Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz
KDavid17 #4997 üzenetére
Az 5hv2-nek panaszkodnak a mikrofonjára, hogy hamar tönkremegy, meg elég rossz a hangminősége. A siberia teljesen nyitott, szal annyira nem szűri jól a hangot, viszont nagyon jól néz ki, és mindenhol dícsérik, hogy nagyon kényelmes
. A Senn PC151 meg te tudod, hogy mennyire jött be
. Még esetleg a Medusa ProGamer-t is megnézném a helyedben, haverom nagyon dícséri
.
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a 2 éves sennheiser pc151-m.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen 10-15-20k-s árfekvésben milyen fülest ajánlatok?
Nem ártana rá mikrofon, de ha nincs az se nagy baj. Én nézegettem 1-2-t (steelsound 5hv2, Icemat siberia WH vagy újra vegyek sennheiser pc151-t?)
Előre is köszi! -
kiki22
senior tag
koszi a választ .szóval akkor igazam volt ennek örülök
-
PAtr0n
addikt
Igen az az ellenállás nagysága (impedancia), ami a hangszórók tekercsét jellemzi. Egy normál hangszóró esetében a leggyakoribb érték 2-8Ohm között van, nem ritka az 1sem, a füleseknél ez általában 16-tól indul felfelé, általában 300-400Ohm környékéig. Minél nagyobb egy füles impedanciája, annál jobban kíván maga mellé egy erősítőt is, mert anélkül nem tudja kiszólni magát rendesen, pusztán a hangkari vagy más egyéb hangkeltő gyenge kimeneti teljesítménye miatt. Ez egy egyszerű jellemzés, ezekről többet tundnak papolni az okosabbak
-
PAtr0n
addikt
válasz
Froclee #4991 üzenetére
Mint majdnem minden cikk, ez a kettő is szubjektív. Csak ott van a bibi, hogy milyen füles után próbálták az említett Seenheisert, és mivel hasonlították össze. Sajnos az ember olyan, hogy a bevált dolgokat/márkákat képes az egekig magasztalni, ami tök természetes. Biztos, hogy nekem is a 3000Ft-os Panasonic RP-HT 160-as után a Sennheiser PC161 olyat durrana, hogy leesne az állam. Minden viszonyítás kérdése. Lehet, hogy p_adam is eszerint írta a véleményét.
Ettől függetlenül én is elfogadnék egy PC-350-estMás:
Van egy Manta gyártmányú fejesem ami 40ohm-os, és a fentebb említett Panasonic ami 320ohm-os. Most egy Aureal hangkariról küldöm, de a Manta nem kicsit kenterbe veri a Panasonicot, mind hangerőben, mind minőségben, dinamikában, pedig közel egy árfekvésben lehetnek. (A Mantát karira kaptam, ezért nem tudom az árát, a neten meg nem találtam)
Nem tudom mennyire lehet gagyi márka, de ergonómiailag is nagyon a toppon van: Varrott műbőr fejpárna, puha csillogó fülpárna, "nem kotyógó" fejméret állíthatóság csak annyira szorul amenyire kell, merev mikrofon, egyoldali vezeték kivezetés, "cipőfűzőszerű" vezeték, hangerőszabályzó. Mikrofon a másik fél szerint tisztán, szépen hallható. És amit előbb is említettem, dinamikusan, hangosan szól, nagyon jó mélyet adva.
Viszont utánanéztem valamennyire és sokmindent gyárt: házimozirendszereket, egereket, még LCD TV -t is, és nem is annyira olcsón. Van pl. 12e Ft-os egere isLehet valami feltörekvő márka? No majd ha lesz egy igazán jó fülesem, lesz mivel összehasonlítani
-
PAtr0n
addikt
válasz
Froclee #4985 üzenetére
Lehet, hogy hasonló tapasztalatok alapján írta amit írt: PC dome teszt
-
rihi1
tag
Sziasztok!
fejhallgatót szeretnék venni,olyan max 15ezer pénzig!
erősitőről lenne használva elsősorban zene hallagatásra (pop rock),meg néha filmnézésre!
valamiért AKG val szemezek,de nem tudom biztosan milyen kéne nekem!
tudna segiteni a válsztásban valaki?
köszi. -
kiki22
senior tag
ja a hangkeltő most adi chipes cucc amit asus striker laphoz kaptam.
-
kiki22
senior tag
hat azért a sennheiser egy elég rendes fejhallgató nem?
-
kiki22
senior tag
egy sennheiser pc 350 esem van meg egy sharkonn x-tatic analog .de igazából mind a kettő csak cicereg.volt egy razer barracuda hangkártyám azon a hangerő vmivel jobb volt de az irányokat nem lehetett nagyon kivenni....most beruhazok egy asus xonar dx2 2 hónapnyi gyűjtögetés után.remélem ez megoldja a problémám
-
p_adam
addikt
válasz
#20584850 #4978 üzenetére
I kialakításukból ered, ezt sajnos nem lehet így általánosítani. Van amit könnyű meghajtani (Denon D2000) van és van amit egyáltalán nem(AKG K701), de ez elsősorban nem az impedanciától függ mert mindkettőnek elég alacsony. Általában amit nehezebb meghajtani, annak megvan az az előnye hogy jobban meghálálja a jó erősítőt, vagyis jobb rendszer építhető rá (persze horror áron).
Azért az általában igaz, hogy a magas impedanciásokhoz jobban illik a csöves, alacsony impedanciásokhoz meg a tranzisztoros (vagy hibrid) erősítő. -
törölt tag
-
kiki22
senior tag
sziasztok !az lenne a kérdésem mit számít az hogy hány ohmos a fülesem ?mondjuk van egy 40 és meg egy 150 es.lehet olyan hogy az alaplapi hangkártyán nagyon halk a 150 ohmos?
-
PAtr0n
addikt
válasz
rootkiller #4975 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ha minden igaz lesz egy Audigy 2 ZS-m 8k-ért
A fülesen még gondolkozom melyik legyen. Az Audigy SE-ről hallottam, hogy live 24bit, csak új néven akarják eladni
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Milyen Sennheiser fejest ajánlotok egy Audigy SE hangkarihoz, és milyet egy Xtreme gamer-hez, ésszerű árak között persze. Azért érdekelne, mert most e között a két hangkari között vacilálok, és kéne hozzá fejes is. Tudom, hogy jobb a gamer, de sajnos jóval drágább is. Ha maradok az Audigynél, szeretném belőle a maximumot kihozni..
-
ent
őstag
Egy hetes tapasztalat, Razer Barracuda Gamer fejhallgató:
+
kitűnő hangzás (ozaki 5.1 fejes után mondom én ezt), mikrofon kristálytiszta (hallgatók alapján),
4-5 óra folyamatos játék után is kényelmes viselet,
design, meseszép,
több fejesnél van külön poti, de itt master volume is van,
fém illesztések, nem teljesen műanyag, nem nyikorog,
kitűnően el tudom különíteni melyik hangszóróból jön hang, cod4 alatt ugyan már megszoktam az 5.1 hangzást, de most még tisztábbak a hangok és még jobban elkülönülnek egymástól, perfekt,
a potikat tartalmazó pici dobozon csiptethető,
zárt rendszerű fejhallgató, usernek megfelelő hangerőnél a környezet nem részesül puska ropogtatásban, közelről sem.-
első tapintásra kicsit nyegle érzés (de lehet ez azért van mert új termékre mindig vigyázva nyúl az ember),
hiányoltam egy razer-hoz méltó finomhangoló progit, vagy vmi hasonlót (pl. előre beállított hangszínek, stb.),
a mikrofon szerintem túl rövid (megfelelő beállítások mellett a sugdolózó beszédet már lehet hallani),
a potikat tartalmazó doboz és fejhallgató közötti vezeték távolság lehetne hosszabb,
nem túl olcsó.Összességében elmondható, hogy akinek van 20-23k fejesre való pénzecskéje, az cserében egy minőségi és kitűnő gémer fejhallgatót kap. Megérte a pénzét!!!
-
nyunyu
félisten
válasz
rootkiller #4969 üzenetére
Nem nezni kell, hanem hallgatni.
Hetvegere remelhetoleg megerkezik a K242-om.
-
Misser
tag
válasz
asadasad22 #4958 üzenetére
én sem akarnám ezt tulragozni, de a fentebb lévő hszemben irtakat pontositanám. minden efekt félkül, normál eq, és nem recseg maxon se. de továbbra is tartom h joérzésű ember ezt a hangerőt meg se közeliti.
-
p_adam
addikt
válasz
asadasad22 #4963 üzenetére
És ezért?
[SR-Omega]
-
p_adam
addikt
válasz
#20584850 #4957 üzenetére
Nem ragaszkodok, felőlem integrált hangkártyáról is hallgathatod, de szvsz HD600-hoz igencsak elkel egy jobbfajta, lehetőleg csöves fejhallgató erősítő meg egy megfelelő D/A átalakító különben a képességei kihasználatlanul maradnak. Ezért is javasoltam hogy valami olscóbbat keress amihez ez nem létszükséglet.
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #4958 üzenetére
Ha mégis a fejedre kerülne valamilyen hifi üzletben ne habozz sokat szaladj el vele.
-
adnoctum18
senior tag
ÁÁÁÁ most hallgatom az Omegától a Tűzvihart...ÁÁÁÁ
Ez nagyon durva ááá AKG sounds better!... és a laptop szutyok isten tudja milyen hangkártyáján... Milyen lenne ez egy komolyabb Audigy-n vagy E-MU-n bele se merek gondolni.
Ez most katarzisélményként hat, pedig megvan már egy hete a cucc... -
p_adam
addikt
-
törölt tag
Lehet hogy majd beruházok egy 50e körüli fülesbe.Sennheiser HD 600 szemezgettem ennél van jobb ebben az árkategóriában?Lágy kifinomult részletesség jó térérzet a lényeg.
-
törölt tag
válasz
rootkiller #4946 üzenetére
Valami csoda folytán lehet,hogy létrejönnek a tesztek.
De inkább lesz még 1001 táp meg ram teszt míg egy fejhallgató. -
törölt tag
válasz
asadasad22 #4939 üzenetére
Megvan,hogy miért recsegett a füles.
Le kellett venni a Windows-ba a hangerőt kb 15% így már jó de így meg föl kell tekerni a hangerőt félig az erősítőn vagy tovább.
Sennheiser - HD 800[link] -
rootkiller
őstag
válasz
asadasad22 #4942 üzenetére
Áhh, nekem Core i5 kell majd.
-
asadasad22
őstag
válasz
rootkiller #4940 üzenetére
jaja, ez volt a nyerő vétel
ma is még jól teljesít, de azért szívesen becserélném már valami core2quad-ra -
p_adam
addikt
válasz
Én kérek elnézést, alsó audiofil kategória akart lenni... De tény, hogy én már nem vagyok elájulva tőluk, mióta hallottam pl. Stax-ot. A lényeg hogy a 15-25e kategória.
-
rootkiller
őstag
válasz
Jaja, egy kicsit fura lenne, ha 20ért alsókatosat kapnál csak.
Amúgy jóó a procid.
Nekem is ilyen van, Northwood powa. Emlékszem annak idején 57e volt, a 3ghz meg 115, szal a duplája.
-
-
rankesz
veterán
Ne haragudj de ez nagyon nem az alsó kategória.
Az alsó szegmens mondjuk egy Genius HS-04AÉn pl ilyet használok ha bealudt a család, nagyon jó "kis" dinamikus mélye van, és a magasak is szépen szólnak. Mondjuk én az elektronikus zenék (kb goa@0-24
) híve vagyok, klasszikusokkal annyira nem használom
-
kReOn
csendes tag
Helló, keresnék egy minőségi fejhallgatót! Elsősorban játékra lenne használva. Az ára lehetőleg 10e forint körül legyen. Előre is köszi!
-
p_adam
addikt
Úgy érzem, lassan itt lenne az ideje egy összehasonlító tesztnek az alábbi tagokkal:
Creative Aurvana Live!
Sennheiser HD555
AKG K530
Audio-Technica ATH-M40fs
Így már jobban kiderülne, hogy mégis melyik az alsó kategória legjobb vétele.
Egyébként nekem is egy Audio-Technica a másik ami van, és hiába került a többszörösébe, megfelelő felvételeknél azért eléggé kijön a különbség. De ár/érték arányban nem mondanám hogy jobb, sőt még kényelmetlenebb is. Némi időbe tellett, míg megszoktam. Úgyhogy nemsoká megválok a másik, átkábelezett CAL!-tól is (az egyik ma kelt el). -
Joyrider
tag
válasz
asadasad22 #4917 üzenetére
Nem, természetesen madzagos fülessel nincs ilyen probléma. És a régi 4.0-ás SB Live! még nem is tud ilyet
Szal tuti a füles csinálja..
Először azt hittem, hogy le van merülve, azért csinálja. Töltöttem, ugyanez.
Hátha a mobil van az útjában, interferencia.. Más frekin müxik, tehát nem lehet vele elvileg ilyen gond, de ha átviszem a másik szobába a telt, akkor is.
Átkapcsolatam 2-es csatornára, haátha, ott is csinálja.
Film közben, vagy msn közben nem gáz, csak zenénél zavaró..
Másik rádiósnál ilyet nem tapasztaltam -
rootkiller
őstag
Még annyit a fülesről, hogy mikor megkaptam, mutattam havernak, ő meg fogta, betett vmi eredeti komolyzenei lemezt, mert az volt kéznél jó minőségű audio, és elkezdte hallgatni. És egyszer csak lekapja és megszólal:
-Baz+ hibázott az egyik hegedűs ... el van b*szva a stúdiófelvétel.Szóval ennyit a részletgazdagságáról, bár ez egy Studiophone-nál alapkövetelmény, mert ez igazából stúdiófelvételhez lett kitalálva, és ebből adódóan zenehallgatásra is nagyon jó (többek között ezért van a 6,35ös jack). Ennek a fülesnek a stúdióbeli használatát úgy kell elképzelni (hátha valaki nem járatos zenész körökben), hogy a zenészeken mind van 1-1 füles, amin hallják magukat, és a többi zenészt, és ugye itt létfontosságú a tiszta, egyenletes, természetes, pontos hangkép, és a nagy hangnyomás.
-
Lizard01
tag
válasz
rootkiller #4929 üzenetére
Jah nézegettem a X-fi topicot, gondolkoztam is egy music-on vagy gamer-en, bár aztmondák annyiért inkább asus xonar... monjuk most mindegy mert 2-3 hónap (ha nem több) mire összekuporgatok annyi kp-t amiből már kiférne egy jobb darab. Van forrasztó pákám, meg anno forrasztgattam is hébe-hóba, (bár inkább csak olyan cuccokat amik már a végüket járták (hátha még menthető címszóval)) lehet megpróbálkozom vele. Amúgy most nézem csak, hogy a bolt amit én szaküzletnek hittem, webshop...
Asszem rám férne már egy kiadós szunya.
-
rootkiller
őstag
válasz
Lizard01 #4928 üzenetére
Minimum egy Audigy 2 ZS-t szerezz be hozzá (X-Fi-ből Xtreme Audio felejtős, abból csak a jobbak játszanak). Én is 1 évig az alaplapi AC97 szabvány CMI9739a-val használtam, de mióta az audigy megvan, kicsit szebben, részletesebben, és zeneibben szól. Az átalakítót, ha tudsz forrasztani, (vagy valamelyik haverod), akkor magad csináld meg egy 7-800ft-os 3,5jackból, egy darab 2+árnyék miksikábelből, meg egy hasonlóan jó minőségű aljzatból. Ez a tuti, az egy darabosak nálam nem nyerők.
-
Lizard01
tag
válasz
rootkiller #4924 üzenetére
Hi! Köszi a gyors és tartalmas választ!
Akkor szerintem el is dőlt melyik lesz.
Na igen a 6,35-ös jack kicsit bekavar, de gondolom a szaküzletben (ahol venni fogom) csak lehet kapni hozzá valamilyen normál jackes átalakítót. Egyetlen bajom már csak az, hogy nincsen komoly hangkari a gépembe ami teljesen meghajtaná a fülest, (bár annál az olcsó headset után (amit már lassan egy éve használok) így is maga lesz a megváltás) de ami késik nem múlik. Amúgy a külseje is bejövős. -
Hulk24
senior tag
válasz
rootkiller #4924 üzenetére
szép beszéd
-
rootkiller
őstag
válasz
Lizard01 #4923 üzenetére
Én biztos az Audio Technicát venném ebben az árkategóriában (mégegyszer is). Nekem itt lapul a fiókban, és tudom mennyire jó, és nem győzöm hangsúlyozni. Nagyon szép, természetes, részletgazdag hangzása van, nagy hangerőn is egyenletesen és tisztán szól, gyakorlatilag azt kapom vissza, amit a stúdióban felvettek (alapkövetelmény egy stúdió monitornál). Az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni, az, hogy 6,35ös jackje van, de ez egy jó átalakítóval igazából úgy gondolom nem hátrány (sőt nálam kifejezetten előny, mivel saját gyártmányú átalakítóm van, így nem tud megtörni a dugónál a kábel). Számomra hosszú távon is kényelmes a viselete, én nagyon szeretem, a szemem fénye, használaton kívül mindig a fiókban fekszik, nagyon vigyázok rá. Ugyan az Aurvanaról most hallok először, de annál nem szimpatikus az 1,2m+1,5m kábel, és a 2oldali kábelezés sem, és talán az AT szélesebb fejpántja is kényelmesebb, valamint valószínűleg nehezebben gyengül ki.
Biztos az Aurvana is egy nagyon jó füles, viszont én továbbra is csak ajánlani tudom az ATH-M40fs-t mert tudom hogy nagyon jó., és megéri azt a 22 ezret már magában az a hangélmény, amit nekem nyújt. -
Lizard01
tag
Üdv!
Nagy dilemmába vok fejhallgató ügyben.
Creative Aurvana Live! 18k (csak ennyiért tudok szerezni sajna
)
AudioTechnika ATH-M40fs 22kSzerintetek?
Plz help! Előre is thanx!
U.I.: Amúgy game-re, zenére, filmre kéne.
U.I.2: Ja és megéri az M40-es azt a plusz 4 ropit az Aurvanával szemben? -
nash1
tag
Sziasztok, mennyire jó a Sennheiser HD 435 filmnézésre, és játékra?Mert voltam egy boltban kipróbálni de ott zene szólt rajta, illetve hosszabb viselés után sem kényelmetlen?
-
p_adam
addikt
Még ha nem is olyan olcsó mint eddig volt, még így is ajánlott, főleg ilyen zenékre. Jár hosszá 1,5 méteres hosszabbító kábel is, de lehet, hogy a hangminőséget negatív irányban befolyásolja. Még sosem próbáltam, viszont tudok adni neked pluszban még kettőt mondjuk összesen 500 Ft-ért mivel nekem már 3 méteres Denon kábel van alatta
Sőt van két gyári kábelem is amit össze lehet forrasztani
A gyári kábel hátrányai pont a hip-hop illetve gépzenénél nem jönnek ki.
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Kettő füles között vacilálok, talán ti tudtok segíteni
Steelsound 5h v2
Icemat Siberia WH
Igazából játékra már kevésbé kell, így az utóbbira gondoltam. Szerintetek?
Előre is köszi -
Joyrider
tag
Hali!
Valakinek esetleg valami ötlete a #4899-re?
Köszi
-
asadasad22
őstag
válasz
jolti05 #4908 üzenetére
hát nemtom, érdekes felvetés, a test valóban alkalmazkodik a külső hatásokhoz valamennyire, de hogy a fül kitágulna IEM fülesektől? a nők példáját felhozva akár még igaz is lehetne, de én nehezen tudom elképzelni
én másfél év használat után nem vettem észre érzékelhető változást a füllyukméretemben
-
asadasad22
őstag
-
jolti05
őstag
válasz
rootkiller #4911 üzenetére
Az jó életbe, hogy direkt arra (ezekszerint csak akartam...) kattintottam... Engem anno felháborított, amikor ilyan hsz-ek érkeztek a nem megfelelő topikba, de ezt most csak szimplán benéztem.
Köszönöm, hogy szóltál. Én is bízom abban, hogy ez a kitágulás csak hypochondria.Moderátortól kérdezném: Lehetséges, hogy az előző hozzászólásom átkerüljön a megfelelő topikba, vagy másoljam át oda, ez meg marad?
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Én most két fejhallgató között vacilálok: az egyik a sennheiser hd555 amit most is használok és nagyon megvagyok vele elégedve, csak szerintem amiket én hallgatok 70% ban elektronikus zene, a maradék rock, hip-hop, meg filmeket szoktam vele nézni azokhoz pl szerintem egy creative aurvana live jobban passzol. A zenéket a laptop integrált hangkariról hallgatom. Az zavar pl hogy a creativnak csak 1.2 méter a zsinor hossza és az dvdzésnél nem elég(a hd555 a család kapná meg) Nem tudok dönteni. Ti melyiket ajánlanátok?
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Kettő darab kérdéssel fordulnék mindazokhoz, akik nagyon otthon vannak a fülhallgatól világában.
1. Úgy másfél éve "agybadugós" fülest használok, elhagytam az egyik közepes méretű gumit még ez év elején, azóta a nagyot használtam, és egy idő után azt vettem észre, hogy kiesik a fülemből. Attól tartok, hogy kitágult a füllyukam. Amint kicsit rátekintek a nők szexuális életébe, rájövök, hogy a test bizony alkalmazkodik a küldő hatásokhoz. Tapasztalt már valaki hozzám hasonlót? Ettől függetlenül szeretnék hozzá venni gumit, régebben lehetett kapni az MM-be, de nem vettem. Most merre találhatok?
Valahol azt mondták nekem, hogy egy Creative márkakereskedésbe menjek be, és ott biztosan tudják pótolni, de fogalmam sincs, hogy létezik-e egyáltalán ilyen2. Egyik ismerősök szeretne venni egy fülhallgatót, nem agybadugósat, és nem tudok neki igazából ajánlani. A felső határ 5e forint lenne. Azért fontos ez a kérdés, mert miután nem nagyon tudom már használni a fülhallgatóm, ezért nekem is szükségem lesz majd egy jófélére. Fontos lenne, hogy jól belepasszoljon a fülébe/fülembe, de ez gondolom vásárlás után derül ki csak.
-
törölt tag
Nekem a zalman 5.1-is be recseget magas hangerőn de ott is csak a bal oldal a jobb ment rendesen.Régi stereo Marantz erősítővel hajtom lehet hogy ott lehet valami gond.Míg oda eljut a jel vagy az erősítőben?A forrásra is gyanakodtam de akkor mért csak a bal oldal csinálja?Nem lényeg mert olyan magas hangerőn nem hallgatja senki ha jót akar magának.
Csak tesztként próbáltam ki mit bír. -
Thusor
őstag
Végre sikerült találnom egy boltot ahol meghallgathattam a Sennheiser hd 515 és 555-t. De egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg. Mindkettőnek nagyon szép hangja van. Árban is ugyanannyiba kerül mind a kettő ebben a boltban. Tehát szerintetek melyik jobb rock és metal zenére, a hd 515 vagy hd 555?
-
törölt tag
válasz
asadasad22 #4897 üzenetére
HD555 olvastam máshol is,hogy nagy hangerőn berecseg a mélyeknél de olyan magas hangerőn nem hallgatom .A HD595 már nem csinálja.
Aktív témák
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Autós topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest