- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz Memora #13364 üzenetére
Gigabyte Sumo 5115 is elég méretes, szellőzése rendben van, felső tápos, nekem ez szimpatikusabb.
csavar nélkül szerelhető, plexit érdemes rá feltenni, mert ekkor a levegő elől alul be, és hátul felül ki, úgy ahogy kell.
Ledjei kéken világítanak a ventiken, 12 esek vannak benne, elől 1 hátul 2, csendesnek mondható, nálam Core i7 860 és egy Radeon 5870 es dolgozik benne 5 hdd vel és 2 optikával.
A winyok azért kihallatszanak, de ez minden háznál így van, ha megpakolja az ember.(#13392) Dapro
Aki nem a tescoban szerelt gépet vesz, az odafigyel ilyenekre is, én sem duskálok a pénzben, de ha egy normális gépet rak össze az ember, de a ház és a táp legyen a gyenge láncszem.
Egyik haver egy régi nagytornyot alakított át, nekem nem tetszik, befestette stb.
Ilyen téren jobban szeretem a gyári megoldásokat, de azt meg kell hagyni, hogy sok okádék van mind kinézetre mind minségre.És túl nagy a kinálat ahhoz, hogy az ember megtalálja az ár értékben a legjobbat, és ebben nekem is segített a topik, amikor a fent említett giga házat vettem 2 hónapig bujtam a netet, mire megtaláltam, akkor az volt a fő szempont, hogy a vga férjen el benne, mert előzőleg "bevásároltam " nem ment bele, de szerencsére sikerült elpasszolni, csak 1 kicsit buktam rajta.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest