- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Elképzelhető, a garanciaidő régiótól eltérő lehet.
Írni kell a boltnak, h erre menyi gari van. Vagy, továbbra is alternatíva megrendelni Mo.-ról, esetleg Németo.-ból.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Minőséget tekintve ezek az Acer-ek sem a consumer kategória csúcsai.
Ennyire nem látok bele a témába, de párszor írták már itt, h állítólag gyakran kerülnek javított alkatrészek az Acer, Asus gépeikbe, s e miatt tudják olcsóbban adni őket.
Nem tudom, h ez amolyan marketing lejárató duma, vagy valós tényeken alapul - de, ettől függetlenül számomra az Acer soha nem volt szimpatikus. Az 1 év gari meg tényleg kevés. 13 hónaposan pl. laphalál és gyakorlatilag vehetsz másik gépet.
Kibővítve a garit meg ugyanott vagy, ha veszel egy normális HP-t, Lenovo-t, Fujitsu-t."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
darvak
senior tag
Hello!
Nemrég találtam: A531
Ő lesz a legjobb választás. Minimum +2Gb memóriát érdemes mellé venni, ami ~4000Ft. Ha mákod van, akkor 1x 2Gb van benne gyárilag.
noti kinézete
Lifebook
Alapban 3 év gari jár hozzá (+2év gari 8197Ft). Jó ár/érték arányú és minőségű gép, jó hűtéssel, cseppálló billentyűzettel, matt kijelzővel, belépő üzleti modell, nagyon ajánlott, pláne ennyiért.Elképzelhető, h elírások is vannak a specifikációk között: B800-v B810-es proci lesz az De nektek a leírt igényekre a B800-as is bőven megfelelő. És nem Intel HD3000 szerepel benne, hanem Intel HD Graphics (jó filmnézésre).
Esetleg rá lehet kérdezni a konfigra személyesen is a boltnál.Üdv
MOD: (#41240) AMD Power ,(#41279) Lovasíjász Szívesen!!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Esetleg egy ilyen: B570, csak sajna ez 2Gb memóriás, azt bővíteni kell... Akkor már inkább 119K körül Fujitsu A531, de így meg már rég nem a keretedről beszélgetünk
Ezért esetleg használtba kell keresgetni
MOD: (#41271) runner 125: bocs amíg írtam látom már beraktad
[ Szerkesztve ]
-
padra
aktív tag
-
Karelke
csendes tag
Lesd meg, amit másodiknak linkeltem, az sem egy rossz gép, talán a videokártya az egyetlen gyenge pont, de elismerem, hogy az első piros színűnél jobb a tied, de azért rakass bele +2giga ramot.
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
Karelke
csendes tag
A proci jobb abban, amit én mutattam, a vinyó 7200rpm-en pörög, míg abban amit te mutattál, abban 5400rpm-en, ezért gyorsabban olvassa be az adatokat, hamarabb töltődnek be a játékok ...stb, igaz kissebb a mérete, csak 320-as. A lényeges részek, mint a proci, meg a memória abban jobb, amit én mutattam elsőnek, a videókártya meg egykategória szerintem, az ati tudja a Hypermemory nevű okosságot, ezzel képes 512mb sima ramot pluszban felhasználni a működéséhez.
Ne feledd, h a win 7 kapásból lefoglal 1 giga körül a ramból, tehát tisztán kb 1 gb maradna, ha a 2gigásat veszed. Meg a HP a márkájaEsetleg rendelésnél kérdezd meg, hogy mennyiért raknának bele +2 giga ramot, és úgy vedd meg szerintem.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
Karelke
csendes tag
Szerintem elég rossz ez a gép az árához képest, ajánlanám ennyi pénzért inkább ezeket, az egyik asszem piros színű:
Ez a 3 szerintem mind jobb, mint amit te linkeltél, de hogy melyik a legjobb az számomra is jó kérdés...
Aktív témák
- Asztalos klub
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11