Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szallasi007

őstag

válasz bubcsi03 #57505 üzenetére

Szia,

végül nem vettem meg az S szériát mert konkrétan olyan mintha tükröt vennél :( a színe gyönyörű viszont szerintem a glossy kijelző miatt használhatatlan, hacsak nem full full korom sötétben használnád. Minimális fény volt az üzletben, a nagy lámpát is lekapcsolták illetve mivel este volt már az utcáról sem jött be fény. Film trailert indítottunk el és amikor átvezető fekete rész volt az előzetesben akkor konkrétan zavaró volt a tükröződés. Viszont nekem az jött le hogy a Dell színmélysége sokkal jobb mint a többi ott kirakott és kipróbált monitoré.

Most más megoldás nem volt vettem egy PWM-es P2714H-t, filmre és játékra eddig tökéletes viszont némelyik weboldalon akkor pixeleli vannak a betűknek hogy nevetséges (ez a felbontásból adódik ha minden igaz). Az U szériás 25"-os sem lehet rossz választás de nekem az már pénzben elért egy lélektani határt.

Egyenlőre a szemem nem tudom hogy bírja-e, a páromé nem. Ha az enyémet is zavarni fogja akkor hamar megválunk egymástól szerintem :(

Mindenképpen menj el és próbáld ki őket valahol mielőtt megvennéd.

Új hozzászólás Aktív témák