Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Optikai, görgős, nem baj ha a görgő gomb is (van 1általán ami nem ilyen
), sokat kell úgyis pan/zoom párost használni.
Ha sokat rajzol, akkor válasz neki valami tenyérbemászó formájút.
Én most egy A4Tech wop35-öt nyúzok, előtte wop49 volt. Mindkettő bevált, bár a wop49-en a hüvelykujjnál lévő gombok zavartak kissé. -
$nake
csendes tag
SZVSZ: Logitech MX510 v. MX1000 a te egered. A piacon a legjobb az 510-es érzékelője. Az 1000-es is az 510 ét használja csak a fényforrás lézer és ezáltal még precízebb. Ártól és igénytől függően válassz. Én egy építész cégnél vagyok rendszergazdi és náluk fontos, hogy nagy felbontásnál is pontosan, pixelhelyesen lehessen pozicionálni a tervrajzok miatt. Ott MX500-ast használtunk amíg meg nem jelent az 510-es, a lézerest még nem próbáltam elképzelhető hogy megéri a plusz pénzt, de szerintem egy MX510 bőven jó. Nálunk ArchiCAD-at, AutoCAD-at, X-Steelt, Nemetscheket használnak. A látványtervekhez meg Cinema4D-t meg Artlantist. Nálunk bevált az MX510.
Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest