Hirdetés
Aktív témák
-
C21H30O2
csendes tag
Udv! Kerdeztek itt regebben, hogy milyen a Plantronics GameCom 367 fules, hat en vettem egyet, 8ezer parszaz ftert. Annyira nem tudok belemenni, hogy mennyire szol jol vagy rosszul (mert nem vagyok olyan white fulu), de ez mellett van egy akg k240 es fulhallgatom, na ahhoz kepest gyengebb, de szerintem nem annyival, mint amennyivel olcsobb. Szvsz jatekban pc rol nagyon jo, az akg sem jobb jatek kozben. Ami pedig a legjobb benne a kenyelem, ez eddig nekem a legkenyelmesebb fulhallgatom, az emlitett akg-hez kepest sokkal kenyelmesebb, ejszaka hosszu orak utan sem fajdul meg benne a fulem, de azert bele lehet melegedni. Nincs nagy osszehasonlitasi alapom, jatekra szant fulesek teren, eddig egy Genius HS-04A es egy vmi Logitech fulesem volt, azoktol sokkal jobb minden teren, meg a mikrofon is. Hatranya talan az, hogy a hasznalt muanyagok kicsit gagyi megjelenest kolcsonoznek neki, tapintasra erezni hogy olyan bovli, a kepeken jol nez ki, de eloben masabb, viszont a fejeden ugy sem veszed ezt eszre
. Aki gamer fulest keres, annak batran ajanlom, nem hinnem, hogy ennyiert lehetne sokkal jobbat venni.
Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest