-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Tegnap átvettem az Oázisban a prémium kalibrálással kért Gigabyte Aorus FI32U (32", 2160p, IPS, 144Hz, HDMI 2.1, Type-C) monitort.
Egy 27"-es 1440p-s Dell S2721DGF-et váltott. Egyelőre szokni kell a méretét, főleg egy 70 cm mély asztalon. Kicsit bazári hátulról nézve a dizájn, főleg ezekkel az RGB-s világításokkal, de szerencsére ki lehet kapcsolni. A talp is jó sok helyet elfoglal, viszont masszív fémből van (ez csak ideiglenesen van így rendezkedés miatt, egyébként egy CBS Ollin kart használok).
DP porton kötöttem össze a videokártyával, ami csak egy GT 1030, szóval 120Hz-re tudtam belőni és csak 8 bitet enged, de ezt egy normális videokártyával 144Hz és 10 bit (a valóságban 8-bit+FRC).
Sok tapasztalatom ezen kívül nincs, főleg nem játékok alatt, de amíg ilyen VGA árak vannak.. Még mielőtt szó érné a ház elejét, nem játékra vettem, sokkal fontosabb, hogy nagy munkaterületem legyen a táblázatokhoz, stb., viszont több, mint 6 éve 144Hz-en vagy felette mozgok, ebből már nem akartam engedni."Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest