- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Déve
tag
Na, én ma megrendeltem egyAcer Aspire 5755g-t
Gondolom csütörtök-pénteken megérkezik, úgyhogy akit érdekel bármi, majd akkor tudok információt adni! -
Déve
tag
Ha valakit érdekel teszt az acer aspire 5755g-ről, itt van, igaz angolul
http://www.pcworld.in/product/review/acer-aspire-5755g-52882011
Összegezve azt mondja, hogy hétköznapi aksi idő meg anyagminőség, semmi de cserébe izmos belül. -
Déve
tag
Üdv all!
Van valami olyan megoldás most, ami acer 5750g szintet tudná hozni? (i3+normális videókártya mint a gt540)
A keret az max 150k, de mindennel együtt, szóval acer esetében +2év garival... Egyenlőre nem találtam semmi értelmes dolgot, vagy gyengébb vagy erősebb és +20ezer... -
Déve
tag
Üdv all!
A kérdésem az lenne, hogy van bármi előjele annak, hogy hamarosan megjelennek az új amd-s laptopok? Mert aug végéig jó lenne vennem a laptopot, de ha benne van a pakliban, hogy hamar jön konkurencia az inteles laptopoknak ami esetleg lejjebb viszi picit az árakat, azt még lehet megvárnám. -
Déve
tag
válasz T-unit #12450 üzenetére
Hát, mindig jobb megúszni kevesebből
Esetleg tudsz ajánlani valamit az mondjuk 120-130k körül is? Vagy ez a 14 colos ez most abban az árkategóriában az egyik legjobb vétel?
Még nem tudom mennyit kapok, szeretnék egy 150-es keretet de ha a szülők úgy gondolják hogy kevesebből is biztos kijönnék akkor kell B terv is... -
Déve
tag
Üdv all!
Tanácsra lenne szükségem
Jövőre egyetemista leszek, így jó lenne vmi book. Sokáig a netbookokkal szemezgettem, de az túl kompromisszumos lenne, így beáldoznám a hordozhatóságot a teljesítményért.
Ahogy olvasgattam, 15,6 colos méretben számomra valszeg az Asus K53SV vagy az Acer 5750 lehet a befutó, de leírom mik azok a szempontok amik fontosak lennének.max 150k keret
photoshop, videószerkesztés az elsődleges cél amit szeretnék ha menne gond nélkül, azt túlélem ha vmi játék nem megy, stb.
Jó lenne minnél hosszabb akkuidőEgyenlőre a 2 év gari miatt az asus felé hajlik a vétel. Érdekelne továbbá, hogy 13-14 col körül mi a bestbuy 150k körül. Ha mostanában elhangzott ez a kérdés elnézést.
Légyszi erősítsetek meg, vagy adjatok tanácsot hogy mi legyen, mert nem vagyok egy határozott fajta
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11