Aktív témák
-
Dachande
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
Dachande
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlásán gondolkodom és szeretnék tanácsot kérni.200-220 ezer Ft értékben gondolkodtam egy notebook vételén, és érdekelne, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Bár tudom, hogy a gamer notebookok nem ilyen árban vannak, nekem mégis az elsődleges szempontom, hogy ilyen árkategóriában a játékra legoptimálisabbat vásároljam, de a kismillió féle választék miatt nem tudom hol, kéne egyáltalán elkezdeni a keresgélést.Elsődleges szempontok:
-Nem lenne baj, ha járna hozzá saját win7 (x64, bár gondolom ez már standardnek számít ilyen procikkal).
-Illetve egy megbízható márkát szeretnék, értem ezalatt, hogy ne olyan legyen mint a tesóm egyik régi Fujitsu-Siemens-e, hogy annyira felmelegedett, hogy egy idő után kiestek az alkatrészek a helyéről.
Másodlagos szempontként tudnám említeni a:
-halk ventilátort, (nem játék alatt, mert akkor nyilván pörög, de úgy alapjáraton)
-garancia (1-2-3 év)
-áram fogyasztás nem számít (már ha notebooknál ez előforduló probléma egyáltalán)
- egyéb használat: internet, videók, sorozatok, filmek,Szóval ilyesmi koncepcióra milyen masinát tudtok javasolni a mai kínálat alapján?
Aktív témák
- Formula-1
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Remek áron Hp Probook 635 Areo G7 /Ryzen5-4500/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11800H/16GB/512SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest