- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
bubcsi03 #57505 üzenetére
Szia,
végül nem vettem meg az S szériát mert konkrétan olyan mintha tükröt vennél
a színe gyönyörű viszont szerintem a glossy kijelző miatt használhatatlan, hacsak nem full full korom sötétben használnád. Minimális fény volt az üzletben, a nagy lámpát is lekapcsolták illetve mivel este volt már az utcáról sem jött be fény. Film trailert indítottunk el és amikor átvezető fekete rész volt az előzetesben akkor konkrétan zavaró volt a tükröződés. Viszont nekem az jött le hogy a Dell színmélysége sokkal jobb mint a többi ott kirakott és kipróbált monitoré.
Most más megoldás nem volt vettem egy PWM-es P2714H-t, filmre és játékra eddig tökéletes viszont némelyik weboldalon akkor pixeleli vannak a betűknek hogy nevetséges (ez a felbontásból adódik ha minden igaz). Az U szériás 25"-os sem lehet rossz választás de nekem az már pénzben elért egy lélektani határt.
Egyenlőre a szemem nem tudom hogy bírja-e, a páromé nem. Ha az enyémet is zavarni fogja akkor hamar megválunk egymástól szerintem
Mindenképpen menj el és próbáld ki őket valahol mielőtt megvennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Philips FHD monitor ELADÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest