Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
beneszilo
tag
milyen az akg 430 és a 416?
-
devast
addikt
Hát ilyen nincs
Viccet félretéve, zenehallgatásra szánt cuccra nem raknak: mikrofont, a zsinórra meg nem raknak potit az is csak rontana a hangminőségen (akkora méretben nem igazán lehet normális potit csinálni ami egy zsinóron elférne). hd202-t szokták szeretni az emberek, vagy egy akg k512/514. Ha a kisebb is elég neked, akkor sok jót hallottam a koss portapro-ról.
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Egy olyan fülest keresek amin jól lehet zenét halgatni. ((hip-hop, diszkó, hardcore, reage stb..) magas és a mély hangok is jók legyenek) Van rajta egy tűrhető mikrofon, csak skypera meg teamspeakre kéne, a zsinorján van külön hangszabájzó hozzá és nem kerül többe mint 10ezer forint. Valaki tud ilyet ?
szerk: normál jack kimenet kéne -
celf
őstag
válasz
maszekember #6689 üzenetére
Asszem AD900 illetve talan a beyer DT770 pro 80 ohm.
de pl a beyer mar nem olcso. -
Findzs
addikt
válasz
maszekember #6689 üzenetére
-
-
Findzs
addikt
válasz
maszekember #6683 üzenetére
lassan akkor eléred majd ezt a szintet mert mindig megunja az ember
ha ez megtörténik mindenképpen írj egy tesztet megint
-
Findzs
addikt
válasz
beneszilo #6685 üzenetére
itt emlegetik a srácot én is tőle próbáltam venni de még csak nem is válaszolt a megkeresésemre pedig láttam hogy be volt jelentkezve
meg említik a hozzáértők, hogy azért vannak doboz nélkül mert hamisak
ezért inkább vettem drágábban de akkor tuti új cuccot 2 év garral fülzsírmentesen -
celf
őstag
válasz
maszekember #6678 üzenetére
szidjak a nagy oregek.
elvileg hasnzalt AKG K400 vagy K401 olyan arban van mint ujonnan a K530, csak sokkal jobb.
a K530 LTD-t meg egyenesen utaljak. -
devast
addikt
Az a baj a media marktos hallgatózással, hogy nagyon halkan szól, és az anyag amit nyomatnak rajta az is elég szar (legalábbis a zalaegerszegi/székesfehérvári mm-ben tuti). Olyan körülmények között nem igazán lehet különbséget tenni egy 10k-s és egy 20k-s modell között, nem is beszélve mondjuk a 40-50k-s kategóriát. Normális forrással és erősítéssel igencsak életre kel egypár típus.
-
Findzs
addikt
válasz
maszekember #6678 üzenetére
mi lett az 514-es AKG-dal, hogy le akarod cserélni ?
vagy csak szimplán nőnek az igényeid ? -
Findzs
addikt
válasz
beneszilo #6657 üzenetére
nem mindegy hogy az LE vagy a DJ változata az 518 -nak
mert ha az 518 DJ ről van szó inkább azt vedd mint a 430 -ast
net szerte dicsérik a DJ-tazt hogy hamisítják -e azt nem tudom, de a mai világban mit nem hamisítanak ?
jó lesz vigyázni vele előtte hallgasd meg hogy tényleg jó minőségű -e meg minél hosszabb garancia ideje legyen -
Findzs
addikt
vettem a napokban egy AKG 512 -est
max 8-9 ezrem volt a dologra és a media marktban végig hallgattam ezt az árkategóriát de ennek a hangja tetszett a legjobban még a 40 ezres pioneer se tetszett jobban bár azért érezni lehetett a különbséget hogy az egy komolyabb termék
egy biztos rockzenére nem való, játékokhoz, pop -hoz, rap -hez, hipp hopp -hoz jó
de klasszikus zenéhez csak közepes rockhoz meg gyenge
kényelmes könnyű és strapabírónak néz ki, majd az idő eldönti, nálam átlagban 8 évet bírnak ki, előtte egy sony mdr-ed31lp -m volt (illetve meg is van hibátlanul csak már a fülem nem bírja mert az bedugós) de ez az akg klasszisokkal jobb mint az a sony pedig az is árban ott volt annak idején kb. 5 ével ezelőtt (9 ezer)
még lehet kapni és még mindig 9 ezer fölött van:
[link]de sajnos a pénztárcája az embernek véges és meg kell szabni a határt egy összegnél
pl: van 280 ezerért is fejhallgatója a Denonnak
van aki még 2 ezret is sajnál ilyen cuccokra van aki a 280 ezret is kifizetimég egy érvem volt az akg mellett az a 2 év gar
én 10/8 pontot adnék összességében az AKG 512 -esnek ebben az árkategóriában
aki ennyi körül keres fülest érdemes meghallgatnia nem rossz vétel -
Pumpkinhead
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni PC-hez és Xbox-oz, de minőség szempontjából inkább a zenehallgatás lenne a mérvadó, stílustól függetlenül. Különleges igényem lenne hogy egyszerre rá lehessen kötni a PC-t és az Xbox-ot (nem jackdugós taknyolásra gondolok
) vagy legalább hangerőszabályozója legyen. A pántja legyen masszív, mert a 17K-s speedlink medusám egy év alatt eltört... A költségkeret max 20K lenne, de érdekelne egy ajánlat a 10K alatt kategóriából is.
Köszi
-
beneszilo
tag
#6657 valaki?
köszi -
celf
őstag
válasz
maszekember #6669 üzenetére
de az aux meg usb in nem out. nem?
egyebkent ahogy en ezt most elnezem, nem vennek k530-at sem..
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6671 üzenetére
kb erre lehet szoftveresen számítani. Nálam hd555-el faszán szól.
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6671 üzenetére
Abba dedikált vibra egység van, hogy a mély zörögjön a fejeden
Én nem ruháznék be ilyen megoldásba, mondom ezt úgy, hogy életemben nem hallottam milyen, de az ilyen gémer vagy mainstream márkás(logitech,genius,razer etc) fejhallgatókba nem bízok. Pont az olyan indokok miatt amit írtál: igen ezeken érezni fogod a mélyet, mert totálisan el van túlozva rajtuk, mindemellett a hangminősége igen nagy valószínűséggel csapnivaló. Hallgatóznod kéne, vagy olyan véleményére várni akinek mindkét megoldással volt már dolga.
-
TESCO-Zsömle
titán
Akkor maradnék az első esetnél, mivel ahhoz semmi speckó cucc nem kell, csak a fejes. Mondom íly könnyelműen, mikor jó fejest találni sem egy egyszerű menet...
Roccat fejesén gondolkodom, abban dedikált mély van.
Amin sokat gondolkodtam (bár elég vadnak tűnik) hogy sima fejes mellé betenni egy aktív szubot, ami érezhetővé teszi a mélyeket.
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6668 üzenetére
Így van. 1. eset az "5.1" fejhallgatók, 2. az a szoftveresen keveri sztereóra a 3. meg hardveresen. A 2. megoldást akármilyen fejallgatóval ki lehet próbálni, csak nem egyszerű összelőni
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, akkor tisztázzuk. A DTS az a hang formátuma. Ennek tükrében (ha jól értelmezem) 4 lehetőség van.
1 - A szgép kibontja és simán tolja fejesbe 5.1 kimeneten.
2 - A szgép kibontja, keveri 2 csatornára és küldi fejesbe.
3 - A szgép nem bontja ki, kiküldi dekóderre, ami kibontja, keveri 2 csatornára és küldi fejesbe.A problémakört önnön tájékozatlanságom idézte elő. Abban a hitben éltem, hogy a DTS hasonlatos a THX-hez, pedig nem. Előbbi egy formátum, utóbbi egy (minőséget meghatározó) szabvány.
Ezért is nem találtam DTS fejhallgatót...
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6663 üzenetére
Esetleg ha nincs kedved szoftveresen szórakozni ezzel, akkor nézd meg ezt. Ez ugyanazt csinálja csak hardveresen
-
celf
őstag
válasz
maszekember #6662 üzenetére
nincs a sharp-on aux (line out) kimenet?
asztali erositoben gondolkozol, vagy esetleg portable is szobajohet
szerk: ja, es mennyit akarsz kolteni. -
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6663 üzenetére
Akkor a, veszel valami 5.1/7.1 fülhallgató csodát vagy b, veszel egy hd555/595-öt és szoftveresen dolby headphone-al használod. Én a b lehetőséget választottam és jól szól, habár nem hallottam még az a lehetőséget sajnos.
-
celf
őstag
válasz
maszekember #6660 üzenetére
egesz szepen vagy ok szepen?
ha jo erositot veszel akkor az "egesz szep"nel biztos jobb vegeredmenyt fogsz kapni.
mas kerdes, hogy 2x lesz erotive a jeled. -
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #6655 üzenetére
Én 5.1 DTS/ac3 jelet dolby headphone-al hallgatom, szerintem nagyon fasza
Bár összehozni nem volt egyszerű.. sőt határozottan bonyolult. Értsd: annyi hangszórót normális méretben nem lehet egy fülesbe zsúfolni, tehát marad az, hogy valamilyen algoritmus alapján sztereóba lekeveri neked valami. Én konkrétan a powerdvd audio filterét használom erre a célra mpchc alatt.
-
celf
őstag
válasz
maszekember #6656 üzenetére
ha jo erositot veszel akkor sokat fog javitani a jelen imho.. nemtudom milyen amp van a sharp jackjere raepitve, de sztem egy oke fuleserosito jobb kell legyen
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Szerintetek AKG k 430-at vagy 518-at éri meg jobban venni? Melyik a jobb? kb. 1500 Ft lenne a különbség a 2 között.
Ezekből léteznek hamisítványok? -
maszekember
aktív tag
jóvann bazzeg,kötekedést abbahgy,ha nem nagy néger WCmanó meglátogat éjszaka
Am nem tom honnan jött az 5let,csk tegnap gondoltam,h veszek egy AKG K530-at,egy vmien fejhallgató erősítőt,az erősítőt rádugom a music centerre (onnan kapja a jelet) és az erősítőre meg rádugom a K530-at.
Csk kíváncsi lettem vna rá,h erősítő nélkül vajon meg tudná-e hajtani az mc. (Sharp XL-UR230H) .
Persze a hangminőség nem lett vna vele a toppon,de akkor is érdekeltAM A PORTA PRO TÉLLEG QRVA JÓ,SZAL KUSS!
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy látezike olyan fejhallgató, amivel maradéktalanul lehet DTS-t (5.1, 7.1) hallgatni. (Főleg -HD- filmek) Bármilyen felállás érdekelne.
Technikai okokból (panelház) nem gondolkodhatok egy rendes hangrendszer építésén, főleg helyhiány okán, viszont ha létezik fejhallgató, ami alkalmas, azt felvenném a listára.
Köszönöm!
-
-
ponti_ak
addikt
válasz
maszekember #6651 üzenetére
Persze. Reprodukálja a hangot (jelet), amit a hifi/music center kiad magából.
Vagy.. öö.. mivan?
A bemenetre akarsz fejhallgatót dugni? De miért? Ezt nem is értem..
-
maszekember
aktív tag
Szerintetek,ha egy music center 3,5-ös bemenetére rádugok (amire az van van írva,h 16-50ohm-ig) egy 55ohm-os fejes,csinál vele vmit?
(mmint a fejhallgató a hifivel) -
total90
veterán
Hi!
Ma vettem egy Genius HS 05A cuccost és szépen szól, a mikrofon is jól szuperál... egész jó lenne, csak halk. Eddig volt egy régi A4Tech fülesem és az nem szólt ilyen szépen, de sokkal hangosabb volt. Ha felnyomok a rendszeren belül mindent, akkor van kb. ott, ahol az A4Tech volt. Mi lehet a baj? A hangkártya ugyanaz... Lehet, hogy ez gyári hiba?
-
daninet
veterán
Üdv!
Nem venni szeretnék viszont ez egy fejhallgatós totyik itt vannak hozzáértők is
Tehát van egy AKG DJ fejhallgatóm, annó 35 vagy 40ezer forint volt, tehát nem egy bóvli dolog.
Történ hogy buli közben nagy beleéléssel részegen ugráltam, fejemen a fejhallgató és ráléptem a kábelre a fejem haladt tovább, jó erősett fogott a fejemen nem szakadt el, majdnem lefejeltem a keverőt, de a kábel eltört, vagyis a szál megszakadt benne
Persze nem a fülénél hanem ugy valahol a közepén, hogy az egészet ki kelljen cserélni pedig f*sza lecsavarhatós aranyozott jackdugó is van rajta nagyon pöpec... szóval:
Ehhez kellene csere. Egyszerűen nemtudom hol tudnék venni fejhallgató kábelt, ami szétválasztható két érre (mert találtam sennheiser kábelt de az egy oldalon kábelezett fülesekhez volt, és ilyen csavart csiga alakú volt)
már szétgugliztam mindent ebay stb de csak ilyen olcsó bóvli előreszerelt kábelt találtam, nekem viszont valami minőségi oxigénmentes kellene és két érre szétszedhető.
Ha valaki tud nekem ilyet mutatni megköszönném nagyon -
Fasten
tag
Sziasztok,
Hallott már valaki erről a típusról bármit is? 1 hozzászólást találtam a fórumban a Vivanco típusról...
Ami a hangátvitelhez van írva: "15.000- 20.000 Hz" ez gondolom, elírás, nem?
köszi és üdv
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket vegyem? Sennheiser HD202 v HD408?
Köszi, Üdv
-
gothic20
aktív tag
válasz
Salvador20 #6643 üzenetére
köszi
-
celf
őstag
ezt pl fejhallgatomhoz megvennem, ha 30-40 dollart akarnek max kolteni.
airhead amp -
gothic20
aktív tag
válasz
Salvador20 #6640 üzenetére
Ok megnézem.
Esetleg más típus ha ez nem lenne? -
ussseal
tag
válasz
Salvador20 #6638 üzenetére
Én fehérzajjal szoktam, de szerintem a zene is ugyanúgy jó, a lényeg úgyis a membránok bejáratásán lehet.
-
ussseal
tag
válasz
Salvador20 #6635 üzenetére
Fajtája válogatja, de szerintem 24-30 óra folyamatos fehérzajnak elégnek kell lennie.
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy fejhallgatót 15-20k értékben. Főleg zenehallgatásra kellene.
-
Salvador20
őstag
Megjött a sennheiser a gariból !
Visszaküldték a hibásat is, de úgy szétkapták, hogy használhatatlan
De az új az működik rendesen (eddig) Most járatom be. KB hány órát kell mennie normális hangerőn, hogy "beérjen"? -
kingabo
őstag
Garivesztés nélkül le lehet szedni a sennheiser hd 418-ról azt a csillogó "díszt"? Nekem nagyon nem tetszik, viszont nem tudom megér-e +5k-t a 428, amin szerencsére nincs ilyen izé.
-
csny75
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, jó tanácsokat, most már megnyugodtam egy kicsit! Azért majd az lesz az igazi, ha már a fejemen lesz a "drágaszágom"!
-
DBAtti
aktív tag
hmm... valóban kevesebb a választék szaküzletekben, mint gondoltam.
Szeretettel várom a további linkeket! Ez mindenkinek hasznos lehet. -
devast
addikt
Többnek valószínűleg több, viszont az ad700-nak valószínűleg "pontosabb". Utóbbi pár órában utánnaolvasgattam, jó füles az az ad700. Nekem is hallgatóznom kéne, de nem hinném sok boltnál van ilyen lehetőség, főleg a drágább (hd650/k701/ahd2000) kategóriából hallgatnék meg párat szívesen(media mark egy vicc).
-
DBAtti
aktív tag
Igen, van értelmük. Tényleg, nem vitatom. De... tulajdonképp nem is írtam hogy nincs. Csak azt írtam, hogy kizárólag ezek alapján nem lehet megítélni egy fejhallgatót, mert van aminek nincs SI mértékegysége, és ábrázolni sem lehet. Részleges következtetéseket vonhatsz le, amik közelebb visznek az igazsághoz. Pl. úgy látszik a HD555-nek több a mélye. El kell menni meghallgatni!
-
DBAtti
aktív tag
Szia!
A fentebb linkelt oldalt (Headroom) a sok szép és érdekes átviteli grafikonnal én is megtaláltam annak idején. Aztán meghallgattam sokmindent, és vettem egy fejhallgatót. Nem azt, amelyiknek a "legjobb" volt a grafikonja (és nem is biztos, hogy a legjobbat választottam).
Tudniillik nincs legjobb
! MINDENKI A SAJÁT FÜLE SZERINT DÖNTSÖN, aki teheti. Tapasztalatom sajnos nincs az AD700-assal, de ilyen kaliberű fejeseket szalonokban általában ki lehet próbálni hozott anyaggal. Ott eldől minden.
De tessék továbbnézni a listát a checkboxoknál.. van itt
Frequency Response
Harmonic Distortion of a 500Hz Sine Wave Input
Impedance Versus Frequency
Isolation Response with White Noise Input to Monitor
Square Wave Response 500Hz
Square Wave Response 50Hzezek éppolyan fontos adatok lehetnek. És az egész kavarcban van valami, összefüggés, amit egy nagyonsokváltozós egyenletrendszerrel valaki talán fel tudna írni. És akkor jön hangszín, érzékelés, érzetek, blablabla.
Példa: Sennheiser PX100 vs AD700
Gondolod, hogy a PX100 a valós életben szebben szól a kb 500-6000Hz-es tartományban?
Szerintem nem véletlen kerül az AD700-as annyiba amennyibe. Nem kell sokat adni az ilyen táblázatokra. Persze lehet, hogy tényleg nincs benne elég mélyKívánom a legjobbakat, bármi mellett is dönts! Utána már úgyis az lesz a legjobb
-
Ati3120
tag
Szeva! Nekem van egy ad-700 és attól függetlenül hogy a grafikon mit ábrázol az alsó frekvencia tartományban szerintem jobban szól mint a hd555ös/tök olyan mint valami kis mély láda brummogna elég lassan melledet legalábbis a senn próba állványon tett legalább 5xtett próba allat/ . Egyébként van benne mély hang nagyon mélyről indul és feszes de soha nem telepszik rá úgy a többi tartományra hogy elnyomjon bármit is . Szerintem nem fogsz benne csalódni főleg ha akusztikus zenére lenne mert azt olyan egyértelműen és részletesen szólal meg térben hogy hú
emiatt még elég jó vele játszani is fpst ,akár órákig is mert olyan kényelmes és egyáltalán nem fárasztó a hangja mint az otthoni senié.
Elektronikus zenére én sem merném ajánlani attól függetlenül hogy én otthon hallgattam vele dnbt,breakbeatet. Ja meg amikor kibontod és kiveszed a dobozból megfogsz lepődni hogy mekkora a méreteNekem van mellette egy senn hd457es is amiben elég jó mélyvisszaadás van de mióta meg van az AD a seni alig volt használva. Bocsi a hosszú hszért .
Peace
-
zoli03
őstag
Monacor fejhallgatókról mi a véleményetek? Konkrétan a Monacor MD-6200 típus érdekelne.
-
kingabo
őstag
"Illetve lehet, hogy találsz de ha egy botfülű teszteli akinek nincs semmi referenciája amihez hasonlítani tudná, azzal nem mennél sokra."
Ezért is kérdeztem rá, nehogy egy ilyen ember tesztje alapján döntsek rosszul."Külföldi fórumokat bújva arra a következtetésre jutottam, hogy $100 alatti kategória nem igazán létezik számukra, érdemleges tesztet nem nagyon fogsz találni
"
Kár.Köszi, hogy utána néztél!
-
devast
addikt
válasz
kingabo #6619 üzenetére
Nem hinném, hogy találsz valami hasonlót. Illetve lehet, hogy találsz de ha egy botfülű teszteli akinek nincs semmi referenciája amihez hasonlítani tudná, azzal nem mennél sokra. Külföldi fórumokat bújva arra a következtetésre jutottam, hogy $100 alatti kategória nem igazán létezik számukra, érdemleges tesztet nem nagyon fogsz találni
Értsd: egy angol/amerikainak 100 dollár a fizetéséhez viszonyítva annyi mint neked ~6 rongy. Te tesztelnél 2ezer forintos füleseket akkor ?
-
-
lovag05
aktív tag
Talán, a Media Marktban van lehetőséged rá. Általában szoktak lenni kirakva 8-10esével fejhallgatók. Jobbat nem tudok neked ajánlani, én is havernál tudtam kipróbálni többet, de azért körbe lehet érdeklődni, mi a helyzet arrafelé. Költekezni biz' lehetne, csak bírjuk pénztárcával, új fejhallgató, erősítő, hangkártya, ördögi kör.
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20 #6541 üzenetére
nah, kicserélte a Sennheiser a fülesemet, kedden érkezik, azt írták
-
TomiLi
addikt
válasz
lovag05 #6610 üzenetére
Az AKG profibbnak is tűnik, így jobban utána nézve! Lehet ebben a témában is költekezni rendesen! Gondolom van minőségbeli különbség egy 10K-s és egy 30k fejhallgató között
Engem igazából a hangzásban az érdekelne hogy a mély hangok tekintetében melyiknél jobb a hangzás... Nem nagyon tudom megfogalmazni... lehet hogy hallanom kéne...
Van rá mód hogy az általad említett típusokat ki lehet próbálni egy üzletben?Nagyon köszönöm a segítséged!
-
lovag05
aktív tag
Eléggé nívós, bár, nem a legjobb, hisz' mindenki a saját füle alapján dönti el, minek a hangzása fogja meg. Pl, nekem az AKG hangzása sokkal kellemesebb, mint a Senié...de ez egy egyéni vélemény. Headsetből, talán a Sennheiser PC 131, ami számításba jöhet, a többi már a kikötött áron felül vannak jóval.
-
TomiLi
addikt
Sziasztok! Milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani nekem, még elérhető áron... Nekem ez 5-max 10k....
Másik topikban le lettem baszva, mert kb 10 éve pont leszartam hogy milyen technikai fejlődésen keresztül estek a fejhallgatók és ma már meg különböztetünk, fej- és fülhallgatókat!
A lényeg, hogy minőségi anyagokból legyen, jól szóljon, valamennyire tudja a basszusokat produkálni.... és hagyományos kivitelt szeretnék, amin esetleg van mikrofon is!
Arról fel tudnátok világosítani, hogy az a típus aminek USb csatija van az miben különbözik a normal 3,5"-es kiviteltől? Miért jó, hogy USb-s? Nagyon lemaradtam...
Kinéztem egy két típust, de várnék még ötleteket, segítséget! Köszönöm Szépen! -
pityaa23
senior tag
Fejfájás,életundor,morci van...
-
kingabo
őstag
"Fulonulo: supraaural
Fulet korulolelo: circumaural"
Valahol már olvastam korábban, mert ahogy megláttam hirtelen eszembe jutottak.Köszi! Elvileg fogom itthon is használni majd, mert éjjel állandóan szólnak, hogy túl hangos a zene.
A mostaninak durván 1 méter kábelje volt a zsebemben.
-
csny75
csendes tag
Kicsit körbejártam a témát, szerintem külön mikrofon lesz, de mellé elég volna nekem a HD555 is? Nem hallgattam még nyitott fejhallgatót! Se kívülről, se rajtam nem volt még sajnos! Nem tudom mit szólna hozzá a család, viszont TV, meg egér-billentyűzet kattogás mellett jól bírják. Akkor talán elviselnék a nyitott HD555-öt, vagy akkor már inkább Audio Technica AD700??? Mert néztem zártakat szintén Audio Technica-t, de az A500-as annyiba kerül, mint egy AD700-as! Vonz ezekben a szélesebb frenkvenciatartomány, meg a nagyobb, 53mm-es membrán. Elvileg jobban szól, mint a HD555, még talán az AD500-as is, és árban ugyanott van. A nyitottban tényleg jobb a térérzet? Jobban lehet pozícionálni a hangokat? Ha valakinek van még jó tanácsa, vagy ilyen irányú tapasztalata, nagyon szépen megköszönném, és az eddigieket is! És ezeknek a fejeseknek elég egy X-FI Titanium, vagy erősíteni is kell?
-
pityaa23
senior tag
ezt kapja! Ha nemtetszik neki akkóóó megverjük!
Szépen szólnak ezek, Bár ilyen értékben zárt sennheisert nemláttam még! Majd mesélek! Most vele iszok ! Pá urak! Meg 13 Tesis csajjal!
Imádok 25 Lenni és itthon ! Mennyi szép nő van Szegeden! Bocs offért!
Holnapi fejájás életundor meg morci alap!Whíí
Aktív témák
Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest