- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz bubcsi03 #57505 üzenetére
Szia,
végül nem vettem meg az S szériát mert konkrétan olyan mintha tükröt vennél a színe gyönyörű viszont szerintem a glossy kijelző miatt használhatatlan, hacsak nem full full korom sötétben használnád. Minimális fény volt az üzletben, a nagy lámpát is lekapcsolták illetve mivel este volt már az utcáról sem jött be fény. Film trailert indítottunk el és amikor átvezető fekete rész volt az előzetesben akkor konkrétan zavaró volt a tükröződés. Viszont nekem az jött le hogy a Dell színmélysége sokkal jobb mint a többi ott kirakott és kipróbált monitoré.
Most más megoldás nem volt vettem egy PWM-es P2714H-t, filmre és játékra eddig tökéletes viszont némelyik weboldalon akkor pixeleli vannak a betűknek hogy nevetséges (ez a felbontásból adódik ha minden igaz). Az U szériás 25"-os sem lehet rossz választás de nekem az már pénzben elért egy lélektani határt.
Egyenlőre a szemem nem tudom hogy bírja-e, a páromé nem. Ha az enyémet is zavarni fogja akkor hamar megválunk egymástól szerintem
Mindenképpen menj el és próbáld ki őket valahol mielőtt megvennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung odyssey G3 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest