Hirdetés

Aktív témák

• wuuk23

csendes tag

Na de jó kis vita van itt :DDD
    Leírom hogy én a következő gépvásárlásomkor (még 2 hét ha szerencsém van) mit és miért veszek... (142e Ft a keretem)
    Alaplap:
    Gigabyte P35-DS3 <--- ez nem kétséges az emberek meggyőztek róla(főleg ez a topik és jó pár teszt)
    Processzor:
    Intel E4500 alacsony fogyasztás, ha kell akkor még tudok kifacsarni belőle egy kis kraft-ot, egy nagyobb hűtővel szinte hangtalan lehet :)
    Memória:
    Geil Ultra kit 2 GB <--- megbízható kis gyártó és ez is bírja ha kell még erő
    Videókártya:
    ATI HD3870 <---- szintén halk (37dB míg a 8800GT 45 dB) és talán jön majd ki rá valami jó kis Zalman kit de van belőle egy dupla ventillátoros gyártmány is de annak nem tudom a típusát , hűvösebb a GPU (talán tovább bírja :)) , kis fogyasztás (88GT-hez képest) , ja és szebb a képe mint a GT-nek mármint azoknál a játékoknál ahol az nvidia csal a driverrel :Y :W
    Táp:
    Chieftec 400W GPS-450AA <--- mert csak ez van gianninál :) FSP kellene mert az valamivel halkabb

Még hozzáteszem hogy nem fogok 2500*1500-as felbontásban játszani , 1280*1024-ben szerintem csak a crysis-nél kell visszavennem a grafikát very high-ról highra :C

Aktív témák