Hirdetés
- OLED TV topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
pappzo #10313 üzenetére
Gyakorlatilag leírtad, hogy neked egy mikroszerverre van szükséged, nem NAS-ra. Az én véleményem az, hogy 4 lemeznél már annyira megugrik a NAS-ok ára, a fogyasztásuk meg ugyanannyi, mint a NAS-oké, hogy nem éri meg NAS-t venni. Mondom ezt úgy, hogy nálunk van több NAS is. Szerintem egy mikrogépet lehetne HTPC-kén tis használni, amit egy NAS-nál esélyed sincs, vagy nem ezen az áron. Két lemez esetén még vannak olyan NAS-ok amelyek jóval kevesebbet fogysztanak, de neked négy lemez kell. Én a TV-t nem is USB-n, hanem VGA-n keresztül dugnám, és valami XMBC szerű cuccal játszanám le a tartalmakat. Lehet, még jobban is járnál vele, mint a TV beépített lejátszójával. De a nálam okosabbak majd úgyis mondanak jobbat, nekem ez lenne a véleményem (egy NAS-os topicban nem szép dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- lezso6: Dasu Auto
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest