- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz boogie84 #83677 üzenetére
Levegő alul be, felül ki, nekem csak ennyi kell , és hogy az alaplap IO része felfelé nézzen, mert csak így lehet megoldani a légáramlást. 2-3db 12, 14, vagy 18-as ventivel alul és felül, alaplap felfelé néz, IO shield kábelek még a házon (ventiken) belül elvezetve jobbra és/vagy balra. Ez a rész külön hozzáférhető egy külön fedőlappal.
Nagyjából ilyet elrendezést már csináltam egy Ikea bútorból, de az szerver lett, és ott kellett a sok HDD-nek a hely. Most inkább 2020-as alu profilból állítanám össze, HDD-nek nem is kell hely szerintem, jóval kisebb lesz.
Ez volt a terv: (Igazából server ÉS 1 vagy két gamer gép lett volna egyben, azért van ott 2 GPU is, egy legnagyobb méretű, amit kapni, és alatta egy kisebb. 2 embert látott volna el, meg a szerver feladatokat. Aztán úgy döntöttem, hogy mégse vonom ennyire össze a dolgokat, mert ha ez leáll, akkor mindennek annyi )
És ez lett belőle végül, azóta is jól szuperál:
A mostani terv még csak a fejemben van, de lassan elkezdem 3D-ben is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest