- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Én is notebook vásárláson töprengek, nézegettem is egy párat, de elég nagy a választék, szeretnék kis segítséget kérni.
Ami biztos hogy kellene:
erős CPU (C2D vagy AMD mindegy - irodai alkalmazások mellett néha videókódoláshoz, tervezéshez is kellene)
dedikált videókártya (néha játszani is akarnék - NfSU, Warhammer 40k Dawn of War, Battlefield 2 a kiszemeltek)
15"-os méret
jó hűtés, ne melegedjen túlságosan
jó összeszerelési minőség
max 150k-m van ráAmiket néztem:
Toshiba Satellite A300
[link]
Erős CPUval szerelt, sok RAM, jól néz ki, teszt alapján szimpatikus, hűtése nem tudom milyen, továbbá nem tudom ez a videókártya mire elég, egy korábban linkelt benchmark oldal szerint nem mai darab, viszont elég sok csatoló van rajt.Asus K50IN
[link]
Nagyon jó ár-érték arány teljesítmény szempontjából, a kiszemeltek között ebben van a legerősebb VGA, teszt alapján szimpatikus volt ez is, jó a hűtése, viszont csak VGA és LAN csatoló van rajt, félek későbbi bővítés szempontjából ez nem lesz előnyös, ezen felül elég sok ASUSt láttam már vibráló kijelzővel, nem tudom ez általános jelenség-e.Én ezt a kettőt néztem, a Toshibát választanám, ha mondjuk 2 éves játékokat stabilan vinne, de nem tudom mire elég benne a VGA. Az ideális notebook talán egy olyan lenne, amiben ezek mellett van beépített 3G modem, és eSATA csatoló. Vmi MSIn láttam is ilyeneket, de a topicot visszaolvasva nem alakult ki túl jó képem az MSI-ről.
A kérdés adódik, ezek közül melyiket válasszam, illetve van-e egyéb lehetőség? A segítséget köszönöm és elnézést a hosszú HSZ-ért.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest