Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
My dream gaming mouse is complete - optimum
Szerintem veszek egy ilyet (meg hozzá egy ViperV2-t), és ez lesz a Pulsar X2H helyett, de azért még alszom rá egyet-kettőt.
-
ferni
őstag
Én biztos nem vennék már elemes egeret.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
egeret keresek egy ismerősnek.
Nézegettem az ajánlott egerek közül a Logitech G305-t, gondolom ez jó vétel lehet ~ 16.000 Ft körüli áron, de, ha esetleg tudtok jobb megoldást ebben az árkategóriában, akkor azt megköszönném.
1. Mennyi a keret?
~ 15 - 16.000 Ft
2. Használtpiac játszik?
újonnan szeretném
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem
4. Mire használnád az egeret?
általános irodai felhasználás, nagyon ritkán egy kis játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Tenyeres fogás - palm grip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
17 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
ritkábban
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
vezeték nélküli, esetleg Bluetooth-os -
Zaied
addikt
válasz public NMY #96393 üzenetére
100% hogy egy 11 éves gyereknek nem ez kell, egyrész tönkreteszi a csuklóját, másrész valószínűleg nagy is.
De ha annyira nagy egér kell, egy Deathadder V3 inkább. Különben valami Pulsar Xlite v2/ X2, Xtrfy M8 amelyik kényelmesebb.
Ár-értékbe talán ezek most a legjobbak, meg a Lamzu Atlantis.[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok,
GPX Superlightot Budapesten budai oldalon vagy esetleg Budaörs milyen boltban lehet kipróbálni?
MM-ben nem volt kirakva. -
d@minator
addikt
A progit már megtaláltam korábban az egér oldalán de azzal is néha 5900 maxot elértem W11-ben és ennyi. Viszont beraktam egy Win10 SSD-t, frissítettem. Ott böngészőben 7700-at progiban 8000-et értem el. Vagy a Win11 problémás vagy csak az enyém. USB 3.2 Gen 2×2 C portban sem, C-state off, energiagazd. stb. mindent próbáltam. De akkor az egér jó nem kell visszaküldeni?! Amúgy fura, hogy egy vezetékes egér nem fix polling rate-tel dolgozik. Majd újrarakom a W11-et bár nem túl régi, ha nem megy felveszem a kapcsolatot a Razerrel. Szellem. -Neked 10 vagy 11 van fent? koxx -Honnan vegyem, kérhetek egy linket? Zaied
-
weri
senior tag
[link] <---- Ez vajon mennyire lehet jo fighter ?
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
ƵøŁĭ
veterán
Hello!
Srácok mi a különbség ezek között? Pixart 3395 / PAW3395
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
gaben22
senior tag
Mindenhol előjön mindenféle fronton ez. Régen teljes kapcsolási rajzot is mellékeltek akár a megvásárolt termékhez ma meg ha valaki pl. az Apple szarságait akarja javítani sokkal olcsóbban mint a hivatalos út (azok általában nem javítanak, hanem pl. teljes alaplapot akarnak veled cseréltetni azaz azt mondják inkább vegyél új terméket picivel drágábban...), azoknak ruszki hackerektől kell beszerezni hozzá a doksikat... Lassan meg már az se lesz járható út, mert nem standard komponensekkel szerelik a szarjaikat/egyedi azonosítókat égetnek bele...
Van egy "rights to repair" mozgalom, ami egyelőre USA-ban erősödik picit (csak nagyon erős az ellenlobby őrült pénzekkel megtámogatva), ha esetleg látjátok itt-ott, akkor támogassátok vagy hirdessétek az igét. Szánalmas, ami ezen a fronton megy... pedig akár egy kis shop is elképesztő dolgokat meg tud(na) javítani, akár olyan komplex dolgokat is mint egy VGA vagy laptop.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Zaied
addikt
válasz wikings2 #96363 üzenetére
wikings2
18x9-es kézhez szerintem csak mini verziókba gondolkodj.
Ráraknám még a listára a G-Wolves HSK-t, G-Wolves Hati S-t és szerintem egy Pulsar Xlite v2 mini-t is megnézhetsz...public NMY
Kábel: [link]
Mekkora a kezed és hogyan fogod az egeret?RAMy
A talpcsere nem jár garivesztéssel, csak a szétszerelés. -
RAMyMamy
tag
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a teflon talp leszedese, csereje garivesztessel jar-e? Szamomra ugy lenne logikus, hiszen nem veletlen az alatt vannak a csavarok...
-
Zaied
addikt
válasz public NMY #96367 üzenetére
Teljesen normálisnak mondható, ezek a hagyományos kábelek gyorsan elkopnak.
Ha van garid akkor lehet gariztatni.
Lehet venni hozzá másik kábelt és jobbat is…
Ennél jobb egér akad bőven, ha el tudod engednia görgőt.[ Szerkesztve ]
-
public NMY
csendes tag
Üdv.
Tavaly decemberben vásároltam egy Logitech G502 Hero egeret. A hozzá tartozó kábel szigetelése mind az USB csatlakozónál , mind az egérnél elszakadt, amelynek ennyi idő alatt (de vélhetően azárt hosszabb távon sem ) nem szabadna megtörténnie. Az egér rendeltetésszerűen van használva.
1. Lehet-e érvényesíteni a garanciát?
2- Lehetséges külön a vezetéket (akár egy tartósabbat) megvásárolni hozzá?
3. Melyek a jó gémer egerek ma 20-25.000 Ft-os árkategóriában? (végszükség esetére-alternatÍva) -
ferni
őstag
válasz d@minator #96359 üzenetére
Razernek van saját Polling Rate tesztelője.
To test your mouse polling rate, download the test software.
For optimal performance, please ensure to plug the mouse directly to an available USB port on your PC, close background programs and move your mouse in a circular motion when starting to test it within the application.Illetve emlékeim szerint sokszor ki kell kapcsolni BIOSban a C-State Controlt, hogy jobban menjenek a magas hertzes egerek illetve nem árt a minimum 1600 DPI.
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Zaied
Köszi szépen az ajánlásokat, ha lesz időm mindenféleképp bemegyek a próbatermükbe és kipróbálom őket! Egyelőre most beleugrottam még a válaszod előtt a Pwnage rendelésébe de ha menet közben kiderülne hogy még sem az igazi a nyomkodós session után akkor visszaküldöm és jön valamelyik másik haza.
ferni
Köszi neked is, nagyon hasznos amiket írtál képbe kerülni, és jó látni hogy vannak alternatíváim és nem youtube guideokból kell kiinduljak ahol már 20+ másik terméket elmagyaráztak hogy a legjobb választás a számomra és közben ezt a 2-t amit kiveséztél említésre se méltatták.A kézméretem egyébként 18x9 hozzávetőlegesen. A Kana v2 valószinüleg nem a tökéletes egér mert furán fogom (~45 fokban elforgatva balra, de a kezem rajta majdhogynem egyenes, kb mint mikor valaki a billentyüzetet forgatja be a gombok/ujhosszai miatt) és finger/claw hybridként hogy így hol ugy mozgatom fel alá. Annyi biztos még hogy az oldalsó gombok ebben a pozícioban számomra használhatatlanok voltak mindig is, egyszerűen túlságosan kimozdul a benyomásától az egerem emiatt csak passzív dolgokra használtam nem volt sose érdemleges bind rajtuk. Nem mellesleg egy 20x20 centiméteres terepen használom az egész egeret úgy hogy közben erősen támaszkodok a könyökömön, ezt sem tudom mennyire normális de a sok youtube videó nézegetés után megkérdőjeleztem konkrétan azt is hogy hogy ülök a székben és az normális-e Persze lehet hogy a legtöbb teszt FPS játékokon folyt és amiatt voltak ennyire hyper-aktívak a formák a videóban az egér pakolgatással, minden esetre számomra meglepő volt hogy én kb max csuklóból mozgatom és nagyon ritkán emelek rá és pozicionálom ujra.
A Finalmouse Starlight 12-vel szemezgettem még de ahogy láttam ez valami nagyon limitáltan kiadott sztori és csak 100k körül találtam viszonteladókat ebayen.
Köszi mindkettőtőknek, amint megjön a Pwnage meg sikerült megnyomogatni a többit is írok hogy mi lett végül a sorsa.[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Szellem.
nagyúr
válasz d@minator #96359 üzenetére
Én kirpóbáltam ezt az oldalt és nekem felmegy 6000Hz fölé is.
Jó helyre van dugva az egér kébele? kell neki legalább az USB 3.1 Gen 1.
A dpi érték mire van állítva az egéren? Nekem 1600dpi-re van belőve. Ennek a szenzornak kell ez.
Tegyél rá grip-et. Nekem nem kell, mert engem nem zavar, de az lehet a megoldás. -
d@minator
addikt
válasz Szellem. #96269 üzenetére
Én is vettem egy DAV3-mat ez Synthwave ajánlásában is benne volt. Nagyon egyben van, tetszik. Viszont iszonyú sima csúszós nincs rajta fogás.
Polling Rate: mennyire biztosak a polling rate checker weboldalak [link] , mert 2500 fölé nem akar menni akkor sem ha 8000-re van állítva. -
ferni
őstag
válasz wikings2 #96350 üzenetére
Írtam kb három oldalt, de inkább kitöröltem a pitába.
Ami a lényeg, hogy le kell váltanod kisebb egérre, mert nincs normális opció Kana v2 formára.
Amiket írt Zaied lista jó opciók, de én onnan egyértelműen a Lamzu Atlantis Mini-t ajánlanám.
Rendes méretű X2 meg Atlantis nagy lenne, pont mint az M8, M42 nem rossz opció, de a Pulsar X2 Mini és az Lamzu Atlantis Mini jobb opciók sztem.
Itt meg az dönt, hogy a Pulsarnak nagyon egyenesek az oldalai, míg a Lamzunak nem és a Kana v2-t megnézve emiatt a Lamzu Atlantis Mini jobban hasonlít.
Viszont meg pl redditen is azt írják, hogy az X2 Mini jobb formára fingertipre, mint a Lamzu Atlantis Mini, pont az egyenes oldalai miatt.
Szóval vagy rámész az egyenes oldalú X2 Mini-re, ami papíron jobb fingertipre vagy marad a Lamzu.
Ebben hátha tudnak itt a szakértők segíteni, hogy a kettő közül melyik jobb fingertipre és tényleg segíti-e az egyenes oldal a fingertipet, de én összességében az Atlantis Mini biztosabb megoldásnak tartom.
Sztóval erre nem tudok válaszolni, de gondoltam bedobom a közösbe, hátha vannak itt okosabbak fingertip/egyenes oldal ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz wikings2 #96350 üzenetére
wikings2
Én is sokat dotázok, szerintem érdemes lenne váltanod egy korszerűbb darabra, gyorsan hozzájuk lehet szokni.
Különben van itthon egy fehér-sárga kana v2-őm, ha kellene donornak vagy valami.
Xtrfy M8
Xtrfy M42 Wireless
Pulsar X2/ X2 min
Lamzu Atlantis/ Atlantis MiniA Pwnage Ultra Symm 2 Solid ért meg nem kell rohanni a boltba, nem nagy akció, hanem inkább ez a reális áraa tudása alapján, különben nem próbáltuk még szerintem innen senki, lehet hogy laggos is.
Ezt a Sensei Ten dolgot se és a márkát se erőltetném már...4nick8
Napi 8 órába? Vagy koca használt mellet?[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Sziasztok,
Egy steelseries kana v2-t nyüstölök közel 10 éve. (2 év után meg is adta magát a jobbos microkapcsolója de dobragabi szétmoddolta nekem az egeret és azóta szuperál(t) nagyon korrektül) és sajnos a tegnapi napon egy rokon kisgyergőc dobverőnek használta az asztalomon amiből az lett hogy a jobb gombom gyenge kattintásra egyáltalán nem, amúgy meg keményebb nyomásokra is csak bizonyos szögekből reagál. Reményeim szerint sikerül ismét találnom valakit aki hajlandó ránézni és adni neki egy esélyt. Rengeteg versenyen átmentünk együtt és eléggé hozzámnőtt az egér + félek is kicsit a cserétől hogy újra kell tanulnom minden csínyját bínyját a dolgoknak. Félelem ide vagy oda azért körbenéztem és:A fent említett okok miatt úgy döntöttem hogy ha menthető az egerem ha nem is kipróbálnék valami újat amivel szemben 2 kikötésem volt:
Méretben hasonló a kana v2-höz és lehetőség szerint wireless/kábellel is használható.
Ahogy nézem a Pixelben akciós most a Pwnage Ultra Symm 2 Solid (40k helyett 28) amiről csupa jót hallottam és az elvárásaimnak is megfelelő lehet. Annyi még hogy a kana v2-t finger gripben használtam (dotazni szoktam elég magas szinten) és úgy tünt hogy ez az egér is claw/fingereseknek eléggé bejön.
Van esetleg ezzel az egérrel kapcsolatban tapasztalatotok? Megérheit ebben az akcióban mint kana v2 alternatíva?
Köszi szépen előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
c41r0^
őstag
válasz 4nick8 #96344 üzenetére
fekete V2 mellett szólt nálam, prio szerint:
- gyárilag van 4K dongle, polar white fehérhez +6-7K lenne plusszban (tudom, 1Khz is bőven OK, de ha már...)
- feketén a bevonat elvileg kissé tapadósabb review-k alapján mint a v1 feketén, ahol a fehér v1 még annyira sem volt tapadós, ebből kiindulva a V2 Pro polar white-on is kevésbé tapadós a coating mint a V2 4K feketén (de ez csak spekuláció), az elegant blue meg ugye kiesett nálam
- fekete konszolidáltabb színamúgy a kék a kedvenc színem, de a fentiek felülírták az esztétikai prioritást bőven
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
-
c41r0^
őstag
válasz c41r0^ #96226 üzenetére
Na most már én is 3 egérre leszűkítettem, de hiába nézegetek egér review videókat 2 napja, nem tudom eldönteni. A SteelSeries Rival 3-am (tartalék egér) mégis kényelmesebb nekem fogásban, mint az XM1r, amit jelenleg használok, szóval sztem a Lamzu mini 4K lesz a befutó, remélhetőleg nem lesz túl kicsi a 19,5/10,6 cm-es kezemhez, csak ez az 1 visszatartó tényező van. A normál v2nél meg hogy túl nagy lesz, a GPX-nél meg hogy túl magas és a mikrokapcsolók minősége kérdés.
LAMZU ATLANTIS MINI 4K fekete - PCX 45K, 2 év gar.
LAMZU Atlantis OG V2 4K fekete- PCX 45K, 2 év gar.
Logitech PRO X Superlight, fekete - Alza 32K, 2 év gar. -
ferni
őstag
Nekem nem olyan rég kezem közé került egy Logitech G Pro Wireless.
5 éves az egér és olyan reszponzív és jó a wireless része, hogy én el se akartam hinni, pedig újabban 4k-s egeret tologatok.
Egyszerűen megdöbbentő, hogy a Logitech mennyire megelőzte ott a korát Wireless téren és egyben szomorú, hogy 5 év alatt idáig jutottak fejlesztésben
-
FireKeeper
nagyúr
logitech be like
az van amit koxx mond, a sima GPX még nagyjából rendben is van, messze nem tökéletes de nem is nagyon rosszabb mint a hasonló árban kapható cuccok, de dupla annyit elkérni egy új szenzorért, ami kb észrevehetetlenül jobb mint a régi, meg az optikai switchekért, és a type-C csatiért, bicskanyitogatósteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ƵøŁĭ
veterán
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
4nick8
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
demmer123
őstag
Azt nem értem fehér lamzu atlantis 30-32k feketébe meg 43-50 között van
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #96322 üzenetére
Akkor azért van ennyire Viper Mini SE koppintás aromája.
Ez mind szép és jó, de igazán foglalkozhatnának azzal is, hogy ha már a billentyűzeteik mellé nem adnak PET porvédőt, mert árulnak külön akrilt, akkor mindegyik modelljükhöz legyen má...SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
4nick8
őstag
lesifotó, miről is?
-
MODERÁTOR
Lesifotó az Xlite V3-ról
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
demmer123
őstag
Vancer gretxa jó palm fogásra? Kezem 17x9. Próbáltam már Xtrfy M42 is az nagynak tűnt, hasonló a mérete mint a vancernek? Ha m42 nem vált be akkor Vancer sem fog szerintetek?
-
4nick8
őstag
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Balkezes ötgombos vezeték nélküli egeret keresek.
Tulajdonságok fontossági sorrendben:
1. Két egérgomb, görgő és baloldalon (legalább) 2 gomb
2. vezeték nélküli
+ extra
- nem kell dongle a használatához (bluetooth)Köszönöm!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz pigatt #96305 üzenetére
Attól függ, hogy milyen padon és milyen egérkezelési érzet a cél.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, hogy AZ a DA V2. Valamiért a 3.5G-re gondoltam.
Mondjuk mindegy, akkor is DA V3.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ferni
őstag
válasz pigatt #96299 üzenetére
Ez nem is kérdés, DA v3.
Viszont a DA v2-ben Razer Optical switch van, az meg papíron lehetetlen, hogy duplaklikkeljen.
Találtam egy ilyen kommentet redditen, lehet ez a baj, más ötletem nincs:
"The Deathadder V2 has optical switches, a.k.a., it uses lasers instead of traditional buttons.
So it is literally impossible for it to develop double clicking over time.But some people have reported strange feedback when pressing the plastic that FEELS like double clicking (the game and PC still only detect ONE click even then).
The amount of people with that annoying issue are very small though, and even then, it is not really double clicking but giving the impression that it is."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Xbox tulajok OFF topicja
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony