Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Synthwave #90450 üzenetére
Nézelődtem a piacon, most egyelőre kettő olyan van, ami megfogta a fantáziámat, nyilván ehhez emelni kellett a kereten.
- Razer Basilisk X HyperSpeed
- Logitech G305 LightSpeed wireless
Én csak a sajátomhoz tudok viszonyítani, de azt gondolom, hogy a fent említett két típus valószínűleg előrelépés lenne a Hama-hoz képest.
Egyelőre maradjunk ennél a kettő típusnál, melyiket lenne célszerű választani? A Razer jobban bejön, bár még egyiket sem fogtam kézben. -
Pendragon911
aktív tag
válasz Synthwave #90447 üzenetére
Nem kell az ágyba hozzon semmit :D A jelenlegi típust nem emlékszek már pontosan, de nem több, mint 5-6000 Ft-ból vettem pár évvel ezelőtt és bár többen panaszkodtak erre-arra ezzel kapcsolatban, nekem kényelmes a használata, pontos, nem ugrál, nem akad, nem szakad meg a kapcsolat, stb, nyilván az, hogy a jobb gomb és a görgő már ennyi idő után problémás, az alacsonyabb kategóriába sorolja. 30e Ft egy egérre? :D Nem akarom, hogy ágyba hozza a reggelit, csak működjön. Azt nehezen hiszem, hogy ezalatt nem lehet megbízható egeret találni. De persze több, mint valószínű, hogy nincs igazam, mert lényegében egyáltalán nem vagyok jártas az egerek világában, de azt tudom, hogy volt már néhány az elmúlt évek során és egyikért sem vizettem még 10e Ft közeli összeget sem, de mégis meg voltam elégedve velük, számomra tökéletesek voltak játékra és normál felhasználásra is, igaz, ezek nagy része vezetékesek voltak. Ha ez így van és eddig ilyen jól választottam meg a típusokat, akkor minek jövök ide érdeklődni? Mert nem ismerem a jelenlegi piacot, mik az új, esetleg régi megbízhatónak mondható típusok, melyek megfizethető áron vannak. Amennyiben ennyire megváltozott a felhozatal, hogy 30e Ft alatt nem is érdemes venni, akkor azt is elfogadom és akkor ezt észben tartva kell keressek magamnak megfelelőt.
Ezzel együtt továbbra is köszönöm a segítséget, ezzel is bővültek az ismereteim ;) Ha találtam valami megfelelőt, akkor jelentkezek és beszámolok ;)[ Szerkesztve ]
-
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Synthwave #90432 üzenetére
Alapvetően nincs bajom a használt dolgokkal, de kiindulva abból, hogy nálam 2-3 év után adta meg magát, akkor vajon mennyit bírhat egy használt egér? Más periféria esetén bátrabban választok használtat. Amennyiben viszont ajánlott ilyen téren is a használtakat átnézni, akkor nem vagyok ellene. Köszönöm az eddigi ajánlásaidat! Megnézem őket.
-
Pendragon911
aktív tag
1. Mennyi a keret? 7-8e Ft, de nagyon max 10e Ft-ig felmennék egy jó típusért
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Alapvető Windows felhasználás, Photoshop (hobbi), játék nagy mértékben
5. Hogyan fogod az egeret? palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? jó kérdés, közepes....
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Mivel játékra is használom, így 5-6 gombos kivitel érdekelne. Vezeték nélküli legyen. Nem kell színes legyen, ne világítson, ne zenéljen, csak tegye a dolgátJelenleg egy ilyenem van: Hama - Knallbunt 2.0, ha ez ismerős valakinek. Ezeket az érzékenységi szinteket tudja, talán a közepeset szoktam használni, játéknál sem kapcsolom följebb: 1000, 1500 and 2000dpi.
Szóval bőven megfelel egy office egér is, nincs szükségem gamer-re, mert ezzel is évekig elvoltam, kényelmes volt, mindent tudott, amire szükségem volt. Csak szegénynek a görgője már elkezdte bemondani az unalmast, ahogy a jobb klikk is, nem tudja folyamatosan tartani, ha hosszan nyomom a gombot (pl. ha távcsöves puskával lőnék, gyakran visszavált normál nézetre).
Mindegy, hogy milyen márkájú az új, lényeg, jól legyen összerakva. Ha van rajta itt-ott gumi borítás, az jó lenne, már megszoktam és hosszabb távon kényelmesebb is úgy használni.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest