- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MaCS_70 #17972 üzenetére
Mondjuk ez terhelve nagyon nem lesz, mert torrent egyáltalán nem fog futni rajta(arra otthon is vagy egy külön htpc Kabini alapon, Kodival), az irodába meg egy DS214-es mellé lesz beállítva, alapvetően backup feladatkörbe, így nagyon sok dolgot nem kell tudnia. Azért előtte naná, hogy megnézem mit tud a DS214-hez és a Qnap 212-höz képest.
Egyébként én a Qnapban nagyon nagyot csalódtam, amikor megvettem gondoltam, hogy írok egy logout cikket, hogy végre legyen legalább egy QNAP teszt is, de elment tőle a kedvem. A 212p ventilátora egy dolog, bár még mindig keresek valakit, aki le tud gyártani hozzá egy oldallapot és akkor végre kidobom az a mini zajgenerátort belőle. Szerintem ha szétvágom az oldallapot, akkor ugrik a garancia, hiába lenne jobb egy hang nélküli 8-10 cm-es ventilátor. Szoftverese is egész jó lenne, bár igaz, hogy nagyon más egy DSMhez képest (illetve az automata frissítés sem az igazi, abban is előrébb jár a DSM). Amin viszont elhasal az a photostation: nekem alapvetően egyetlen dologra kellett: családi fotók megosztása. A gyors megosztás katasztrófa, nem frissül a megosztott könyvtár. Oké, akkor mindnekinek 1 usernév a családban és mindenkinek beállítom, hogy milyen képeket láthat. Na ilyen nincsen, ugyanis a hivatalos álláspont szerint a QTS nem támogatja a fejlett (?!) jogosultság kezelést (pontosabban a PhotoStation). Azaz, ha egy könyvtárhoz valakinek jogosultsága van, akkor az alkönyvtárakhoz is lesz a photo stationben, hiába nincs olvasási joga sem az adott alkönyvtárakra. Ebből könnyen kilegózható, hogy viszonylag gyorsan irgalmatlan káoszt lehetne csinálni, gyakorlatilag mindenkinek kéne egy külön könyvtár azokkal a képekkel, amiket láthat... És ez szerintük így normális. De 1,5 hónap levelezés után megkérdezte, hogy felvegye-e feature request-be? Mondtam neki, hogy ez jó vicc volt és röhögnék is ha ezt előre tudom és nem veszem meg a terméküket, de inkább a known bugs-ok közé kéne tennie...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest