Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Borisz76 #28825 üzenetére
Sehol se írtam 1 lemezes NAS-t, csak 2 lemezest írtam, mivel Raid1 -ben lenne.
Írtam, hogy a biztonság a fő, erre írtátok, hogy meh
Majd írtátok, hogy a webserver mókolós, amit én nem akarok, tehát meh
Szó volt, hogy nem kell weboldal, hogy a világ másik végén is elérhesse más a videókat, de az nem, hogy hogyan, tehát maradt a meh
Mint írtam nem érdekel torrent. az is meh
Így a sok meh miatt dobtam el.Alex91Az lehet, hiszen többször is írtam, hogy nem értek hozzá. Sok egymásnak ellent mondó írás volt, és össze is kavart rendesen. Ez is volt annak az oka, hogy dobtam a dolgot, mert azt hittem egyszerűbb dolog beüzemelni, használni. Azért ahhoz igen drága, hogy kísérletezzek, hátha nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest