- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- OLED TV topic
- CES 2025: ultrarövid gyújtótávolságú projektor a Yabernél
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Vardar
tag
Üdv!
Barátnőmnek nézek laptopot, 120 ezer a keret, legyen egy kicsit masszívabb(őt ismerve lesz 1-2 rázós pillanat a gépnek ) és minimum 2 év(bővíthető) garancia. Ha nagy a merevlemez, az nem árt, és egy kicsivel erősebb VGA sem(bár csak sima filmnézésre lesz használva, HD nem valószínű).
Én ezen a Toshiba, MSI HP trión gondolkozok. -
Vardar
tag
-
Vardar
tag
Üdv!
Kikérném a véleményeteket [erről]. Elég erős az E-350, hogy kihajtsa a 6470-et? -
Vardar
tag
válasz Chaser #15497 üzenetére
Igen, én is e-book olvasóban gondolkoztam alternatívaként, viszont egy 145ös laptop+táska+(hűtőrács vagy mi)+garancia kiterjesztés+e-book olvasó, már egy kicsit nagyon drága lenne.
Ha lehetne, akkor letudnám egy géppel, de akkor látom, hogy lehetetlen, ezért inkább a HP lesz egy ekönyvolvasóval. Köszönöm a technológiai felvilágosítást, és a segítséget mindenkinek -
Vardar
tag
Az akku és a garancia aggaszt leginkább, de akkor az Acer mellett teszem le a voksom. 20 ezerért veszek majd még 2 évet, ha meg játszok, lesz valami konnektor a közelben - remélem.
Szerintem egyetemen elég sokat fogok a képernyő előtt görnyedni és tételeket tanulva. Már most érettségin is bántotta a szemem az LCD-s olvasás. Szerintetek a HP LED-je jobb lenne ilyen tekintetben?
OFF:
Technológia kérdésem is lenne. A mobil processzorok nem rendelkeznek Cool'n'Quiet technológiával? Nem pont ez a szegmens lenne az ahol erre a legnagyobb szükség lenne? CPU world-ön néztem, de semmi energiatakarékossági technológiát nem találtam ezeknél a prociknál.
A másik pedig az alaplapi integrált videokártya lenne. Ezt én házilag nem tudom életre kelteni, és váltogatni az integrált ill. a dedikált között? -
Vardar
tag
Segítséget szeretnék kérni. Sikerült kép laptopra lekorlátozni a választást. Az [egyik] ill. a [második] Az első mellett a nagyobb teljesítmény szól, ellene az alacsony üzemidő: 2,66 óra valamint a csak 1 év garancia és az ár. Ti melyiket ajánlanátok? Acer és mellé garanciakiterjesztés és erősebb akku?
-
Vardar
tag
Üdv!
Szeretnék max 120-130e forintért(de inkább olcsóbban) egy notebookot venni. Csak AMD-s gép jöhet szóba, egyetemre kellene. Hálózati csatlakozó legyen rajta, valamint egy wifis modemnek is örülnék. Viszonylag korrekt játékteljesítményt szeretnék, bár amilyen játékokkal játszok, inkább proci igényesek(Hearts of Iron II-III, Europa Universalis III, Overlord I-II, Star Wars: Empire at War, Red Alert 3, World in Conflict, World of Tanks, Team Fortress 2; [ nem full HD, vizuális orgazmus szinten akarom tolni az utóbbiakat, csak tudjak velük valamilyen még élvezhető beállításon jól játszani]) Beépített DVD írónak is örülnék, valamint LED-es kijelzőnek, mivel szeretnék könyveket olvasni, és az egyetemen elég sokat fogok a masina előtt görnyedni tétel tanulás közben(egy e-book olvasó vásárlásán gondolkozok, ha a laptop kitudná váltani, akkor anak nagoyn örülnék). Windows 7-et szeretnék rá tenni, úgy hogy 3-4 giga RAM lenne a minimum amit szeretnék. Ha egy 80e-s 1 magos gép megfelelő, én annak is örülök, ha csak egy 3 magos Phenom, akkor ez van.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valami baja van a tápomnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11