- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- Milyen processzort vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Zola007 #45266 üzenetére
No akkor vagy Prad-ék "nem tudnak kalibrálni", vagy az én korábbi (PWM-es) verzióm (GW2760HM) az, ami nem csak a PWM-ben gyengébb a HS-nél. Szerintem én erre a report-ra emlékezhettem, illetve a személyes tapasztalatom a GW2760HM-mel is a nagyon csálé színkezelés. Igaz, hardveres kalibrálás nélkül használtam, de azért az IPS-eket "szemre", meg szoftveresen be szoktam tudni állítani úgy, hogy élethűnek tűnjön az eredmény, ezt a BenQ-t viszont nagyon nem tudtam úgy beállítani, hogy ne bántsa a szemem (és itt nem a PWM-re gondolok, hanem a nagyon torz színekre). Több TN is rémlik a régmúltból amiknek a színvilága nekem szebbnek, élethűbbnek tűnt. De akkor lehet, hogy csak egyszrűen jobban igényelte volna a kalibrálást, mint az IPS-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged