- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Úgy döntöttem (a pénz is nagy szerepet játszott ebben), hogy az LG W2240T-PN monitort veszem meg.
Ma meg is érkezett a monitor. Nagyon szép képe van, legalábbis az én igényeimet teljesen kielégíti, meg a betekintési szögei is rendben vannak a TN-hez képest.
Van viszont vele egy "kis" problémám.
Találtam a monitor közepétől kicsit jobbra egy pixelhibát. Igazából olyan apró, hogy ha normálisan ülök a székemben nem is látom. Csak akkor látom, ha teljesen a monitor elé hajolok, de akkor is keresnem kell. Képet sajnos nem tudok róla küldeni.Ingyenesen kijönnének érte és vissza is hoznák, csak nem tudom megérné-e a hercehurcát..
Minimum egy hét lenne mire kapnék másik monitort, valamint ebből a típusból már csak 2 db van a cégnél, így lehet már nem is jutna belőle.Na most mi tévő legyek?.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest