- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
ziron
csendes tag
Lehet nem ebbe a topicba vág de nem találtam most hirtelen ehhez közelit
Egy jó laptop hátizsák kéne 15.6-os méretben merevítésekkel, párnázva stb? Bicikliznék is vele szóval ne essen szét 1perc alatt ha lehet.
Bocika: mondom valószínűleg elfut csak ocsmány low grafikán. Az Sc2+geforce 520 is low grafikán megy csak, mediumon már csak huszonakarmennyi fps ami játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
ziron
csendes tag
-
-
ziron
csendes tag
válasz Dyingsoul #17323 üzenetére
Hát én nemtom, lehet rosszul fogalmaztam. De nekifutok mégegyszer.
Szóval az i7-es y570a sose volt terítéken, mivel a játék a lényeg és az i3-as is kihajtja azt a videokártyát így az erősebb proci "felesleges" ezért is próbáltam mindig odaírni hogy i3.Egyébként i7-el drágább is lenne, mint 250 plusz állítólag úgy jobban is melegszik a gép... szóval lényeg a lényeg nem vennék i7-el (bár egyre kevesebb rá az esély, mert délután megyek msiért).
USB 3.0 egyik Lenovo Y570A-ba sincs. Lehet tévedek, de i3asba nemvolt, és sehol se írják, hogy a többibe lenne mindenhol 3 x USB 2.0
JanR: Az egész inspiron szériát szokták szidni. Nem nagyon nézelődtem abban az árkategóriában, így nem tudok érdemben hozzászólni, hogy mit nézzél meg. Talán ezt 1év a garancia elvileg, bár most én nem látom, de annyi szokott lenni. Viszont van 1 éved bővíteni a garanciát 1 ill. 2évvel, igaz az 14/20ropi. Ha tényleg nagyon szigorú aza 160 akkor valaki okosabbra kell várnod
-
ziron
csendes tag
válasz Dyingsoul #17313 üzenetére
Oh már 1 hete telefonáltam nincs sehol az országban augusztus 20. után ígérték, de inkább szeptember elejére. A kérdésem nem is arra vonatkozott (mert max megvárnám) hanem inkább arra, hogy megéri-e a különbséget.
Y570A-nincs USB 3.0 (legalábbis az általam kinézett i3as verzión biztos) amikor itt lett pár embernek, meg is nézték. A fullHD inkább hely miatt kell 3dsmaxhoz.Igazából a különbség a 2 gép között +USB 3.0,+fullHD, erősebb videokártya,erősebb proci (i3-assal nézve) viszont 50el több is, súly annyira nem érdekel, az MSI kinézete így video alapján bejövős. (Úgy vettem, hogy az i3-as Y570A 200.000huf MSI gx660-256hu 250.000huf)
-
ziron
csendes tag
Vki tud mondani helyet, ahol meglehet tekinteni egy MSI-GX660-t? Mennyire zavaró a billentyűzet?
Kérdezem ezt úgy, hogy volt MSI-m másfél évig, és nem zavart annyira a nyomódás, de azért az nem került 250-be.
[ Szerkesztve ]
-
ziron
csendes tag
válasz ktommy91 #16437 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Lassan úgy érzem sátrazni kell majd valami bolt előtt hogy kapjak.
Mondjuk azért eza AMD Radeon HD 6770M elég jónak tűnik csak hát rádiumtól...javultak valamit, vagy még mindig szlovák számlát fogok kapni, németről magyarosított windowssal, meg szerb matricákkal stb..? -
ziron
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nemtud egy dugilelőhelyet y570A-hoz? Esetleg egy alternatíva hasonló adottságokkal, hasonló árban?
Aktív témák
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11