Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
laszlohu #4912 üzenetére
A kettő között mi a különbség? Miben jobb drágább?
Kicst olvasgattam most, ezek után ilyesmit szeretnék:
- ár 30-40ezer körül térképpel, vagy 30 alatt térkép nélkül (indokolt esetben kicsit fölé mehetünk, de csak ha muszáj)
- képernyő 5" körül és nagyobb felbontás csak, akkor, ha amiatt nem lesz lassabb
- egyedül navigációra kell, szóval az a fontos, hogy legyen gyors, pontos és megbízható
- multimédia, fm transzmitter, bluetooth meg egyéb csicsák nem kellenek
- TMC jó lenne, lehetőleg beépített (ez egyébként a gyakorlatban mennyire hasznos?)
- térkép: elsősorban magyarország + elvétve a szomszédos országokSzívesebben vennék egy minőségibb darabot, de ha azt mondjátok a kínaiakra is, hogy jók, akkor elhiszem nektek. Néztem Garmin nüvi50-est, az pl teljesen jó lenne, ha lenne tmc és nem csak magyarországot ismerné. (nüvi 2300-ról van esetleg tapasztalata valakinek?)
A kínaiak közül a cns silver tetszik, de igazából mást nem is nagyon néztem.Pls mondjatok valami jót, mert szeretném megvenni holnap. köszi mindenkinek, aki segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest