- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
válasz somasz #52866 üzenetére
Én az 1500-ast használom pár hónapja. Az általad támasztott követelmények közül - azért is ajánlottam - egy párnak eleget tesz.
Elég masszív, nagyon egyben van a ház. HDD rögzítése gumis bakokra történik. Van SSD felfogatási lehetőség a HDD tartókon, plusz egy az alaplapi tálca mögött. Sokáig vinyó nélkül használtam a gépet, észre se lehetett venni ha be volt kapcsolva, a gyári ventik rettentő halkan pörögnek. Van beépített ventiszabályzója, de én nem használom. Kábelek elvezetésével nem volt gondom, számomra elegendő volt a hely. Előlapi csatlakozókat szintén nem nagyon használom, csak az USB-ket, de be vannak kötve, nálam vígan elért az alaplapig a kábel. Van egy fém porszűrő az alján, illetve az előlapnál szivacs. Hűtését nem nagyon mértem, annyit tudok, hogy böngészés közben 34-35 fokig melegszik az i5-4570 gyári hűtővel. VGA jelenleg nincs.
Amit nem csípek, hogy egy kicsit billeg maga a ház, erősnek vélem a visszajelző LED-ek fényerejét, és kicsit hangosnak a bekapcsoló gomb mikrokapcsolóját. -
MineFox54
őstag
válasz somasz #52866 üzenetére
350D teszt: http://shellkretor.hu/index.php/8-hirek/75-corsair-obsidian-350d
Ipon vélemények alapján, amik a nagytesóra a 2500-ra érkeztek:
'Én még a 16 ezres árcédulával vettem, megérte az árát. Elöl, alul porszűrő, alapból 2 ventillátor, illetve 3 ventit tud kezelni a szabályzó a hátulján. Az előlapi audio kábel egy kicsit rövid lett nekem, mivel az alaplapom bal alján (ATX) van a csati, így éppen csak elér addig.'"
Csendes ventilátorok, megfelelő szellőzés. Egy régi noname házról váltva a HDD hőmérsékletek 10-15°C-kal alacsonyabbak (persze ehhez hozzátartozik, hogy CPU + VGA csere is volt, azok sem fűtenek annyira).
" -
-
MineFox54
őstag
válasz somasz #52840 üzenetére
Szia!
Ezek közül vmi:
http://ipon.hu/webshop/product/fractal_design_core_1100/822603
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_carbide_series_air_240_feher/798844
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_obsidian_series_350d_cc9011028/487120
Ez utóbbinak szerintem meg kéne felelnie a követelményeknek -
dauphin
aktív tag
válasz somasz #35585 üzenetére
Szia, neked erre van szükséged: cooler-master-internal-to-external-usb-3-0-adapter, vagy BitFenix Adapter external USB 3.0 to internal USB 3.0.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
zoltan6
őstag
válasz somasz #35585 üzenetére
neked akkor olyan kell ami alaplapi usb3-as aljzat a másik felén meg van 2db usb3-as dugó,amit betudsz dugni a hátsó aljzatokba.nekem is ilyen kellene,létezik ilyen.van a pc-gearnál is.sajnos az asrock 2013-ban még nem tudta megoldani az alaplapi usb3-at.csak a csúcs lapjaiba rakta bele,legalábbis am3+os lapjainál.
-
tatabánya
senior tag
válasz somasz #28342 üzenetére
NZXT Vulcan és pont .
(#28350) Potzee: nincs túlparázva ez a hűtéstéma kicsit? jó mondjuk nekem egy i3-2100 proci van passziv 6770 mellett egyetlen befújó ventivel, nyáron azért volt egy szívó is és mégis ugyan úgy használom mindenre ezek ellenére kutya baja már több mint 1 éve..
sőt itt van kép amikor ventik nélkül használtam mégis bírta:[ Szerkesztve ]
-
oxalisz
tag
válasz somasz #16401 üzenetére
Én egy Thermaltake VK6000 1N2ZD Element S házat használok kb. 2 hónapja. Ennek az oldalpanelében nincs ventillátor, csak a tetején egy 23 cm-s. Van olyan is, ahol oldalt is megvan ez a nagy lékeverő. A hátsó 14 cm-s, és a front oldali 12 sm-s ventillátorokon kívül. (23 cm-s és a 12 cm-s molex csatlakozós!!)
Jól szerelhető, nehéz, jól szellőzik, "hozávetőlegesen" csendes. Az ebolt-nál a maximális pénzkeretbe is belefér az ár.
Érdemes alaposan utána nézni az NZXT H2 házának. Csendes, széles (a Noctua D14 miatt kelleni fog a széles ház.) Minőségi darab, a pcgear oldalán 28 k-ért láttam. Ez friss, ápr 25-n kezdték világ szerte árulni, az enyém 2 -3 éve piacon lehet.A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.
-
Jim-Y
veterán
válasz somasz #15702 üzenetére
Ezek szerint jot linkeltem csak rosszul emlekeztem en is nemreg kerestem mATXes meretu hazat, es valaki ezt linkelte nekem. En pedig csak arra emlekeztem hogy van foggantyuja, hordozasra lett tervezve illetve uogy elfer benne sok cucc. Lehet hogy a mereteit mar anno is elfelejtettem megnezni hat tenyleg nem pici:s
-
Jim-Y
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
-
kiiso
tag
válasz somasz #14025 üzenetére
Szia, én sem vagyok szakértő, de azért megpróbálok segíteni:
A Lian Li PC-V2120 remek ház, fogadja a HPTX alaplapokat. Itt van róla egy videó az SR-2 -vel.
Bár írtad, hogy modolni nem szeretnél, azért elmondom, hogy a Corsair 800/700D-be is befér egy kis átalakítással.Remélem hasznos volt a segítség! (Ha elkészült, kérünk képeket! )
-
aero.
veterán
én az antecet emelném le a polcról, mert inkább az alsó tápelrendezést favorizálom, de ebben nem lehet elvezetni a kábeleket ( ha ez neked egyáltalán fontos ).
a sileo 500 is egy nagyon jó ház, ráadásul szigetelt.
a beta szerintem hozza a sileo 500 szintjét, csak fekete belsővel, ill. hozzá kell még tenni, hogy nem sok mindenkinek van nzxt.
szóval vagy alsó táp, vagy szigetelés, vagy fekete belső
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.