Hirdetés
- Trackball/hanyattegér topic
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerzsol
aktív tag
Sziasztok,
Az alaplapi hangkártyámat nem találtam meg abban a listában amelyiket valamelyik nap linkeltétek be.
Ezt találtam meg róla a manualjában:
• 8-channel (7.1) onboard subsystem, featuring:
― Intel® High Definition Audio interface
― IDT* STAC9271D audio codec
• HD Audio Link headerA VGA-m hangchipjéről csak ennyit találtam (egyébként Sapphire 6750):
Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)Jelenleg Filmezni a VGA HDMI portján keresztül adom ki a hangot. Amúgy fejhallgatóhoz és az egyszerű kis 2.1-emhez az alaplapi integrált hangchipet használom. Később tervezem 5.1 hangrendszer beszerzését.
Szerintetek jobb hanghatást adna ki egy Asus Xonar DSX hangkártya. Érezhető lehet a változás vagy felesleges beruházni?
köszi a válaszokat.
üdv
gerzsol
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest