- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Vardar
tag
Üdv!
Barátnőmnek nézek laptopot, 120 ezer a keret, legyen egy kicsit masszívabb(őt ismerve lesz 1-2 rázós pillanat a gépnek) és minimum 2 év(bővíthető) garancia. Ha nagy a merevlemez, az nem árt, és egy kicsivel erősebb VGA sem(bár csak sima filmnézésre lesz használva, HD nem valószínű).
Én ezen a Toshiba, MSI HP trión gondolkozok. -
Vardar
tag
-
Vardar
tag
Üdv!
Kikérném a véleményeteket [erről]. Elég erős az E-350, hogy kihajtsa a 6470-et? -
Vardar
tag
válasz
Chaser #15497 üzenetére
Igen, én is e-book olvasóban gondolkoztam alternatívaként, viszont egy 145ös laptop+táska+(hűtőrács vagy mi)+garancia kiterjesztés+e-book olvasó, már egy kicsit nagyon drága lenne.
Ha lehetne, akkor letudnám egy géppel, de akkor látom, hogy lehetetlen, ezért inkább a HP lesz egy ekönyvolvasóval. Köszönöm a technológiai felvilágosítást, és a segítséget mindenkinek -
Vardar
tag
Az akku és a garancia aggaszt leginkább, de akkor az Acer mellett teszem le a voksom. 20 ezerért veszek majd még 2 évet, ha meg játszok, lesz valami konnektor a közelben - remélem.
Szerintem egyetemen elég sokat fogok a képernyő előtt görnyedni és tételeket tanulva. Már most érettségin is bántotta a szemem az LCD-s olvasás. Szerintetek a HP LED-je jobb lenne ilyen tekintetben?
OFF:
Technológia kérdésem is lenne. A mobil processzorok nem rendelkeznek Cool'n'Quiet technológiával? Nem pont ez a szegmens lenne az ahol erre a legnagyobb szükség lenne? CPU world-ön néztem, de semmi energiatakarékossági technológiát nem találtam ezeknél a prociknál.
A másik pedig az alaplapi integrált videokártya lenne. Ezt én házilag nem tudom életre kelteni, és váltogatni az integrált ill. a dedikált között? -
Vardar
tag
Segítséget szeretnék kérni. Sikerült kép laptopra lekorlátozni a választást. Az [egyik] ill. a [második] Az első mellett a nagyobb teljesítmény szól, ellene az alacsony üzemidő: 2,66 óra valamint a csak 1 év garancia és az ár. Ti melyiket ajánlanátok? Acer és mellé garanciakiterjesztés és erősebb akku?
-
Vardar
tag
Üdv!
Szeretnék max 120-130e forintért(de inkább olcsóbban) egy notebookot venni. Csak AMD-s gép jöhet szóba, egyetemre kellene. Hálózati csatlakozó legyen rajta, valamint egy wifis modemnek is örülnék. Viszonylag korrekt játékteljesítményt szeretnék, bár amilyen játékokkal játszok, inkább proci igényesek(Hearts of Iron II-III, Europa Universalis III, Overlord I-II, Star Wars: Empire at War, Red Alert 3, World in Conflict, World of Tanks, Team Fortress 2; [ nem full HD, vizuális orgazmus szinten akarom tolni az utóbbiakat, csak tudjak velük valamilyen még élvezhető beállításon jól játszani]) Beépített DVD írónak is örülnék, valamint LED-es kijelzőnek, mivel szeretnék könyveket olvasni, és az egyetemen elég sokat fogok a masina előtt görnyedni tétel tanulás közben(egy e-book olvasó vásárlásán gondolkozok, ha a laptop kitudná váltani, akkor anak nagoyn örülnék). Windows 7-et szeretnék rá tenni, úgy hogy 3-4 giga RAM lenne a minimum amit szeretnék. Ha egy 80e-s 1 magos gép megfelelő, én annak is örülök, ha csak egy 3 magos Phenom, akkor ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged