti, elég megfogdosni, nem beszélve az extrákról. És ott vannak a TP-k, amik elég sok mindenféle szénszálat meg ötvözetet tudnak, meg ilyen jóféle gumis, vagy nem is tudom mit, ami állat, imádom fogdosni.
Pavilion régebben jobban ütött, ma már eléggé egy sík a paletta. Mikor én vettem akkor azért volt egy ilyen höhöhööö effekt, mikor megmutogattam. De mai napig szép gép. Csak vigyázni kell rá[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
-
zsolt19900
őstag
-
Borote
addikt
válasz PiE137 #50470 üzenetére
Hát azt sem nagyon
Azt érdemes eldönteni első körben, hogy szeretnél-e játszani, és hogy mennyire, vagy sem.
Ha nem, vagy alacsonyabb felbontáson is elég, akkor sokkal jobb minőségű gépet tudunk ajánlani, mint ha játszani is szeretnél.
Játékra való gépek között is vannak jobb darabok, Lenovo, HP, esetleg olcsóbb szegmensben Toshiba köntösben, de nyilván egy ProBook minőségével nem veszik fel a versenyt.Arra kár alapozni, hogy ami most 200k, az majd év végére 180k lesz, mert rendszerint nem olcsóbbak lesznek a gépek, hanem kifutnak, és jön helyettük más
-
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50465 üzenetére
Plusz ocsmányul kopik. Az előző negatívok mind igazak, de tényleg olyan ocsmányul kopik az a fényes vacak, hogy hihetetlen. 3/4 éves gépek 10-szer pocsékabb állapotban vannak, mint mondjuk az én Pavilionom 3,5 évesen, a Thinkpadomról nem is beszélve, pedig az 4 éven túl van és kapott már az élettől rendesen.
Inspiront ne.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz PiE137 #50465 üzenetére
Szar hűtés, könnyített műanyagok, hullámzó billentyűzet, kopós króm részek, tényleg silány, ropogós az egész gép.
Borote
Ez kb olyan, h van egy trágya autóm,aminek minden baja van, de az ülés kényelmes.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz PiE137 #50458 üzenetére
MM az jó hely,mindig tudok valamit tanulni. Onnan egyszer vettem egy USB hosszítót, meg talán volt akciós HDMI kábel. Jah meg anyámnak mosógépet, mert sikerült ott 5 év garival megszerezni. Ezen kívül nem lenne az a pénz, amiért onnan hozzak el számteches cuccot. Szóval legyen webshop, vagy irány kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, laptopszalonba be
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz PiE137 #50458 üzenetére
Ősi indián bölcsesség szerint nem jó jel notebookot venni MM-ben. Szimplán azért, mert drágábbak
Normális webshopból érdemes venni gépek, MM-ben inkább megnézni kell.Ja, jól sejtettem... szerintem az a 180k-s VAIO messze nem ér annyit (nem 10-20k-ra gondolok).
(#50460) Pocok256: van ám szép VAIO, meg olyan is, aminek a billentyűzete is kényelmes - egy gond: 250k+
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz PiE137 #50445 üzenetére
Hát, hacsak nem közvetlenül a tűző napon fog menni a gép, napi 8 órát, én nem hinném, hogy elszíneződne - bár nem láttam még erről teszteket.
Szerintem egyébként fehérben most van jobb ár/érték arányú gép a Vaio-nál: Toshiba C855, L850 sorozat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Óvodások homokozója
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 1 V 15
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)