Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz tototos #23805 üzenetére

    Ha nem számít a VGA akkor ezt javaslom. Ne ijedj meg, ez nem az a tipikus Fusi színvonal. Határozottan nem az ;) . És még 2x4 GB is belefér a keretbe neked. Szval 148k-ért olyan géped lenne hogy ihajj :D .

    Paviliont NE vegyél. Oké hogy HP, de borzasztó rossz minőségű. Nekem pavilion dv5-öm volt/van. Tudom hogy nagyon csábító az ár/tudás arány, de NE vegyél olyat. Nekem 3 év alatt tönkre ment: 2 GB ram, táp, akkumlátor, alaplap. És ami tönkre menetel felé tart: az új alaplap (rossz forrasztás végett a kép gyakran eltűnik), billentyűzet, és a hűtés (indulásnál nagyon zörgő hangja van). Jah és a tapipad gombja betört... Mondanom sem kell hogy a külseje nagyon zilált, pedig nem dobáltam meg semmi ilyesmit. Ütött kopott az egész. Szval NE vegyél ilyet.

    [ Szerkesztve ]

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Aktív témák