Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
Nézegetem ezt az Epson EcoTank L6270-et [link]. A kérdésem az lenne, hogy vajon tud ez "automatikusan szkennelni"? (A tetején az valami "lapadagoló?) Nem értek az ilyesmihez, tehát nem tudom, hogy hívják azt a funkciót, hogy beleteszek több A4-es lapot, és egyenként szépen sorban "behúzza" és beszkenneli őket. Azaz nem kell nekem felette állnom, és egyenként, lapról-lapra rápakolgatnom a papírokat az üveglapra.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
newmoonlight #5325 üzenetére
Azt közben megfejtettem, hogy tisztességes mennyiségű tintát adnak hozzá.
Viszont most éppen akciós az Epson L6270. Csak a különbséget (a nyomtatási sebességen és az árán kívül) nem bírtam megfejteni a 6260-hoz képest. Van ötleted? -
newmoonlight
senior tag
Köszi! Jaja, már én is az esélyesek közé tettem. Mondjuk én nagyon keveset nyomtatok (pár tucat lap havonta), ezért inkább a beszáradás aggaszt, meg a megbízhatóság, azaz hogy jó pár évig ne kelljen majd új gépet vennem.
Ebbe gyárilag adnak normális adag festéket, vagy csak ilyen demo-mennyiséget? -
newmoonlight
senior tag
Hali! A segítségeteket szeretném kérni. Nyomtató vásárlása előtt állok, mivel a jelenlegi ( Epson Stylus SX415) [link] már sokadszorra vált működésképtelenné. Egyébként -szolgáltatásait nézve- (amíg működött) teljesen megfelelő volt számomra.
Ami fontos lenne:
1. Színes nyomtatás (A4-es céges iratok, többnyire fekete-fehér, de színes is; fotó nem)
2. Szkennelés (sima 1 oldalas lapok, ADF nem, semmi lapforgatás, vagy egyéb faxni)
3. Tintás vagy lézer (nem tudom)
4. Kevés nyomtatás (2-3 hetente pár lap, azaz -ez fontos- ne nagyon legyen érzékeny a beszáradásra) (Azért a jelenlegi Epson Stylus SX415-nél néha untam, hogy pont akkor fogyott ki egy patron -általában a fekete- amikor éppen nem volt otthon tartalék. Elég gyakran ürültek ki.)
5. WiFi jó, ha van, de nem létszükséglet
6. Keret 100e-nél többet nem szívesen szánnék rá, de rugalmas.
7. "Árérzékenység?" Ritkán veszek nyomtatót, tehát inkább legyen pár 10e forinttal drágább, de megbízható.
8. "Gyári vagy utángyártott kellékanyagok?" Mivel keveset fogok nyomtatni, ennek kisebb a jelentősége (tehát inkább "gyári"), inkább a beszáradás aggaszt.
9. Lehetőleg fekete színű legyen.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest