- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
simonzé
addikt
A magyar forgalmazó a Graphit Kft.
Bővebben: link -
simonzé
addikt
Én CAD-hoz hülye vagyok, de a munkatársak a Unigraphicshoz űregeret használnak. A neve SpaceMouse
Funkciók: Jobbra-balra, előre-hátra, fel-le, és van 8 programozható gombja is. Baromi érdekes, nagyon hamar megszerették. Zoomolni is lehet vele, és a 8 gombhoz komplett parancskombinációkat lehet rendelni. Fáintos!Csak az ára ne lenne hatszámjegyű...
-
-FreaK-
veterán
$nake az mx1000 érzékelőjének semmi köze az mx510-éhez.Az előbbi lézert használ ami egy teljesen más techgnológia.
Amúgy CAD-es munkára van ezeknél jobb.Igaz hogy golyós megoldás de szinte minden paraméterében jobb mint a Logitech egerek.Amúgy a Razer Boomslangról beszélek,ennek két hátránya van az előbb említett egereknél.Az egyik hogy valszeg a golyós mivoltából adódóan nem reagál túl jól a gyors rátásokra(de ez is lehet h csak nálam jelentkezett),de ez nyilván neked abszolút nem fog problémát okozni.A másik megy hogy takarítani kell néha.Azért ezek neked nyilván nem akkora hátrányokAmúgy ez a jelenleg kapható legpontosabb egér,rendesen odaver mindenféle optikait
-
Csigapa
tag
válasz
Latissimus Dorsi #3 üzenetére
KÉT görgő! Én már megőrülök ha olyan egér kerül a kezembe amivel csak egy irányba tudok görgetni. Állandóan használom. Legszívesebben olyat vennék amin a görgö helyén golyó van, de még nem nagyon láttam ilyet (használhatót). Eddig ősrégi két(irányú) görgős A4Tech-et nyúztam egész jól bírta úgy 7 évig, irodában világító ''pöckös'' ibm (kéken világító pici joystick szerűség ami két irányba dönthető) nekem nagyon bejön; otthon MX1000
de még sok tapasztalatom nincs vele. Talán kicsit nagy pedig nincs kis kezem... meg olyan idegesítően precíz
-
Zeck
aktív tag
Mx510 a precizitáson kívül a súlya miatt, sokkal könnyebben lehet pozicionálni.
Monnyuk sztem ha kevesebbet akarsz rákölteni bőven jó egy inteli 1.1 is. -
Latissimus Dorsi
senior tag
Optikai, görgős, nem baj ha a görgő gomb is (van 1általán ami nem ilyen
), sokat kell úgyis pan/zoom párost használni.
Ha sokat rajzol, akkor válasz neki valami tenyérbemászó formájút.
Én most egy A4Tech wop35-öt nyúzok, előtte wop49 volt. Mindkettő bevált, bár a wop49-en a hüvelykujjnál lévő gombok zavartak kissé. -
$nake
csendes tag
SZVSZ: Logitech MX510 v. MX1000 a te egered. A piacon a legjobb az 510-es érzékelője. Az 1000-es is az 510 ét használja csak a fényforrás lézer és ezáltal még precízebb. Ártól és igénytől függően válassz. Én egy építész cégnél vagyok rendszergazdi és náluk fontos, hogy nagy felbontásnál is pontosan, pixelhelyesen lehessen pozicionálni a tervrajzok miatt. Ott MX500-ast használtunk amíg meg nem jelent az 510-es, a lézerest még nem próbáltam elképzelhető hogy megéri a plusz pénzt, de szerintem egy MX510 bőven jó. Nálunk ArchiCAD-at, AutoCAD-at, X-Steelt, Nemetscheket használnak. A látványtervekhez meg Cinema4D-t meg Artlantist. Nálunk bevált az MX510.
-
Hactor
csendes tag
Segítsetek pls, akinek van cad-es tapasztalata és van hozzá jó vagy rossz egere.
A lényeg, hogy optikai eger legyen, nem kell vezetéknélüli, de nagyon jól lehessen vele pozícionálni, ne ugráljon a kurzor stb. Az egér öcsémnek lenne meglepetés, szóval igazán a speciális cad-es igényekkel sem vagyok tisztában.
/A témát nem ide szántam, hanem az egyéb rovatba, de valamiért mellé klikkeltem, bocs./
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest