Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Brandy
tag
válasz
st6969 #61450 üzenetére
Túl nagy a helyiség neki az automata venti beállításhoz. ezért kapcsolgat sokat. Az érzékelői csak a beltéri közvetlen környezetben mérik a hőmérsékletet. Mivel eléri a mért területen a 24 fokot,,ezért visszavesz a teljesítményből, de mivel távolabb jóval melegebb van, így ismét hamar feljebb megy az érzékelt hőmérséklet, és feljebb teszi a ventit. Használd olyan venti fokozaton,ahol a szemközti falnál is érzed egy picit a kifújt légáramot! A HR-nek szerintem is nagyon sz@r a hiszterézise,így én fix 2-es, vagy ha megy a villanysütő,vagy 2-3 gázrózsa, akkor akár 3-as venti fokozaton is használom. Pedig ez 5kW-os változat. Konyhához kell a teljesítmény. Valamelyik nap néztem a fogyasztást,és 160Wh-ról akár 850Wh-ig felment , amikor sült a hús az elektromos sütőben / kb.2,8kWh/ és mellette főzött az asszony a gáztűzhelyen is. A sok plusz hőt semlegesíteni ugyanannyi plusz hűtési energiába kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest