- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
wuuk23
csendes tag
Na de jó kis vita van itt
Leírom hogy én a következő gépvásárlásomkor (még 2 hét ha szerencsém van) mit és miért veszek... (142e Ft a keretem)
Alaplap:
Gigabyte P35-DS3 <--- ez nem kétséges az emberek meggyőztek róla(főleg ez a topik és jó pár teszt)
Processzor:
Intel E4500 alacsony fogyasztás, ha kell akkor még tudok kifacsarni belőle egy kis kraft-ot, egy nagyobb hűtővel szinte hangtalan lehet
Memória:
Geil Ultra kit 2 GB <--- megbízható kis gyártó és ez is bírja ha kell még erő
Videókártya:
ATI HD3870 <---- szintén halk (37dB míg a 8800GT 45 dB) és talán jön majd ki rá valami jó kis Zalman kit de van belőle egy dupla ventillátoros gyártmány is de annak nem tudom a típusát , hűvösebb a GPU (talán tovább bírja, kis fogyasztás (88GT-hez képest) , ja és szebb a képe mint a GT-nek mármint azoknál a játékoknál ahol az nvidia csal a driverrel
Táp:
Chieftec 400W GPS-450AA <--- mert csak ez van gianninálFSP kellene mert az valamivel halkabb
Még hozzáteszem hogy nem fogok 2500*1500-as felbontásban játszani , 1280*1024-ben szerintem csak a crysis-nél kell visszavennem a grafikát very high-ról highra
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Robogó, kismotor
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Dell PowerEdge R710
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest