Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pendragon911

aktív tag

válasz Synthwave #90447 üzenetére

Nem kell az ágyba hozzon semmit :D A jelenlegi típust nem emlékszek már pontosan, de nem több, mint 5-6000 Ft-ból vettem pár évvel ezelőtt és bár többen panaszkodtak erre-arra ezzel kapcsolatban, nekem kényelmes a használata, pontos, nem ugrál, nem akad, nem szakad meg a kapcsolat, stb, nyilván az, hogy a jobb gomb és a görgő már ennyi idő után problémás, az alacsonyabb kategóriába sorolja. 30e Ft egy egérre? :D Nem akarom, hogy ágyba hozza a reggelit, csak működjön. Azt nehezen hiszem, hogy ezalatt nem lehet megbízható egeret találni. De persze több, mint valószínű, hogy nincs igazam, mert lényegében egyáltalán nem vagyok jártas az egerek világában, de azt tudom, hogy volt már néhány az elmúlt évek során és egyikért sem vizettem még 10e Ft közeli összeget sem, de mégis meg voltam elégedve velük, számomra tökéletesek voltak játékra és normál felhasználásra is, igaz, ezek nagy része vezetékesek voltak. Ha ez így van és eddig ilyen jól választottam meg a típusokat, akkor minek jövök ide érdeklődni? Mert nem ismerem a jelenlegi piacot, mik az új, esetleg régi megbízhatónak mondható típusok, melyek megfizethető áron vannak. Amennyiben ennyire megváltozott a felhozatal, hogy 30e Ft alatt nem is érdemes venni, akkor azt is elfogadom és akkor ezt észben tartva kell keressek magamnak megfelelőt.
    Ezzel együtt továbbra is köszönöm a segítséget, ezzel is bővültek az ismereteim ;) Ha találtam valami megfelelőt, akkor jelentkezek és beszámolok ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák