- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
válasz
Frorika1972 #142155 üzenetére
Egy hete hasznàlok én is egy Oled monitort.Alzàról rendeltem,hogy ha nem lenne nyerő akkor egyszerűen vissza tudom küldeni,DE mivel még most is csak passogok,hogy szinte lemàsznak a dolgok gamelés közben a monitorról.Filmek szintúgy kàpràzatosak. Olyan élmény amikor egy alsópolcos fejhallgató utàn amit alaplapi hangkàrytàval hasznàltàl,majd vàltassz egy komolyabb fejes+erősítő kombóra és az eddig hallgatott szàmaid teljesen új élményt adnak majd.
Szóval szerintem nem fogsz csalódni -
Csandi
őstag
válasz
Frorika1972 #142155 üzenetére
Elképesztő lesz, én felső kategóriás IPS-ről váltottam OLED-re és így is sokkal jobb
-
4264adam
veterán
válasz
Frorika1972 #142153 üzenetére
Itt már értelmét veszti amiért létrehozták a syncet
-
4264adam
veterán
válasz
Frorika1972 #142151 üzenetére
Igen, de 360Hz fixen kell használni . Ezen a frissitesi frekvencián nincs is értelme VRR-t kapcsolni mert 3.2ms a panel. Itt nem is láthatsz képtörést
-
Csandi
őstag
válasz
Frorika1972 #142145 üzenetére
Az első és az utolsó tudtommal ugyanaz a panel csak a Samsung matt borítású az Asus meg glossy.
G-sync kompatibilis mindegyik.
TV funkciót szerintem el kell engedni
Elsőt venném ára miatt ha jó a matt.
-
4264adam
veterán
válasz
A felsorolt listából az elsőt választanám, G6 360Hz.
Oled monitor topikban vagyunk egy páran tulajok. Ennek a 240Hz változata egy kicsit butított verzió.Ugyanez a panel van a többiben is, 27” 240-360Hz mind 3th genes QD OLED
Minden monitor tud G-SYnc vagy Freesync
akár fel van tüntetve akar nincs -
ggbuffon1897
őstag
válasz
Csak nekem agyrem ez a tvs funkcio? Ertem en h elsosorban egy monitor elonyei vannak meg na de ezert az arert miert vegyek 27colos monitort amikor kis tulzassal mar 42 oledet veszek ? Nem teljesen ertem mi mehetett ott samsungeknal a fejekben.
-
Csandi
őstag
válasz
Frorika1972 #142143 üzenetére
Ha beállítjátok, hogy hamar sötétítse el a képet mikor nincs használva a gép akkor nem lehet baj szerintem. Pár perc max mondjuk.
-
Csandi
őstag
válasz
Frorika1972 #142141 üzenetére
Miniled elég jó, persze nem OLED szint, viszont mivel VA ezért comp shooterre amúgy sem ajánlott, minden másra jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest