Hirdetés

Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz amol #42764 üzenetére

Ezzel maximálisan egyetértek én is. Ízlések és pofonok, mindenkinek mások az igényei és persze a pénztárcája is. Ezzel nincs probléma, hiszen úgyis olyat választ az illető, ami tetszik neki és pénze is van rá. A gond ott van, ha csak azért is lenézzük azt a gépet, ami másoknak van, más igények szerint.

Talán eljön majd az idő, amikor ezen túl tudunk lépni, legalább itt a fórumon.

Egyébként, hogy mennyire szubjektív dolog, kinek melyik tetszik, alátámasztja az én példám is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megvehetném magamnak bármelyik EliteBookot, vagy magas kategóriás üzleti modellt. Volt nálam pár, adtam is el belőlük, stb. Azért használok ma is egy HDX-et, mert ez tetszik, az EliteBook pedig nem. Napi 10-12 órát megy a gép, én ezzel keresem a kenyeremet, tehát mondhatom magam profi felhasználónak. Soha nem hagyott cserben, mindig el tudtam végezni a munkámat vele, és ha időm akad, a szórakozásban (multimédia, GAME) is tökéletesen teljesít. Tehát BEVÁLT, elődeivel együtt.

Aktív témák