Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Borisz76 #28825 üzenetére
Sehol se írtam 1 lemezes NAS-t, csak 2 lemezest írtam, mivel Raid1 -ben lenne.
Írtam, hogy a biztonság a fő, erre írtátok, hogy meh
Majd írtátok, hogy a webserver mókolós, amit én nem akarok, tehát meh
Szó volt, hogy nem kell weboldal, hogy a világ másik végén is elérhesse más a videókat, de az nem, hogy hogyan, tehát maradt a meh
Mint írtam nem érdekel torrent. az is meh
Így a sok meh miatt dobtam el.Alex91Az lehet, hiszen többször is írtam, hogy nem értek hozzá. Sok egymásnak ellent mondó írás volt, és össze is kavart rendesen. Ez is volt annak az oka, hogy dobtam a dolgot, mert azt hittem egyszerűbb dolog beüzemelni, használni. Azért ahhoz igen drága, hogy kísérletezzek, hátha nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The First Berserker: Khazan
- Xiaomi 12T - egytucat
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest