-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberDave
tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a 6 éves mobilom, így muszáj lesz lecserélnem valami újra. A mostani készülék piac viszonylag ismeretlen számomra, így inkább a preferenciáimat gyűjtöttem össze, melyek a következők lennének:
Funkciók
- Zenehallgatás: Kiváló minőség, equalizer, playlist, rádió, jack dugó, esetleg a telefonon ehhez buttonok, fülhallagó nem szükséges, mert van saját
- Jegyzetelés: notesz egyszerű és gyors használata, QWERTY szóbajöhet, vagy érintőképernyőn valami beépített typer alkalmazás
- eBook
- tömören, az offline funkcionalitás az elsődleges preferencia, Zene-telefon 2in1Jellemzők
- Memória: Legalább 2GB (gondolom microSD-t kell majd venni hozzá), optimálisan 4-8GB
- Erősebb aksi, ami bírja a hosszabb zenehallgatást isDesign
- Kis-Közepes méretű, letisztult, giccsmentes szolid design.
- Ütésálló, masszív, hosszabb élettartamú, nem gagyi elemekből összerakvaÁrkategória
- Ár/teljesítmény arány fontos
- Ár nincs megkötve, amennyiben kielégíti a preferenciákat, nagyságrendileg max 50-60K HUFSzolgáltató
- Vodafone VitaMax feltöltőkártya, nem tervezek előfizetést
- Lehet Vodafonos tipp/akció, kártyafüggetlenség opcionálisTovábbá nagyon hálás lennék, ha adnátok pár tippet, hol érdemes készüléket vásárolni.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
CyberDave
tag
válasz b4zsi- #31229 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat!
@snaci: Nemrossz az 5630-as, elég masszívnak néz ki, de nem kapott túl jó pontozást. Mi a véleményetek az alábbiakról?:
- 5530 Xpress Music: Érintőképernyős, cool design, de gyorsan lemerül, ahogy olvastam
- 5730 Xpress Music: QWERTY csúsztatzható billenyűzet, zene+typer combo ami kell, elég jónak néz ki, csak 60K HUF@b4zsi-: Mindegy. Az érintőkijelzős trendibb és letisztultabb, de ahogy látom általában mivel nagyobb a kijelző több powert eszik, gyorsabban lemerül. Másrészt fennáll a kockázata annak, hogy elromlik az érintő funkció. Jól értem?
@Domxc: Motorola Defy kicsit más kategória. Ütős, de nem ilyet akarok.
@korpicschess: Bár a hangminőség imponáló, ez magasabb kategória. Mennyire rizikós használt (elsősorban) érintőképernyős telókat vásárolni? Mennyiért árulják mostanában kártyafüggetlenül, illetve használtan?
[ Szerkesztve ]
-
CyberDave
tag
Itt kapott 6.72/10 et: [Telefonguru]
Ebben az árkategóriában sokkal jobbak is találhatók pl: [5530 XpressMusic]Máshol még nem néztem egyelőre. Hol érdemes telefon teszteket/értékeléseket nézni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest